Προς το περιεχόμενο

Asus(AGP) 6600GT και Θερμοκρασίες.....

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

File mou S2Katana na sou kano mia erotis (asxeti me to thema)... mporeis na mou peis pios itan o logos pou evales 2 x 6600GT kai den efiges se epiloges opos 1 x 6800GT h 1 x 7800GT? Apoti ksero ta lefta einai sxedon to idia kai i dinami poli perosotero me 1 apo tis 2 epiloges pou sou eipa.

Δημοσ.

Pantws egw me Gigabyte 6600 gt edw kai 1 xrono.Idle 60 kai full max 72.

Twra teleutaia(2 mines) xrisimopoiw to expertool kai to exw sto dynamic kai rixnei tis strofes tou anemistira analoga an einai 2d h 3d kai etsi rixnw kai to thorivo.

Δημοσ.
File mou S2Katana na sou kano mia erotis (asxeti me to thema)... mporeis na mou peis pios itan o logos pou evales 2 x 6600GT kai den efiges se epiloges opos 1 x 6800GT h 1 x 7800GT? Apoti ksero ta lefta einai sxedon to idia kai i dinami poli perosotero me 1 apo tis 2 epiloges pou sou eipa.

Νο problem.Οι 2 6600GT αγοραστηκαν με διαφορα 4 μηνων, οποτε επειδη η πρωτη ηταν αδουλευτη και ειχε αγοραστει 200 ευρω, θα ειχα μεγαλη χασουρα αν την πουλαγα.Ετσι, εδωσα αλλα 180 ευρω και πηρα και μια δευτερη.Συμφωνω οτι μια 6800GT ειναι ασφαλεστερη επιλογη ως προς τις επιδοσεις, αλλα δεν αγοραστηκαν και οι δυο καρτες γραφικων παραλληλα, οποτε πηρα μια δευτερη και ειμαι οκ.Παντως υπαρχουν παιχνιδια στα οποια 2 6600GT πανε καλυτερα απο μια 6800GT(μην αρχισετε τωρα να ζητατε links, αν δεν κανω λαθος, ειχα δει σε benchmarks οτι εδιναν πιο πολλα fps σε FEAR και Q4...).

Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την επιλογη μου, αν και στην αρχη ειχα αμφιβολιες, λογω του οτι δεν υποστηριζοταν το SLi απο καποια games και πηγαινε χειροτερα με 2 καρτες παρα με τη μια (lol)

Δημοσ.

Μόλις έβγαλα τα σκουπίδια απο το σύστημα ψύξης της 6800 μου. Μιλάμε ότι ήταν τελείος βουλωμένο!!! Βαρούσα σε Load 95c+ και Idle 60c+. Τώρα είμαι στους 43 idle....Πάνω που νόμιζα ότι η κάρτα μου ήταν τελειωμένη... Γουστάρωωω!!!

Δημοσ.
update tou skisimatos tis Albatron.

590/1080 pros to paron xoris allagi stis thermokrasies ki epete sinexeia..

stay tuned..

Πώς το έκανες;;;;

Στην ASUS 6600GT (AGP) γίνεται κάτι;

Νομίζω οτι έχει 500/900

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...