JohnMik Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Καλησπέρα.Αφού διάβασα αρκετά post ακόμα δεν κατάλαβα.Μπορεί ένα ατσιπάριστο PS2 (oχι slim) να παίξει DivX εύκολα και απλά??Χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιήσω 5 διαφορετικά προγράμματα και να κάνω edit αρχεία! Υλικά που υπάρχουν για χρήση: USB φλασάκι 512MB ταινίες Divx γραμμένες σε DVD (Με υπότιτλους ελληνικούς συνήθως σε .srt)
kallair Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εύκολα κ απλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς το κατάλληλο λογισμικό κ ρύθμιση.
JohnMik Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 εύκολα κ απλά τίποτα δεν γίνεται χωρίς το κατάλληλο λογισμικό κ ρύθμιση. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Επειδή δεν είναι για μένα δεν έχω σκοπό να την ψάξω περισσότερο την δουλειά!
Commentator Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 με αυτο εδω Player 2.2(Rev.1) [CD-DVD] και τον εξωτερικο σκληρο της υπογραφης μου θα δουλεψει kallair;
kallair Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Με οποιοδήποτε τρόπο ώστε να bootάρεις ps2 unassigned code είτε αυτός ο τρόπος λέγεται swap magic, είτε modchip, είτε memor32 είτε hdloader/usb extreme/max cheat device ή οτιδήποτε άλλο, γίνεται να bootάρεις τέτοια αρχεία. αν έχεις ατσιπάριστο ps2 ή δεν έχεις κάποιο άλλο "εργαλείο" για να κοροιδέψεις το ps2, τότε δεν γίνεται να τρέξεις ΤΙΠΟΤΑ. το χοντρό Ps2 είχε το mc exploit όπου δεν χρειαζόταν να σπαταλήσεις τίποτα λεφτά. στο σλιμ όμως αν δεν πάρεις κάτι από τα παραπάνω, δεν μπορείς να κάνεις απολίτως τίποτα.
kallair Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2008 κατέβασε το ulaunchELF από εδώ. γράψε το σε ένα cd και μετά βάλε σε ένα stickaki φορμαρισμενο σε fat32 το sms media player.ELF. κανε browse κ πήγαινε στο mass και τρέξε το.
pets20 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Λίγη βοήθεια βρε παιδιά.Είμαι τελείως καινούριος και θέλω να δω divx στο ps2 μου.Θα δώσω μερικές πληροφορίες της κονσόλας μου. Έχω τη μεγάλη κονσόλα(χοντρή αν προτιμάτε) τσιπαρισμένη και θέλω να δω divx με usb.Πως ακριβώς γίνετε ? Διάβασα προηγούμενα ποστ αλλά δεν κατάλαβα τίποτα.Έχω το "sms player" και το "ulaunchELF".Τι πρέπει να κάνω τώρα? Υ.Γ.Το Usb είναι FAT και θέλω να κάνω κάτι που αναφέρθηκε(μακάρι να 'ξερα τι) με την MC. Αν μπορείτε πείτε κάτι λεπτομερές.
drillgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Θα κανεις οτι αναφερεται αναλυτικα στο ακολουθο thread: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=287745 Το εχω σκισει το ps2 στα dvix απο τοτε που περασα το προγραμμα! Απλα υπαρχει ενα μικρο θεμα με τον συγχρονισμο ηχου-κινησης, χανει ελαχιστα και δεν εχω βρει τροπο να το διορθωσω. Επισης τον εξωτερικο σκληρο δεν τον διαβαζει παρα μονο το φλασακι που ειναι 4gb.
kikiras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 mhpws 3ereis pws 8a vw f8hno tsipaki g ps2???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.