Palm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Πηγε κανεις να το δει ????????? Απεναντι απο τη Γραμμη ειναι...
sa1901 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Πηγε κανεις να το δει ?????????Απεναντι απο τη Γραμμη ειναι... Καλά νέα αυτά. Διευθυνση Στουρνάρη 16ΤΚ 10433 Τηλέφωνο 211 500 0 612 Fax 210 6835837 Ωράριο Καταστήματος Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00 Σάββατο 09:00-16:30 http://www.e-shop.gr/eshoppoint.phtml?id=20
Wintermute23 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Phga egw x8es.Exei den exei anoi3ei kamia bdomada.Wraios xwros,megalos an kai opws mou eipan den exoun anoi3ei epishma akoma.Dhladh den exoun apo8hkh kai ousiastika htan san na ekana paragellia mesw Internet Cafe.O kairos 8a dei3ei an a3izei.
aGka8l Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 poli epektinete to eshop ke mu fenete oti mazi me ayto megalonun ke oi times tu
Palm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Φωτια στα μπατζακια τους......cosmodata,ramshop,γραμμη,ΣΤΡΑΤΟΣ....... ΩΧ ΩΧ ΩΧ.....
^BOOMBOOM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Η cosmodata έχει πάει ενα βήμα παραπέρα, αντί για online shop έχει εγκαθυδρίσει ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
malanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Ας ελπίσουμε ότι ο ανταγωνισμός θα είναι προς το συμφέρον του απλού καταναλωτή ...καλά είναι...
Palm Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Η cosmodata έχει πάει ενα βήμα παραπέρα, αντί για online shop έχει εγκαθυδρίσει ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ Ναι ,και εχει βαλει Πακιστανους και πουλανε απλωμενη στο πεζοδρομιο τη πραματειαα...
NiCkReD Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 poli epektinete to eshop ke mu fenete oti mazi me ayto megalonun ke oi times tu εμμμ...ετσι ειναι τουτα!! εγω παλι θα παρεμενα στο online και θα εκανα καλυτερες προσφορες(αφου εχει βγαλει πολυ χρημα)...αλλα αφού τα θελουν ολα τοτε.... κανεις και μαγαζια και και και
blueviper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Θα λειτουργεί σαν άλλο ένα e-shop point? Αν ναι, τότε το μοναδικό πλεονέκτημα που προκύπτει από την παρουσία του (για μένα προσωπικά) είναι πως βρίσκεται πιο κοντά στην περιοχή μου και σε ενδεχόμενη περίπτωση θα μπορώ να το επισκέπτομαι με λιγότερο κόπο. Αν δεν πρόκειται να έχει προϊόντα, ώστε να μπορεί ο καταναλωτής να τα ελέγξει από κοντά (στην περίπτωση των cases φερ' ειπείν), τότε δεν αλλάζουν και πολλά επί της ουσίας...περισσότερο σε επίπεδο εντυπώσεων μια και θα βρίσκεται στην "καρδιά" της Στουρν Valley.
dim_b Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Πάντως χθές το απόγευμα που πέρασα από εκεί (και σκέφτηκα να πάρω μερικά DVD That's γιά να μην τρέχω στην Disk Impex), δεν μπήκα ούτε καν μέσα αφού το μόνο που είδα ήταν ένα άδειο μαγαζί με 4-5 υπαλλήλους μέσα και καμιά δεκαριά πραγματάκια στη βιτρίνα (γιά να φαίνεται τι πουλάει ).
red30 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Ακουσε κανεις ποτε θ'αλλάξει χέρια να γίνει Γερμανο-shop; ακομα στα "μαγειρέματα" ειναι η δουλειά;
dimitris__ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Πλάκα - πλάκα ο cosmodata έχει εξελιχτεί πολύ θετικά. Εγώ που δεν είχα την καλύτερη γνώμη, τελευταία έχω εκπλαγεί από την εξυπηρέτηση, ακόμα και στο service.
dpolal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Πλάκα - πλάκα ο cosmodata έχει εξελιχτεί πολύ θετικά. Εγώ που δεν είχα την καλύτερη γνώμη, τελευταία έχω εκπλαγεί από την εξυπηρέτηση, ακόμα και στο service. Είπαμε, ο ανταγωνισμός ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.... :-D κάτι Media Markt και FNAC έχουν κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους...
georgeadams Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Ακουσε κανεις ποτε θ'αλλάξει χέρια να γίνει Γερμανο-shop;ακομα στα "μαγειρέματα" ειναι η δουλειά; Αν έκανες μια αναζήτηση θα έβλεπες πως έχει ήδη αναφερθεί 2-3 φορές Ο Γερμανός (ο ίδιος προσωπικά, όχι η Γερμανός Α.Ε ή η Multirama Α.Ε) αγόρασε πριν από 2-3 βδομάδες το 40% του e-shop.gr. Το τι μέλλει γενέσθαι μας είναι άγνωστο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.