theobabis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Ισως κατι δε κανω καλα, αλλα υπαρχει δυνατοτητα ευρεσης δυο λεξεων και ανω, χωρις να επηρεαζεται η ευρεση απο τον περιορισμο των μικρων λεξεων; Για παραδειγμα πως μπορω να ψαξω για το logitech g5, ή πως μπορω να βρω κατι ποστ που αφορα εγγυησεις για τις 15 πρωτες μερες, που το μονο που θυμαμαι οτι σιγουρα εχει αναφερθει, ειναι το "15 μέρες"; Επισης κατι ακομη που παρατηρησα. Αν ψαξω για "*efpolis*" ως thread μου δινει ενα αποτελεσμα, το οποιο ομως δε το βρισκει αν το ψαξω ως post. Αν το ψαξω ως σκετο "efpolis" δε μου το βρισκει ουτε ως thread. Αυτο συμβαινει επειδη αναφερεται ως link; Oποια βοηθεια καλοδεχουμενη. Ευχαριστω.
Luxx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 οντως και εγω τα εχω παρατηρησει ολα αυτα! το πιο παραξενο ειναι αυτο με τα thread,post.. γιατι γινεται αυτο το πραμα; δλδ ενω στο thread εχει την συγκεκριμενη λεξη, δεν το βγαζει στα αποτελεσματα.
Hal9000 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ισως κατι δε κανω καλα' date=' αλλα υπαρχει δυνατοτητα ευρεσης δυο λεξεων και ανω, χωρις να επηρεαζεται η ευρεση απο τον περιορισμο των μικρων λεξεων; Για παραδειγμα πως μπορω να ψαξω για το logitech g5, ή πως μπορω να βρω κατι ποστ που αφορα εγγυησεις για τις 15 πρωτες μερες, που το μονο που θυμαμαι οτι σιγουρα εχει αναφερθει, ειναι το "15 μέρες"; Επισης κατι ακομη που παρατηρησα. Αν ψαξω για "*efpolis*" ως thread μου δινει ενα αποτελεσμα, το οποιο ομως δε το βρισκει αν το ψαξω ως post. Αν το ψαξω ως σκετο "efpolis" δε μου το βρισκει ουτε ως thread. Αυτο συμβαινει επειδη αναφερεται ως link; Oποια βοηθεια καλοδεχουμενη. Ευχαριστω. [/quote'] Το efpolis έστω και σαν link νομίζω πρέπει να το δείξει. Σε ποιό post το είδες για να το ψάξω ? Στην αναζήτηση σου αν έστω και μια λέξη αν είναι κάτω από 4 γράμματα τότε δεν θα προχωρήσει
theobabis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Αυτο ειναι http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=762793&postcount=349 αλλα θα πηγαινα στοιχημα οτι δεν ειναι το μονο μερος που εχω πετυχει τη συγκεκριμενη λεξη. Ειναι δυνατον ο περιορισμος του search να μην ενεργοποιειται οταν το συνολο των γραμματων ειναι μεγαλυτερο απο 4; Ή εστω καποια αλλη λυση για συνδυασμους οπως το "logitech g5";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.