pkoutsias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Αποφάσισα να "σπρώξω" λίγω την κάρτα μου γιατί έχει αρχίσει εδώ και καιρώ και δεν παίζει τα περισσότερα παιχνίδια. Ξεκλείδωσα με το Riva Tuner το πουσάρισμα από τα Advanced Properties στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών και ανέβασα σιγά σιγά την κάρτα στα εξής: Core Clock Frequence : 380 MHz από 250 MHz UPDATED Memory Clock Frequence : 220 MHz από 145 MHz UPDATED Τα παραπάνω έγιναν στην κάρτα χωρίς ανεμιστήρα (μόνο την ψύκτρα), στην υλοποίηση της Manli με chip MX440 SE και 64mb ram. Λέτε να την σπρώξω προσωρινά λίγο ακόμη μέχρι να την αντικαταστήσω ή είναι επίτευγμα μέχρι εδω?
souvlakias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 prepei na min pezei pexnidia edo kai poli kairo. kai oute prokete na pexei alla oso kai na tin anevaseis. mia 6600gt toulaxiston an pas se nvidia
pkoutsias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Πέρα από την πλάκα, περιμένω μια σοβαρή απάντηση! Δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να την αντικαταστήσω αυτή την στιγμή και προσπαθώ να παίξω κανένα παιχνίδι... prepei na min pezei pexnidia edo kai poli kairo. kai oute prokete na pexei alla oso kai na tin anevaseis. mia 6600gt toulaxiston an pas se nvidia Έχεις δίκο, εδώ και καιρώ "παίζω" σε 640*480 και όλα στο low, σε όποια παιχνίδια μπορώ να παίξω! Σε 6600GT σκέφτομαι να πάω. Αλλά μπορώ να φτάσω μία 6600GT σε επιδόσεις με overclocking σε μια 6600? Μην δώσω παραπάνω λεφτά άδικα! PS: Πάντως τώρα που την έσπρωξα, παίζω το NFS:MW σε 800*600 και medium γραφικά!
cassidy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Αφού δεν έχεις δυνατότητα να την αλλάξεις τώρα, πρόσεξε μη την κάψεις γιατί λες ότι δεν έχει κι ανεμιστήρα. Τώρα για παιχνίδια, ό,τι oc και να κάνεις δε πρόκειται να παίξει παιχνίδια από 2003 και πέρα. Σου προτείνω να παίζεις παιχνίδια 2002 και πίσω με καλές ρυθμίσεις, πχ deus x, alien vs predator 2, severance blade of darkness κτλ Περισσότερο θα το ευχαριστηθείς.
pkoutsias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Αφού δεν έχεις δυνατότητα να την αλλάξεις τώρα' date=' πρόσεξε μη την κάψεις γιατί λες ότι δεν έχει κι ανεμιστήρα. Τώρα για παιχνίδια, ό,τι oc και να κάνεις δε πρόκειται να παίξει παιχνίδια από 2003 και πέρα. Σου προτείνω να παίζεις παιχνίδια 2002 και πίσω με καλές ρυθμίσεις, πχ deus x, alien vs predator 2, severance blade of darkness κτλ Περισσότερο θα το ευχαριστηθείς.[/quote'] Δηλαδή το NFS:MS σε 800*600 low or 640*480 medium ρυθμίσεις δεν είναι καλές επιδόσεις για αυτήν την κάρτα, 256 mb ram και Celeron @ 2.4GHz? Μετά από 1.5 ώρα παιχνιδιού, η ψύκτρα είναι απλά χλιαρή!!! Δεν καταλαβαίνει τπτ! Του επεξεργαστή η ψύκτρα είναι πιο ζεστή!
Ailuros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Σοβαρή απάντηση ε; Ωχ LOL Πέρα από την πλάκα αν είσαι σίγουρος ότι εκεί που την έφτασες δεν επιρεάζεται η σταθερότητα του συστήματός σου και δεν υπερθερμαίνεται ιδιαίτερα, άφησέ την εκεί που είναι. Πιο πάνω όντως κινδυνεύεις να της κάνεις ζημιά.
