Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα Συγχρονισμού SonyEricsson P910

DimAslan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά βοηθήστε γιατί έχω τρελλαθεί...

Μου χάρισαν τις γιορτές ένα Sony-Ericsson P910i και από ό,τι μου είπαν (συγγενής) έχει και το αναβαθμισμένο λογισμικό. Έχω κινητό, αλλά για πολλούς λόγους με βολεύει το συγκεκριμένο.

Το μόνο που μου ζήτησαν είναι να πάρω τις επαφές από μέσα γιατί αφενός είναι πολλές και αφετέρου θέλουμε να τις τυπώσουμε.

Κανονικά λοιπόν, μιας και το είχα ξανακάνει στον υπολογιστή του συγγενή μου, ξεκινάω εγκαταστάσεις, περνάω το Suite (ελληνικό) και ξεκινάω συγχρονισμό... Αυτό που έχει συμβεί σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις που θα σας περιγράψω, είναι όλα να συγχρονίζονται εκτός των επαφών...

Δείτε λοιπόν αν δεν βαριέστε τί έχω κάνει για να το λύσω και αν μπορείτε βοηθήστε...

Ξεκίνησα πρώτη φορά στο φορητό μου. Παλιό (USB 1.1) WinXP GR Home, όλα τα updates, Office 2003 English. Πέρασα την σουϊτα, τίποτα. Όσο κι αν προσπάθησα, έστω κι αν το άφηνα για δύο ώρες, έμενε στην προετοιμασία.

Θεώρησα καλό να μην το ψάξω πάρα πολύ και ξεκίνησα τα ίδια στο σταθερό υπολογιστή (της υπογραφής) μου. Κι εδώ υπάρχουν όλα τα updates. Έχω λοιπόν δοκιμάσει όλες τις πιθανές ρυθμίσεις της σουϊτας για την βάση συγχρονισμού, έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοσή της, έχω απενεργοποιήσει το Firewall, έχω βάλει την αγγλική, έχω βάλει κάρτα SIM στο κινητό και της Vodafone και της Cosmote, έχω ελέγξει όλες τις ρυθμίσεις του κινητού για τον συγχρονισμό, αλλά τίποτα...

Έχω ψάξει ώρες στο myphone.gr, στο internet, τίποτα... Ρώτησα κιόλας, αλλά κανείς δεν απαντάει...

Σημειωτέον ότι το αρχείο των Επαφών στο Ρ910 είναι 5.6ΜΒ, την στιγμή που όλα τα άλλα αρχεία πιάνουν κάτι ΚΒ!!! Νομίζω όμως ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να ξεκινάει, έστω κι αν πηγαίνει αργά.

Δοκίμασα να τα στείλω με υπέρυθρες και bluetooth, αλλά ή δεν έρχονται, ή δεν βλέπει σωστά τα ελληνικά... Δοκίμασα να τα στείλω με υπέρυθρες στο Qtek 8080, για να τα συγχρονίσω μετά με το ActiveSync, αλλά και πάλι τζίφος...

Εν τω μεταξύ, όταν πάω να κάνω κάτι στο 910 όπως να στείλω όλον τον φάκελο των επαφών, μένει απασχολημένο για αρκετή ώρα, σαν να κολλάει, και μετά δεν κάνει τίποτα... Ακόμη και να υπήρχε η ώρα να γίνει η μεταφορά των επαφών μια-μια, υπάρχει το πρόβλημα των Ελληνικών...

Βοηθήστε ρε παιδιά, έστω και μια ιδέα...

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...