*georgia* Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εντάξει, κι εγώ πιστεύω πως η Λευκή ταινία δεν είναι στο επίπεδο των άλλων δύο, αν και τη βρήκα πολύ ευχάριστη. (όσο για τον Κισλόφσκι, μην αγχώνεσαι, του εξήγησα πως έχει η κατάσταση και δεν θα σε παρεξηγήσει - σε συγχώρεσε ήδη). Το Δαμάζοντας τα Κύμματα το είχα δει κάποτε σε τελείως άκυρη φάση σε κάποιο τοπικό κανάλι, χωρίς να ξέρω ποια ταινία είναι και χωρίς να έχω ιδέα για το τί να περιμένω. Γι' αυτό το λόγο μου είχε αφήσει πολύ παράξενη αίσθηση, με την καλή έννοια όμως. Μάλλον το ότι δεν είναι στο επίπεδο των άλλων δύο φταίει,ε?Σε καμια περιπτωση πάντως δε λέω πως τη θεωρώ κακή ταινία... Ααα...Ευχαριστώ που επενέβης στο θέμα μου με τον Κριστοφ..
Cue Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το Avatar δεν βλέπω να κράζει κανείς. Φοβάστε τον KilliK ή σας άρεσε τελικά?
suspiria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το Avatar δεν βλέπω να κράζει κανείς. Φοβάστε τον KilliK ή σας άρεσε τελικά? εγω παντως δεν το ειδα και ουτε προκειται
Members gsarig Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το Avatar δεν βλέπω να κράζει κανείς. Φοβάστε τον KilliK ή σας άρεσε τελικά? νομίζω πως το θέμα εδώ είναι να κράξεις κλασικές ταινίες και δημιουργούς, που ενδεχομένως θα ντρεπόσουν να κράξεις αλλού το ότι δεν σου άρεσε το Avatar, το Batman ή το Ρόκι ν.4 είναι κάτι που συνήθως το λες εύκολα και δεν το κρατάς μέσα σου. Το να πεις ότι δεν σου άρεσε ο Νονός ή ο πολίτης Κέην όμως ενδεχομένως και να είναι πιο δύσκολο άλλωστε για το Avatar τα έχουμε πει ήδη στο αντίστοιχο topic
Sellers Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Το Avatar δεν βλέπω να κράζει κανείς. Φοβάστε τον KilliK ή σας άρεσε τελικά? Ψοφάς για τρολλάρισμα και συ με φαίνεται.
suspiria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δεν σου άρεσε το Dogville; Χάνω πάσα ιδέα! δεν ειναι απαραιτητο.εσυ πχ ειχες αναφερει οτι δεν σου αρεσει ο μορετι ενω εμενα ειναι ο αγαπημενος μου
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 νομίζω πως το θέμα εδώ είναι να κράξεις κλασικές ταινίες και δημιουργούς, που ενδεχομένως θα ντρεπόσουν να κράξεις αλλού το ότι δεν σου άρεσε το Avatar, το Batman ή το Ρόκι ν.4 είναι κάτι που συνήθως το λες εύκολα και δεν το κρατάς μέσα σου. Το να πεις ότι δεν σου άρεσε ο Νονός ή ο πολίτης Κέην όμως ενδεχομένως και να είναι πιο δύσκολο άλλωστε για το Avatar τα έχουμε πει ήδη στο αντίστοιχο topic εχει σχεση με το group thinking: http://en.wikipedia.org/wiki/Groupthink προσωπικα δεν εχω προβλημα να πω οτι δεν μου αρεσει μια κλασσικη ταινια χωρις ομως να μην αναγνωριζω την καλλιτεχνικη της αξια.Εκει ομως που δεν χαμπαριαζω τιποτα και θαβω ταινιες καθολικης αναγνωρισης,ειναι οταν τις εξυμνουν χρησιμοποιωντας double standards.Eκει δεν καταλαβαινω χριστο ακομα και αν η ταινια ειναι ο Πολιτης Κειν.