pkoutsias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Σοβαρή απάντηση ε; Ωχ LOL Πέρα από την πλάκα αν είσαι σίγουρος ότι εκεί που την έφτασες δεν επιρεάζεται η σταθερότητα του συστήματός σου και δεν υπερθερμαίνεται ιδιαίτερα' date=' άφησέ την εκεί που είναι. Πιο πάνω όντως κινδυνεύεις να της κάνεις ζημιά.[/quote'] Πιο πάνω δεν πάει... Αρχίζει τα πανηγύρια με τα artifacts... Πάντως δεν έχω παρατηρήσει κάποια αστάθεια... αν εξερέσεις κάτι καθυστερήσεις μέσα στο παιχνίδι εξ' αιτίας της virtual memory από τον σκληρό λόγω έλλειψης ram... [offtopic]Είναι καλύτερα να απενεργοποιήσω την virtual memory ή όχι[/offtopic] Πάντως μια φορά με artifacts μου δημιούργησε ένα unique vinyl μούρλια! Το αυτοκίνητο έγινε καρό με άσπρα-κόκκινα τετρέγωνα!!!:-D:-D
mp3GR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 ...σε 6600GT σκέφτομαι να πάω. Αλλά μπορώ να φτάσω μία 6600GT σε επιδόσεις με overclocking σε μια 6600? Μην δώσω παραπάνω λεφτά άδικα! Τι CPU εχεις? Ποια RAM? Τι motherboard? Εαν αγορασεις σημερα την 6800gt ειναι παλια πλεον μετα την εισοδο της 7800 στο παιχνιδι. Απλως θα παρατεινεις τον θανατο ενος ηδη παλαιου συστηματος με την αγορα vga...Eτσι που μας εκαναν, καθε 6 μηνες πρεπει να ειμαστε up-to-date το δυνατον! Εκτος αν τα παιχνιδια ειναι επιπεδου Τetris και Space Invaders, οποτε τσιταρησε την MX440 και ας εχει artifacts...
Ailuros Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 [offtopic]Είναι καλύτερα να απενεργοποιήσω την virtual memory ή όχι[/offtopic] Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα το έκανες, εκτός αν εννοείς να βάλεις κάποια γελοία τιμή για AGP aperture size στο BIOS. Kανονικά θα πρέπει να έχεις εκεί είτε 64 είτε 128 σαν τιμή (εξαρτάται τι από τα δύο δουλεύει καλύτερα) και ποτέ κάτω από τα 64. Αν κοιτάξεις τις άλλες ενότητες, θα δεις ότι υπάρχει μια που μιλάει για κατανάλωση μνήμης σε νεότερα παιχνίδια. Αν σε ενδιαφέρει να δεις πως διαχειρίζονται πάνω κάτω την μνήμη τα σημερινά παιχνίδια ριξ΄του μια ματιά.
pkoutsias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα το έκανες, εκτός αν εννοείς να βάλεις κάποια γελοία τιμή για AGP aperture size στο BIOS. Kανονικά θα πρέπει να έχεις εκεί είτε 64 είτε 128 σαν τιμή (εξαρτάται τι από τα δύο δουλεύει καλύτερα) και ποτέ κάτω από τα 64. Δεν γίνεται? Πήγα Control Panel -> System -> Advanced -> Performance (Settings) -> Advanced -> Virtual Memory (Change) και το απενεργοποίησα... (Πριν είχε 512 νομίζω) Έχω Celeron @ 2.4, 256mb @ 333 ddram, Gigabyte: GA-8ST800 REV: 1.1, αλλά σύντομα θα κάνω αναβάθμηση...
netcrawler Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Apenergopiises to swap file.. Me to sistima sou kai tin ram pou exeis den nomizo oti ekanes kati kalo meto na apenergopiiseis to swap....
pkoutsias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Apenergopiises to swap file..Me to sistima sou kai tin ram pou exeis den nomizo oti ekanes kati kalo meto na apenergopiiseis to swap.... Απλά νόμιζα ότι είπε ότι δεν απενεργοποιείται... Το έχω βάλει σε 64 και βλέπουμε...(πειράζει που το έχω βάλει σε άλλο σκληρό από αυτόν που είναι το λειτουργικό?)
netcrawler Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Απλά νόμιζα ότι είπε ότι δεν απενεργοποιείται... Το έχω βάλει σε 64 και βλέπουμε...(πειράζει που το έχω βάλει σε άλλο σκληρό από αυτόν που είναι το λειτουργικό?) oxi den peirazei isa isa pou an o allos skliros einai pio grigoros einai kalitera. ti exeis balei 64??? to swap file???
pkoutsias Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 To paging file έχω 64mb... Όπως πρότεινε και ο Ailuros...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.