zaskar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Έχω μόλις εγκαταστήσει τους νέους drivers την nVidia. Πολύ ωραία. Όταν κάνω όμως εκκίνηση, μου εμφανίζει πάντοτε ανοιχτό τον φάκελο στον οποίο έγιναν εγκατάσταση οι drivers. Ξέρει κανείς πως μπορώ να τον κάνω να μην ξαναεμφανιστεί; Είναι πολύ ενοχλητικός.
Ailuros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Εννοείς το εικονίδιο στο taskbar ή κάτι άλλο; Αν εννοείς αυτό δεξί κλικ, κλείστο και δεν θα ξαναεμφανιστεί.
De@th L0rd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 'Οχι μάλλον εννοεί το Αutorun ενός φακέλου που ανοίγει με το που μπαίνει στα windows.Πήγαινε ->Εναρξη->Εκτέλεση γράψε msconfig και πήγαινε στην καρτέλα εκκίνηση και ξετσέκαρε το path που ανοίγει τον φάκελο.
Ailuros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 'Οχι μάλλον εννοεί το Αutorun ενός φακέλου που ανοίγει με το που μπαίνει στα windows.Πήγαινε ->Εναρξη->Εκτέλεση γράψε msconfig και πήγαινε στην καρτέλα εκκίνηση και ξετσέκαρε το path που ανοίγει τον φάκελο. Argghh ούτε που θέλω να φανταστώ πως βρέθηκε αυτό στην εκκίνηση....
zaskar Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Ευχαριστώ αδέλφια, θα το δοκιμάσω και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.