panaitolas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα. Πριν δυο μέρες αγόρασα την παραπανω οθόνη και οταν δοκίμασα να παίξω pro evolution soccer 5 παρατήρησα να μου κάνει ένα σπάσιμο της εικόνας σαν γραμμή που διασκίζει κάθετα την οθόνη.Έριξα αναλύσεις (game) έβαλα νέους drivers στην κάρτα γραφικών (asus 9800xt) αλλά τπτ.Τέλος είπα να δοκιμάσω να παίξω το game στην παλιά μου οθόνη μια philips briliance 109P4 (Crt) και διαπίστωσα οτι έτρεχε μια χαρα χωρίς σπασίματα εικόνας και σε αναλύσεις ικανοποιητικές.Ετσι πίστικα πως δεν ειναι σίγουρα θέμα κάρτας.Την sony την εχω στα 1280Χ960 (60hz αρχικα και στη συνεχεια δοκιμασα 120hz παρατηρώντας βελτίωση) και ειναι συνδεδεμενη στη dvi θυρα ενώ τη philips στα 1280χ960 120hz d-sub.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φτέει?Είναι ελλατωματική η sony η πρεπει να κάνω κάποια ρύθμιση?Να σημειώσω οτι το σπάσιμο στην εικόνα παρουσιάζεται σε γρήγορο ρυθμό του παιχνιδιού (εναλλαγή εικόνας).
spirosta Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Βάλε άλλο παιχνίδι. Είναι γνωστά τέτοια προβλήματα στα pro evolution soccer 4 και 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.