Προς το περιεχόμενο

Windows 64

Donacgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera paidia! Prin apo ligo mou mpike i idea na valo sto pc mou 64bita windows. mias kai exo enan athlon64. to thema einai opoios xerei kati na mou dosei ta fota tou. tha do kamia diafora i tzampa o kopos. kai ektos apo afto iparxei elliniki ekdosi?

Δημοσ.

Υπαρχει προβλημα με εύρεση drivers καινούριων συσκευών. Για παλιές συσκευές ξέχνα το.

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108567

Windows 64bit Compatibility Guide

το 99% των παιχνιδιων θα παιζουν, όσα παιζουν, σε 32bit mode, αρα δε βλεπω βελτίωση

και υπαρχει δυσκολια εύρεσης μερικων απαραιτητων, για πολλους, εφαρμογών οπως antivirus, antispyware, firewall.

εγω, αν ειχα τοση περιέργεια, θα τα εβαζα σε 2ο partition, να παιζουν dual boot με τα win xp 32, ωστε αν κατι δεν μου κάνει, να μην ξανακάνω εγκατασταση του κύριου o/s μου.

με ελληνικό interface, απ οτι ξέρω δεν υπάρχουν, αλλα για να γραφεις/διαβαζεις ελληνικο κειμενο στις εφαρμογές δεν εχει προβλημα.

Δημοσ.

eyxaristo file mou. oxi den exo kapoia palia siskevi. sxetika oles einai kainouries kai prosfata ekana kai mia psilo anavathmisi se motherboard cpu kai vga opote den tha exo provlima! alla an den iparxei kapoia ousiodi difora tote nomizo kalo einai na to anavalo pros to paron giati kai antivirus xriazome kai firewall kai apo ola.

Isos argotera an ipostirixthoun arketa

Δημοσ.

Apla exe ypopsin oti ta starforce exoun syxna provlima me ta 64bit windows kai den einai eukolo na vreis antivirus (an kai polloi ioi de doulevoun sta 64bit) alla kai antispyware kai firewall ta opoia se prostatevoun apo asxeta me ta 64bit pramata kai ara eisai psiloaprostateutos

Δημοσ.

Εγω τα εβαλα πριν 1 βδομαδα με

Athlon 64 3200+

M/B Asus a8v e-se με K8T890

Albatron GeForce6200 with turbocache

512mb ram

HDD 80 + 200Gb

Προβλημα με drivers δεν εχω, βεβαια το μονο παλιο που εχω ειναι ενας εκτυπωτης HP 920c τον οποιο τον βρηκαν μονα τουσ τα winblows XP64, επισης ουτε με 32bit εφαρμογες οι οποιες μεχρι στηγμης ειναι οι εξης:

Azureus, BitLord, CDisplay, CoffeeCup Free FTP, DivX Player, DVD Shrink 3.2, Antivirus NOD32, Microsoft Office, Mozilla Firefox + Thunderbird, Nero 7, IsoBuster, Winamp, WinRAR, Adobe Reader 7.0, Microsoft ActiveSync, MSN Messenger 7.5... εχω ακομα να χωσω πραγμα μεσα αλλα ολα οκ μεχρι τωρα

Δημοσ.

neofix thanks opote logika den tha exo kai go kapoio provlima! alla de mou les ides kapoia ousiodes diafora apo ta 32bita i apla an ta valo tha einai mono gia na leo oti exo ta 64bita?

Δημοσ.

Για την ώρα και αφού δεν υπάρχουν γενικά drivers, applications γραμμένα για 64-bit, δεν θα δείτε κάποια διαφορά. Ελληνικά xp64 αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχουν για δοκιμή.

Δημοσ.

Για την ώρα και αφού δεν υπάρχουν γενικά drivers, applications γραμμένα για 64-bit, δεν θα δείτε κάποια διαφορά. Ελληνικά xp64 αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχουν για δοκιμή.

Δημοσ.

ναι, αλλά είναι προτιμότερο ένας 64μπιτος επεξεργαστής όπως της amd που natively μετατρέπει το κώδικα σε 32μπιτ για αυτές τις εφαρμογές να τρέχει 32μπιτο λειτουργικό και εφαρμόγες ή να τρέχει 64μπιτο λειτουργικό και ας είναι η πλειονότητα των εφαρμογών 32μπιτες, γιατί εμένα η κοινή λογική μου λέει ότι το δεύτερο configuration θα έχει καλύτερη απόδοση, έστω και οριακά. (με τη προυπόθεση ότι τα 64μπιτα windows είναι πλήρως μετεγγραμένα και δεν έχουν τις μισές λειτουργίες του λειτουργικού ακόμα γραμμένες σε 32 μπιτ, αυτό ισχύει όμως;)

"και υπαρχει δυσκολια εύρεσης μερικων απαραιτητων, για πολλους, εφαρμογών οπως antivirus, antispyware, firewall."

γιατί; Αφού μπορείς να τρέξεις κανονικά και 32μπιτη εφαρμογή; Μπορείς να επεκταθείς λίγο σε αυτό;

Δημοσ.

Etsii... so B pacient!!

Δημοσ.

Καλά είναι το Win 64, μου έδιναν μια αίσθηση ταχύτητας μεγαλύτερης από τα win 32, το κακό είναι οτι θα ψάξεις αρκετά για να βρείς τα προγράμματα που θέλεις, για να δουλέψεις όπως εσύ θέλεις αλλά στο τέλος θα δεις οτί όλο και κάτι γίνεται. Καλύτερα να τα βάλεις σε άλλον δίσκο από τα win 32 αν έχεις και να μην μπλέξεις με dual boot.

Δημοσ.

Egw pantws me 1 xrono w64 (apo ta beta) den synantisa idiaitera provlimata. Eidika apo tin stigmi pou vgikan aksiopistoi drivers gia mobo kai gpu. Oso gia epidoseis tpt spoudaio an kai polloi ypostirizoun oti allakse i zwi tous apo tote pou evalan w64. Gia apories kai voitheia stirixthika poly sto planetAMD64. An den kanw lathos einai i megaliteri koinotita 64-bit sto internet.

Δημοσ.

Kατάφερα να βρώ τα Corporate Edition...;-)

Kαμιά σχέση με τα υπόλοιπα...

Μπούνιες...

Προγράμματα τι θέλεις?

Damon tools,Symantec AV,ATI,Ο&Ο (Αν και δεν το συνιστώ..conflict me ati)...μπορεί να μην είναι όλα...αλλά είναι πλέον αρκετά.

Οταν ο επεξεργαστής σου θα δουλέψει με διπλούς registers..αποκλείεται να μην δείς βελτίωση.

Εγώ πoυ έχω τον ΑΜD winchester 3200+ μόνο για παιχνίδια,είδα

αισθητή διαφορά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...