Ailuros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε ή το καλό πράγμα αργεί να γίνει....τέλος πάντων άργησα υπερβολικά να τα δημοσιεύσω τα άρθρα και καλύτερα να μην ψάχνω δικαιολογίες. Ανεξάρτητος είμαι ότι θέλω κάνω http://www.3declipse.com//content/view/16/9/ Το άρθρο είναι ουσιαστική συνέχεια μιας προσπάθειας ανάλυσης των δυνατοτήτων υπερχρονισμού μιας 7800GTX 256 εδώ: http://www.3declipse.com//content/view/15/9/ Eίναι λίγο δυσανάγνωστα το ξέρω και δεν είναι καθόλου φιλικά όσων αφορά τις 56Κ συνδέσεις, αλλά για όσους έχουν την υπομονή να τα διαβάσουν, καλή διασκέδαση
Ailuros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 mpravo aggliko' date=' mathimata paradideis?lol[/quote'] Με το αζημίωτο πάντα ναι, αλλά όχι αγγλικά.
billpeppas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Χάλια man...χάλια... το κείμενό σου είναι γελοίο Εγω στην θέση σου θα κατάθετα την παραίτησή μου Χμ...ok, ώρα να σταματήσουμε την πλάκα Ωραίο το άρθρο σου ρε Nec, αλλά κάνε κάτι με τα γραφήματα...ίσως κάποια "κατηγοριοποίηση" ή δεν ξέρω και γω τι. p.s. Τελικά δεν τα καταφέραμε με το meeting
Ailuros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 ΄Εχεις δίκιο με τα γραφήματα. Το κακό είναι ότι χρειάστηκα και πολλά μαμημένα (μια κατηγορία για επιδόσεις και μια για κατανάλωση μνήμης) γραφήματα τελικά. Θα μπορούσα να παίξω κι άλλο με τα χρώματα ή με τον τύπο των γραφημάτων, αλλά μετά από τόση δουλειά κάπου μου είχε τελειώσει και η υπομονή. ΄Οσο για το άλλο too much shopping therapy και μου τέλειωσε ο χρόνος πριν το καταλάβω. Ούτε τον Μήτσο δεν πρόλαβα να δω. ----------------------------- Thanks My80$
littlelouievegos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Χάλια man...χάλια... το κείμενό σου είναι γελοίο Εγω στην θέση σου θα κατάθετα την παραίτησή μου Χμ...ok' date=' ώρα να σταματήσουμε την πλάκα Ωραίο το άρθρο σου ρε Nec, αλλά κάνε κάτι με τα γραφήματα...ίσως κάποια "κατηγοριοποίηση" ή δεν ξέρω και γω τι. p.s. Τελικά δεν τα καταφέραμε με το meeting [/quote'] Aντε ρε που θες να δεις και γραφηματα καλυτερα... Φτιαξε τα δικα σου πρωτα... LOL Για να σοβαρευτουμε. KUDOS 2 THE GURU Exceptional and extremely analytical research and results. How typical of you. Cheers
billpeppas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Για να σοβαρευτουμε... ...και να σε σκυλοβρίσουμε που δεν ήρθες ούτε στο σημερινό meeting.
littlelouievegos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 ...και να σε σκυλοβρίσουμε που δεν ήρθες ούτε στο σημερινό meeting. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. Παω για υπνο γυρισα λιωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.