Προς το περιεχόμενο

Asus(AGP) 6600GT και Θερμοκρασίες.....

Biull

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Ήθελα να ρωτήσω όσους έχουν την εν λόγω κάρτα να μου πούν πόση είναι η θερμοκρασία της κάρτας όταν είναι ανοιχτός ο υπολογιστής χωρίς να κάνει καμία εργασία και πόσο φτάνει όταν παίζουν!

Ρωτάω γιατί το 40-41 οC όταν ο υπολογιστής είναι απλά ανοιχτός και 76-80 οC όταν παίζω μου φαίνονται λίγο περίεργα!

Helpppppp!

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με σερφαρισμα τωρα εμενα ειναι στους 41 βαθμους και πρεπει να ειναι μια χαρα τωρα για παιχνιδια θα ποστραρω οταν παιξω κανα παιχνιδι πιο μετα αλλα σαν ψιλοανεβασμενο μου φαινεται (χωρις να ειμαι σιγουρος)

Δημοσ.

Επίσης το ανεμιστηράκι της κάρτας μου κάνει έναν περιοδικό θόρυβο.

Μην φανταστείτε τίποτα τρελλό.Το ακούω μόνο αν βάλω το αυτί μου δίπλα στο κουτί.Πάνω στο γραφείο δεν ακούγεται τίποτα...!Αρχικά νόμιζα ότι κάνει θόρυβο το ανεμιστηράκι που είναι πάνω στο κουτί αλλά το έβγαλα και τελικά ήταν η κάρτα.

Μπορώ να αυξήσω τις στροφές στο ανεμιστηράκι για να ψύχεται καλύτερα....;

Τέλος μπορώ να δώ ,ίσως μέσω κάποιου software εαν η κάρτα δουλεύει στο full(κανονικά στις επιδόσεις της)Ρωτάω γιατί στο nfs most wanted έχω τις παρακάτω ρυθμίσεις και ορισμένες φορές κολλάει για κανένα κλάσμα του sec.

Ρυθμίσεις:

Στο παιχνίδι: 1280X1024 και όλα τα υπόλοιπα στο full

Στο Pc: Antialliasing 2ΧQ

Image high quality ,ενώ τα υπόλοιπα application controlled!

Δημοσ.

file Biull katevase apo thn asus to smart doctor, na vlepeis thermokrasies kai na rithmizeis tis strofes tou anemisthra ths kartas sou, o aukhsmenos thorivos pou akous periodika einai otan trexeis efarmoges trisdiastates (koinos paixnidia) kai kanei dynamic overclocking h karta apo monh ths. mporeis na to rithmiseis einai mia epilogh pou legetai hyperdrive

Δημοσ.

Εγω εχω 45C idle στις 2 6600GT μου και παιζοντας FEAR σε 1280x1024 ολα full, το ιδιο και σε NFSMW ειδα μεχρι 65C.Βεβαια ειναι PCI-Xpress.Το καλοκαιρι σε 1280x1024 ΒΤF2 ειδα μεχρι 75C.Noμιζω πως καλα ειναι.

Δημοσ.

Ok τώρα ησύχασα.

Thanxxxx...!

Και κάτι άλλο: Ο περιοδικός θόρυβος που ακούω λέτε να είναι πρόβλημα του ανεμιστήρα;;;;;;Να πάω να το κοιτάξω;;;;;Όταν λέω περιοδικός εννοώ οτι με σταθερή περίοδο(δηλαδή περίπου κάθε 5 δεύτερα π.χ) ο ήχος από τον ανεμιστήρα δυναμώνει ελάχιστα....

το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό;

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος με την ίδια κάρτα της ASUS σε AGP δίαυλο αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με το NFS MW!

Δηλαδή με τις ρυθμίσεις που προανέφερα στο πρηγούμενο Post το MW χάνει που και που και κανένα frame αλλά μερικές φορές και περισσότερα.....

Δημοσ.

Otan paizeis ena paixnidi 'h mia efarmogh pou zorizei thn karta grafikwn sou,

tote o anemisthras anevazei strofes mexri enos shmeiou.

Dokimase na tre3eis ena bench na deis ti wraia sunaulia pou dinei

to anemisthri. :)

Δημοσ.

Τελικά είχα δίκιο!!!!

Η κάρτα έκανε παράξενο θόρυβο....

Πήγα όλο το κουτί στο Πλαίσιο για να είμαι και σίγουρος όυι δεν θα μου πούν οτι φταίει κάτι άλλο και ακούσαμε με έναν τεχνικό την κάρτα και τελικά μου την άλλαξαν τελείως....μου εγκατέστησαν την καινούργια και έφυγα....όλα καλά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...