myst77 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 ρε παιδια... εχω το US Robotics 9105 (κορυφαίο) στο desktop μου θα πάρω και ενα laptop που εχει ασυρματη καρτα δυκτίου οποτε σκεφτομαι να το εκμεταλευτω για να εχω σε ολο το σπιτι aDSL Το ασυρματο router που δινει η forthnet στο ADSL in-a-box PLUS αξιζει ή εχει καποια προβλήματα οπως έχω ακούσει; Ρωτάω γιατι σκεφτομαι το επομενο πακετο adsl που θα παρω να ειναι αυτο της forthnet οποτε θα εχω ετσι 2σε1 Αν τελικα αυτο δεν ειναι τοσο καλο εσεις τι router προτεινετε;
greekparot Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Pedeytika poly me ena filo sxetika m'ayto to router. Pare to 9108 us robotics. Ego ayto exo kai eimai kat'eyxaristimenos.
gerontas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 ...εχω το US Robotics 9105 (κορυφαίο) στο desktop μου ... Το ασυρματο router που δινει η forthnet στο ADSL in-a-box PLUS αξιζει ή εχει καποια προβλήματα οπως έχω ακούσει; Ρωτάω γιατι σκεφτομαι το επομενο πακετο adsl που θα παρω να ειναι αυτο της forthnet οποτε θα εχω ετσι 2σε1 Ισως σε ενδιαφέρει: Εχω ακριβώς το 9105 κι έχω συνδέσει ενσύρματα πάνω του το Linksys που δίνει η 4net να λειτουργεί σαν απλό access point στο ίδιο subnet. (Εκτός από τα κλασσικά PPoE/PPoA κλπ. έχει ρύθμιση "Bridge Mode Only"). Οποτε θέλουν ασύρματη προσπέλαση κάποιες συσκευές, απλά ανοίγω το linksys, τις υπόλοιπες ώρες παραμένει κλειστό. Συνεργάζονται άψογα!
xalara87 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 protino kai ego....anepifilakta to usr 9108 an thes bebea na diathesis alla 120 euros na to apoktisis
polaki Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Προτείνω το Zyxel 660HW, αν και λίγο ακριβως, εχω τις καλύτερες κριτικές και το περιμενω απο μερα σε μέρα, θα πω εντυπωσεις. Για το router της Forthnet δεν εχω τα καλύτερα σχολια, αλλά αν έχεις ήδη το μοντεμάκι που λες που ειναι πολύ καλό, απλά κοτσαρέ το πάνω μονο και μονο για το wireless του και χρησιμοποιείς δηλαδη το μοντεμ σου για ιντερνετ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.