Προς το περιεχόμενο

σχετικα με δορυφορικη τηλεοραση

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια. Ειμαι σχετικος καινουργιος εδω, αρκετα εμπειρος στον χωρο των υπολογιστων αλλα εντελως νεος στον χωρο των δορυφορων!!

Θα ηθελα να μου πειτε τι εξοπλισμο χρειαζομαι ακριβως για να βλεπω απτο πισι μου δορυφορικα καναλια και τι περιπου κοστος εχουν.

Ευχαριστω παρα πολυ προκαταβολικα.

Δημοσ.

ευχαριστω παρα πολυ.

1)Εννοειται δε θα πληρωνω καμια συνδρομη καπου ετσι;

καλο το λινκ που μου δωσες αλλα δυστηχως δεν εχω χρονο καθοlου για να διαβασω 300 σελιδες:-(

2)κανενα λινκ που να λεει πως τα συνδεεις αυτα;

3)το lnb τι ακριβως ειναι; επικοινωνει καπως με το computer?

Δημοσ.

thanks a lot!!!!

Μια τελευταια πιο γενικη ερωτηση... Αν παρω τον καταλληλο εξοπλισμο και βλεπω δορυφορικη τηλεοραση ΔΩΡΕΑΝ απτο πισι μου... υπαρχει τροπος για να βλεπω και δορυφορικα καναλια στην τηλεοραση μου(ανεξαρτητα απτο πισι);

μη μου πειτε να συνδεσω το πισι με την τηλεοραση με s-video!! :-P Aνεηαρτητηα απτο πισι!!!

Δημοσ.

Και για να γίνεται ταυτόχρονη λήψη (αν θέλουμε) και από το pc και από τον επιτραπέζιο δέκτη χωρίς ο ένας να εξαρτάται από τον άλλο, βάζουμε και ένα διπλό (twin) lnb με δύο ανεξάρτητες εξόδους και έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Δημοσ.
Και για να γίνεται ταυτόχρονη λήψη (αν θέλουμε) και από το pc και από τον επιτραπέζιο δέκτη χωρίς ο ένας να εξαρτάται από τον άλλο, βάζουμε και ένα διπλό (twin) lnb με δύο ανεξάρτητες εξόδους και έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα...

sotos auto mporei na ginei me xrhsh kapoioy diakladwthra? gia na glytwsoume to kostos diplou LNB alla k na apofygoume to perasma 2ou kalwdiou?

Δημοσ.

1)Αυτος ο αποκωδικοποιητης για να βλεπω δορυφορικα καναλια και στην τηλεοαραση ποσο κανει;

2)τα βασικα καναλια που βλεπω τωρα στην τηλεοραση (mega,ant1,star) δαινονται με αισχος ποιοτητα εδω και καμποσο καιρο λογω του οτι μεχουν κλεισει γυρω γυρω ψηλες πολυκατοικιες! Αν τα παρω ολα αυτα και βλεπω δορυφορικα καναλια και στην τηλεοραση θα μπορω να βλεπω τα mega,ant1,star με τελεια ποιοτητα λογω δορυφορου;

Δημοσ.

@mandal

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις splitter (διακλαδωτή) ή ακόμα και από την έξοδο loopthrough που έχουν οι περισσότεροι δέκτες να τροφοδοτήσεις την κάρτα dvb. Το θέμα είναι όμως ότι έτσι δεν είναι ανεξάρτητη η χρήση των δύο δεκτών. Αναγκαστικά ο ένας από τους δύο πρέπει να είναι κλειστός, ή να λειτουργούν και οι δύο στην ίδια μπάντα (low ή high) και στην ίδια πόλωση (vertical ή horizontal). Πράγμα που δεν είναι και τόσο βολικό νομίζω. Αν μπορεί να γίνει χωρίς πρόβλημα, η λύση του διπλού lnb και δύο ανεξάρτητα καλώδια είναι πολύ καλύτερη.

@Hamurabi

Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τη μάρκα και τις δυνατότητες που έχουν οι δέκτες, έτσι μπορείς να βρεις από 70-80€ έως και αρκετά πάνω από 1000€. Εξαρτάται τι θέλεις. Για το δεύτερο θα χρειαστείς πρώτα απ' όλα δέκτη συμβατό με την κωδικοποίηση της nova (irdeto 2) ή κάποιο αντίστοιχο module που να μπαίνει στο δέκτη, και φυσικά συνδρομή σ' αυτήν (γύρω στα 55€ το μήνα). Τέλεια ποιότητα μη περιμένεις από τα κανάλια που αναμεταδίδει η nova, κάνει αρκετή συμπίεση στην εκπομπή τους και επίσης εκπέμπει τα κανάλια και σε ανάλυση χαμηλότερη από το stantard των 720Χ576 (αν δεν κάνω λάθος τα περισσότερα είναι σε 544Χ576).

Δημοσ.

file soto δεν με καταλαβες μαλλον. Δεν θελω nova. Θελω επειδη το σημα των ΑΝΤ1,ΜΕΓΑ,ΣΤΑΡ ειναι εξασθενημενο λογω του οτι με εχουν κλεισει ψηλες πολυκατοικιες γυρω γυρω να μου πειτε ΑΝ γινεται το εξης:

θα παρω feeder,piato,skystar για να βλεπω δορυφορικα καναλια στο πισι. Θα παρω και αποκοδικοποιητη και θα συνδεσω με αυτον το πιατο και την τηλεοραση μου. Θα μπορω στην τηλεοραση μου να βλεπω τα παραπανω καναλια (μεγα,αντ1 κτλ) πεντακαθαρα χωρις να ειναισ τη μεση η αθλια κεραια πουχα ως τωρα;

Δημοσ.

Μια χαρά κατάλαβα, εσύ μπορεί να μην θέλεις nova, έλα όμως που δορυφορικά αυτά τα κανάλια (και όχι μόνο) μόνο μέσω nova μπορείς να τα έχεις. Δυστυχώς αυτή είναι η μόνη (εκβιαστική) επιλογή.

Δημοσ.

μαλιστα. Αν απλα χρησιμοποισω τα οσα ειπα παραπανω και βαλω και αποκωδικοποιητη στην τηλεοραση και το συνδεσω με το πιατο, μπορω να πιανω στην τηλεοραση μου ξενα καναλια δωρεαν χωρις να μπλεξω με νοβα;

Δημοσ.
- Mia karta Skystar 2 (50 euro peripou)

coffeex που την βρήκες 50 ευρώ γιατί εγώ την αγόρασα 61...

Τα δορυφορικά αρχίζουν και παίρνουν τα πάνω τους πάλι... Αχ βρε Hal9000 τσάμπα κατήργησες την υποενότητα με τα δορυφορικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...