Προς το περιεχόμενο

MX 440 overclocking

pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πάλι το έχεις πολύ μικρό (το swap file!). Το swap file έχει σχέση με το πόση ram έχεις στο pc σου και όχι με το ποιά κάρτα γραφικών. Εγώ π.χ. έχω 768mb ram και το έχω στα 1150mb. Αυτό που σου είπε ο Ailuros,το AGP Aperture size, μπορείς να το ρυθμίσεις μόνο μέσα από το Bios. Αν όμως δεν ξέρεις από bios τπτ καλύτερα να μην επιχειρήσεις τπτ και κάνεις κάτι λάθος και τρέχεις με άλλα μετά!

Δημοσ.
To paging file το έχω 64mb... Όπως πρότεινε και ο Ailuros...

den sou protine gia to page file bro......

sou eipe gia to AGP aperture size rithmisi sto bios diladi....

Bale to page file sto system managed

Δημοσ.

Antonisk2003: στην υπογραφή σου πρόσθεσε το slouli (slowly),το Friiiiz s'leo και το You hav the rait to remein sailent:mrgreen:

Τελικά το AGP aperture size να το αλλάξω? Θα δω διαφορά?

Δημοσ.
Τελικά το AGP aperture size να το αλλάξω? Θα δω διαφορά?[/size]

ΟΧΙ...

Αφού θα αναβαθμίσεις μην το πολυπειράζεις.

Αν ΔΕΝ έχεις πολλά χρήματα οι απολύτως καλύτερες λύσεις είναι πρώτα να πάρεις παραπάνω μνήμη, από 512ΜΒ και πάνω ας πούμε θα βοηθήσουν πολύ ολόκληρο το σύστημα σου και όχι μόνο στα παιχνίδια.

Oι 256άρες DDR ξεκινάνε από τα 22ευρώ (εκτός αν βρεις μεταχ. καμμία 15αριά ευρώ).

Και μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών από Ati 9600Pro, XT και πάνω. (από 70ευρώ και πάνω)

Αυτά.

Δημοσ.
ΟΧΙ...

Αφού θα αναβαθμίσεις μην το πολυπειράζεις.

Αν ΔΕΝ έχεις πολλά χρήματα οι απολύτως καλύτερες λύσεις είναι πρώτα να πάρεις παραπάνω μνήμη' date=' από 512ΜΒ και πάνω ας πούμε θα βοηθήσουν πολύ ολόκληρο το σύστημα σου και όχι μόνο στα παιχνίδια.

Oι 256άρες DDR ξεκινάνε από τα 22ευρώ (εκτός αν βρεις μεταχ. καμμία 15αριά ευρώ).

Και μια μεταχειρισμένη κάρτα γραφικών από Ati 9600Pro, XT και πάνω. (από 70ευρώ και πάνω)

Αυτά.[/quote']

Ram (512 mb) θα πάρω από βδομάδα...

Δημοσ.
Δεν γίνεται? Πήγα Control Panel -> System -> Advanced -> Performance (Settings) -> Advanced -> Virtual Memory (Change) και το απενεργοποίησα...

(Πριν είχε 512 νομίζω)

Έχω Celeron @ 2.4' date=' 256mb @ 333 ddram, Gigabyte: GA-8ST800 REV: 1.1, αλλά σύντομα θα κάνω αναβάθμηση...[/quote']

Γύρισέ το εκεί που ήταν αν δεν έχεις κάνει ήδη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...