Ntemian Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Καλησπέρα.Ψαχνω να βρω μαγαζιά που πουλάνε chip για το xbox και συγκεκριμένα το xecuter 3.Μπορείτε να μου προτείνετε κανένα μαγαζί που να έχει τα συγκεκρίμενα chip?Και σε τι τιμή θα τα βρώ?
Giannnni Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 oloi ta xecuter lene pws vazoun kai sou pasaroun ta aladin, na to prosekseis file mou.
Ntemian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Θα το περάσω μόνος μου το chip απλά ψάχνω να βρώ μαγαζί που να το πουλάει
Giannnni Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 kai autoi pou to vazoun to paragelnoun apo site tou ekswterikou file mou, ena kalo site einai auto http://www.divineo.co.uk/cgi-bin/div-uk/index.html
gerontas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Φίλε Ntemian καλωσόρισες. Διάβασε αν θέλεις αυτό το θέμα, κι αν έχεις απορίες τις συζητάμε. Καλύτερα διάβασε από το τέλος προς την αρχή, μπορεί να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις, χωρίς να φτάσεις στα παλιότερα μηνύματα. Και με την ευκαιρία, ρίξε μια ματιά κι εδώ
Ntemian Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Το κοίταξα αυτο το θέμα,εγω όμως θελω τηλ μαγαζιού οπου μπορώ να βρω το chip.Στειλτε μου σε πμ αν δε γίνετε να πείτε εδω
Dynamics Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Paides gia na mhn anoigw allo topic mias kai einai epi tou 8ematos....pou mporw na brw ba chiparo to xbox mou?kai me posa lefta?giati edw sthn tripoli kwboune kolous... aksizei?giati exw akousei pws meta apo kana 6mhn exei problhmata?
xcoder Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2006 Paides gia na mhn anoigw allo topic mias kai einai epi tou 8ematos....pou mporw na brw ba chiparo to xbox mou?kai me posa lefta?giati edw sthn tripoli kwboune kolous...aksizei?giati exw akousei pws meta apo kana 6mhn exei problhmata? το κόστος εξαρτάται από το chip που θα βάλεις... Κατά γενική ομολογία το Xecuter 3 είναι από τα καλύτερα αυτή τη στιγμή, οπότε υπολόγιζε γύρω στα 80? για αγορά-τοποθέτηση (στην καλύτερη περίπτωση). Εκτός κι αν αναλάβεις να το αγοράσεις μόνος σου (από κάποιο προμηθευτή εκτός ελλάδος), και να το τοποθετήσεις μόνος σου, οπότε θα σου βγει φθηνότερα.... παίρνεις όμως το ρίσκο της εγκατάστασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.