sugoruyo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν έχουμε και λέμε αλλαγή μητρικής και επανεγκατάσταση των XPee. Όλα ωραία και καλά [λέω κι εγώ του πο***η δε θα βγάλει πρόβλημα;] μέχρι το πρώτο install. Με το που κάνω να βάλω το serial [αυθεντικό πρόγραμμα μην ακούσω περί κλειδώματος/σπασίματος] συμβαίνει το εξής πολύ ωραίο. Κουνάω το ποντίκι και ο δείκτης γιοκ. Καρφωμένος στο ίδιο σημείο. Αποσυνδέω το USB ποντίκι και το ξανασυνδέω. Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου.... Τίποτα. Τελειώνω το install με πληκτρολόγιο μόνο. ΟΚ φεύγει ο installer και μένω στο desktop. Ο δείκτης αμετακίνητος κρατάει χαρακτήρα και δεν κουνιέται. Καλά λέω ένα restart πρέπει να σε στρώσει [ελπίζω]. Πράγματι έτσι κι έγινε. Ξεκινώ την εγκατάσταση του επόμενου προγράμματος. Μπλα μπλα, serial και να τα μας πάλι... Ο δείκτης βαράει προσοχή και γίνεται άγαλμα. Τέλος πάντων πάει το install με το χέρι και βγαίνω στο desktop. Εκεί κλικάρω σε κάποια φάση και διαπιστώνω ανταπόκριση. Με τα πολλά λοιπόν κατάλαβα ότι ο δείκτης έμενε εκεί αλλά κατά τ'άλλα [αν εξαιρέσουμε δλδ ότι δεν ήξερα που είναι δείκτης Ο Ε Ο πού 'ναι ο δείκτης ΟΕΟ;] μπορούσα να κλικάρω ότι ήθελα και τα παραθυράκια μου δουλεύανε κανονικότατα [ε σχεδόν δλδ]. Ανοίγω control panel και πάω στις ιδιότητες mouse για να δω τις ρυθμίσεις. Απενεργοποιώ το 'Hide cursor while typing' και ενεργοποιώ το 'Pointer trails' οπότε και εμφανίζεται ο δείκτης με τα ίχνη του ο άλλος παρέμεινε όμως [ο κολλημένος]. Θα δοκιμάσω και θα σας πω εξελίξεις. Έχει τύχει σε κανένα; ΥΓ: Αν θέλετε να γελάσουμε και λίγο ποστάρετε τα κουλά bugs που σας έχουν τύχει στα Παράθυρα της Μικρομαλακής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.