Members gsarig Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κι εγώ προσπαθώ να διαχωρίζω αυτό που μου αρέσει με αυτό που θεωρώ καλό γιατί δεν είναι απαραίτητο να ταυτίζονται τα δυο τους. Πολλές φορές μπορεί να βλέπω με ευχαρίστηση πράγματα που τα θεωρώ μέτρια ή ακόμα και σκουπίδια (π.χ. ακόμα καμιά φορά χαζεύω χωρίς πρόβλημα την χιλιοστή πεντηκοστή πρώτη επανάληψη των επεισοδίων του "Κωνσταντίνου και Ελένης", παρόλο που από την πρώτη στιγμή που το είδα το είχα βρει βλακώδες). Και αντίστοιχα, ταινίες που μπορεί να τις θεωρώ καλές ή σημαντικές μπορεί να μην μου άρεσαν γιατί απλά δεν μου έκαναν αυτό το "κλικ". Σαν το σπανακόρυζο ένα πράγμα: μπορεί να αναγνωρίζω τη θρεπτική του αξία, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μου αρέσει κιόλας. Επίσης, πιστεύω πως υπάρχουν ορισμένες ταινίες που μπορεί να υπήρξαν σταθμοί για την εξέλιξη του κινηματογράφου, αλλά για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν μπορείς πια να τις δεις με το ίδιο μάτι που θα τις έβλεπε ο θεατής της εποχής τους. Αυτό δεν μειώνει την καλλιτεχνική τους αξία και τη σημασία τους, αλλά από την άλλη θα ήταν υποκριτικό εκ μέρους μου αν βλέποντας π.χ. το θωρηκτό ποτέμκιν έβγαινα κι έλεγα ότι συγκλονίστηκα από αυτά που είδα κι ότι ήταν η καλύτερη ταινία που έχω δει στη ζωή μου (ακραίο παράδειγμα για να μην αναφερθώ σε μεταγενέστερες κλασικές ταινίες και διαταράξω το group thinking ).
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Γιατι εσυ πιστευεις οτι ο Δανικας και λοιποι κριτικοι που εξυμνουν τις παναρχαιες ταινιες,εχουν δει το Ποτεμκιν πανω απο μια φορα;
suspiria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Γιατι εσυ πιστευεις οτι ο Δανικας και λοιποι κριτικοι που εξυμνουν τις παναρχαιες ταινιες,εχουν δει το Ποτεμκιν πανω απο μια φορα; τον ρωτησες και σου ειπε?
suspiria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 φυσικα........ τον κλεφτη ποδηλατων ποσες φορες το ειδε? του αρεσει ο σταθης ψαλτης?
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 αμα γουσταρεις κατασταση μαζι του να το κανονισω,κανενα προβλημα
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 To shawshank redemption και το The Good, the Bad and the Ugly είναι υπερεκτιμημένα, ειδικά το 2ο δεν θα έπρεπε να βρίσκεται καν στην 20αδα. Το forrest gump και τα starwars είναι και αυτά υπερεκτιμημένα, το 20 πάρα πολύ. Στο SE7EN Δεν μπορείς να φτιάχνεις μια ταινία και στο τέλος να τα κάνεις σαλάτα. Να προσπερνάς τα επόμενα εγκλήματα σα να σου τελειώνει ο χρόνος όπως όταν γράφεις διαγώνισμα και απαντάς μονολεκτικά στα επόμενα ερωτήματα μόνο για να πεις ότι τα έκανες. Και το σημαντικότερο δεν γίνεται να μην μας δείχνουν το κεφάλι της γυναίκας του ή το πτώμα της Απλά δε νοήται. Πως θα πειστούμε ότι πέθανε; Πως θα το πάρουμε απόφαση; Είναι δυνατόν να συγκλωνιστεί ο θεατής άμα δεν δει κάτι χειροπιαστό να συγκινηθεί; (Καλή ταινία γενικά απλώς έχω μεγάλο παράπονο που δεν είδαμε λίγο αίμα...) Επίσης, Νόλαν κόψε τις αμερικανιές γιατί αδικείς κατάφορα τις ταινίες σου. Batman 2o και 3ο και ειδικά Inception έπασχαν πολύ, ενώ παλιότερα ήταν οκ οι ταινίες του. Ελπίζω να μην το συνεχίσει αλλά βλέπω να τον έχει πάρει ο κατήφορος. Ο οποίος τον κυλάει σε πολλά φράγκα αλλά εγώ τι να τα κάνω; Ή μήπως δεν έχει μπόλικα ήδη και αυτός;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα