Προς το περιεχόμενο

Asus(AGP) 6600GT και Θερμοκρασίες.....

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις έβγαλα τα σκουπίδια απο το σύστημα ψύξης της 6800 μου. Μιλάμε ότι ήταν τελείος βουλωμένο!!! Βαρούσα σε Load 95c+ και Idle 60c+. Τώρα είμαι στους 43 idle....Πάνω που νόμιζα ότι η κάρτα μου ήταν τελειωμένη... Γουστάρωωω!!!

Ο Χριστός και Απόστολος LOL :D

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πώς το έκανες;;;;

Στην ASUS 6600GT (AGP) γίνεται κάτι;

Νομίζω οτι έχει 500/900

apo to control panel tis kartas me ta coolbits.eukola kai aneta.

anevasa ligo akomi tis mnimes giati o pirinas den travaei sta 600 mhz.

1150 pros to paron oi mnimes me 9337 sto 3dmark03.sta 1200 pou dokimaza ta coolbits den me vazoun.

kai stin Asus ginetai vevaia.

Δημοσ.
apo to control panel tis kartas me ta coolbits.eukola kai aneta.

anevasa ligo akomi tis mnimes giati o pirinas den travaei sta 600 mhz.

1150 pros to paron oi mnimes me 9337 sto 3dmark03.sta 1200 pou dokimaza ta coolbits den me vazoun.

kai stin Asus ginetai vevaia.

Θα μου πείς φίλε πώς γίνεται αυτό, εαν γίνεται αναλυτικά;;;;Υπάρχει καμία περίπτωση να καεί η κάρτα;

Εάν η κάρτα καεί τι γίνεται;Χάνεις την εγγύηση;

Και τέλος βλέπεις διαφορές στα παιχνίδια;;;;

Thanks εκ των προτέρων......;-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά ποιά είναι καλύτερη υλοποίηση 6600GT AGP τελικά από τις 2 ? H Albatron ή η ASUS ? Τι διαφορές έχουν σε ταχύτητες,ψύξη κτλ ? Θέλω να πάρω μια από τις 2 και δεν ξέρω πού να καταλήξω...

Δημοσ.

Κοιτα εγω δεν ξερω για AGP, αλλα για PCIXpress δεν το συζηταμε...Asus και παλι Asus...Να μου ελεγες για MSI υλοποιηση να το καταλαβω, αλλα για Albatron δε νομιζω οτι αξιζει η χρηματικη διαφορα!

Δημοσ.

Κοιτα δεν ξερω για MSI, αλλα οπως θα δεις και απο την απαντηση μου στο αλλο thread που εχεις ανοιξει, η Asus υπερεχει σε GPU clοck σε σχεση με Albatron...

Δημοσ.

Opws exw katalabei h Asus exei provlima me ta cooler tis:P egw exw thn 6600 GT pci x16 kai to cooler ekane trelo thorybo... etsi piga pira to Silencer 6 (Cooling system gia vga) bebaia den efarmoze kala giati ebriske se mia allh psyktra poy eixe ekei.. opote pira tin lima kai arxisa na limarw!:P hahaha

Apopeira prwth 44 bathmoi stathera simera poy ksanalimara ligo kai ekatse 100% exw 43 bathmoys.

Δημοσ.
Κοιτα δεν ξερω για MSI, αλλα οπως θα δεις και απο την απαντηση μου στο αλλο thread που εχεις ανοιξει, η Asus υπερεχει σε GPU clοck σε σχεση με Albatron...
Ο Ailuros αλλα λεει εκει...κι ως γνωστον κατι ξερει παραπανω..

κι οχι πως με νοιαζει..απλα για να μην λεμε ανακριβειες..!

Δημοσ.

Kalisperes.... poia efarmogi xrisimopoieite gia na deite thermkrasia, exo mia prolink i proview? metaxerismeni tin pira kai sto cd den exei p.x kati antistoixo me smart doctor! yparxei kati gia oles tis 6x00 Nvidia?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...