afantos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Πρόσφατα αγόρασα καινούριο Pc με την μητρική Asrock dual sata2 που έχει το chipset της Uli M 1695. Χρησιμοποιώ για το internet το router usr 9107. Δοκίμασα το τελευταίο Ubuntu linux και το knopix 0.4 (αμφότερα σε live cd). Ενώ η θύρα eth0 εντοπζεται κανονικά, είναι νεκρή. Με μία μικρή έρευνα στο internet είδα πως είναι πρόβλημα drivers, αλλά επειδή οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να λύσω το πρόβλήμα ή αν υπάρχει κάποια διανομή που το δεν το έχει. Θέλω να δοκιμάσω τα linux αλλά θα ήθελα και internet...Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
επισκέπτη VChris Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Περιεργο, δεν νομιζω να εχει σχεση η motherboard.Mια φορα το ρυθμισα το router μου σε Windows και απο τοτε δεν ξανασχοληθηκα μαζι του, ουτε στο linux, ουτε καν σε μια live BSD εκδοση που δοκιμασα προσφατα! Ειχα internet χωρις την παραμικρη ρυθμιση.Ισως υπαρχει προβλημα με τις συγκεκριμενες live διανομες.Σε εγκατεστημενη μου φαινεται απιθανο να αντιμετωπισεις προβλημα. Αυτο ειναι το ρουτερ σου? http://www.usr-emea.com/products/p-broadband-product.asp?prod=bb-9107&loc=emea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afantos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 ναι αυτό είναι και μάλλον φταίει το motherboard, καμία ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.