Members gsarig Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Τα υπόλοιπα του Ταρκόφσκι σου άρεσαν; Ναι, ειδικά ο Καθρέφτης και το Στάλκερ είναι μέσα στις αγαπημένες μου ταινίες γενικά (αλλά και τα παιδικά χρόνια του Ιβάν μου άρεσαν επίσης - δεν έχω δει ακόμα το Αντρέι Ρουμπλιόφ) Α, και για να μην είμαι τελείως άδικος, από τις τρεις ταινίες που ανέφερα ότι δεν μου άρεσαν, τη Θυσία ίσως να μην έπρεπε να τη βάλω - απλά την περίμενα καλύτερη και είχα απογοητευτεί λίγο όταν την είδα (πιστεύω πως η ωραία κεντρική ιδέα της θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί καλύτερα - τουλάχιστον για να αρέσει σε εμένα περισσότερο - για τους άλλους δεν ξέρω ).
suspiria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 παντως μεγαλυτερη απατη σκηνοθετη απο τον λαρς φον τριερ δεν υπαρχει!!!ελεγα στον κολλητο μου να μη δει τον αντιχριστο γιατι ειναι μεγαλη λαλακια αλλα μου λεγε εισαι υπερβολικος, προκατηλημενος κλπ.και προχθες που βγηκαμε για καφε μου λεει ''τι ηταν αυτο το εκτρωμα???" και εχω κανει πολυ υπομονη βλεποντας ολες τις ταινιες του.και προκατηλημενος θετικα!ευτυχως υπαρχουν και κριτικοι κινηματογραφου (βλεπε δανικας) που συμμεριζονται τις αποψεις μου.τι να πρωτοθυμηθω?το ενα χειροτερο απ το αλλο!ελεος φιλε ασε μας μην ασχολησε με το αθλημα δεν το χεις.
Sellers Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εμένα πάντως η τριλογία ''USA - Land of Opportunities'' ( Dogville - Manderlay - Wasington ) μ'άρεσαν. Και ο Αντίχριστος μ'άρεσε. Μ'αρέσει δηλαδή που προκαλεί επίτηδες και στα τέτοια του. Επίσης η εναρκτήρια σκηνή του Αντίχριστου είναι απο τις λίγες που βάζω και βλέπω που και που στο άσχετο. (Άλλη μια είναι η εναρκτήρια σκηνή του Κουρδιστού Πορτοκαλιού)
Members gsarig Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Κι εμένα ο Τρίερ μου αρέσει. Και ο Αντίχριστος μπορεί να μη με εντυπωσίασε, αλλά γενικά τη βρήκα ενδιαφέρουσα ταινία.
disqualified Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 παντως μεγαλυτερη απατη σκηνοθετη απο τον λαρς φον τριερ δεν υπαρχει!!!ελεγα στον κολλητο μου να μη δει τον αντιχριστο γιατι ειναι μεγαλη λαλακια αλλα μου λεγε εισαι υπερβολικος, προκατηλημενος κλπ.και προχθες που βγηκαμε για καφε μου λεει ''τι ηταν αυτο το εκτρωμα???"και εχω κανει πολυ υπομονη βλεποντας ολες τις ταινιες του.και προκατηλημενος θετικα!ευτυχως υπαρχουν και κριτικοι κινηματογραφου (βλεπε δανικας) που συμμεριζονται τις αποψεις μου.τι να πρωτοθυμηθω?το ενα χειροτερο απ το αλλο!ελεος φιλε ασε μας μην ασχολησε με το αθλημα δεν το χεις. για την ακριβεια ο δανικας συμμεριζεται την αποψη σου για την ταινια Αντιχριστος αλλα οχι και για τον Τριερ καθως τον θεωρει χαρισματικο και προικισμενο σκηνοθετη
suspiria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 το μονο που αξιζει ειναι η εναρκτηρια σκηνη.μετα το χαος (για να μη πω τιποτα πιο βαρυ) ---------- Προσθήκη στις 12:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:45 ---------- Εμένα πάντως η τριλογία ''USA - Land of Opportunities'' ( Dogville - Manderlay - Wasington ) μ'άρεσαν. Και ο Αντίχριστος μ'άρεσε. Μ'αρέσει δηλαδή που προκαλεί επίτηδες και στα τέτοια του. Επίσης η εναρκτήρια σκηνή του Αντίχριστου είναι απο τις λίγες που βάζω και βλέπω που και που στο άσχετο. (Άλλη μια είναι η εναρκτήρια σκηνή του Κουρδιστού Πορτοκαλιού) σου αρεσε το Dogville??????????????????????????????????????????????????????????????????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: ---------- Προσθήκη στις 12:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:47 ---------- αν ο τριερ ειναι χαρισματικος τοτε ο ρευγαδας ειναι ΘΕΟΣ!!!και εχει πολλα περισσοτερα να πει και τα λεει με καλυτερο τροπο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 [...]σου αρεσε το Dogville??????????????????????????????????????????????????????????????????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Δεν σου άρεσε το Dogville; Χάνω πάσα ιδέα!
Sellers Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 σου αρεσε το Dogville??????????????????????????????????????????????????????????????????:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Καλό ήταν μωρέ. Ήταν ευρηματικό. Ήμουν και πιο μικρός, θυμάμαι με είχε συναρπάσει το όλο σκηνικό με τις γραμμές στο πάτωμα. Και δεν ήταν και πολύ βαρύ. Ήθελε να πει δύο τρία πράγματα, τα είπε να τα καταλάβουμε όλοι και όλα οκ. (Σε αντίθεση με τον Αντίχριστο για παράδειγμα) Και η Κιντμαν επίσης δεν ήταν τραγική. Ίσα ίσα μ'άρεσε κιόλας. Ακόμα να δω τους ηλίθιους βέβαια, που είναι και το πιο γνωστό του.
suspiria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Καλό ήταν μωρέ. Ήταν ευρηματικό. Ήμουν και πιο μικρός, θυμάμαι με είχε συναρπάσει το όλο σκηνικό με τις γραμμές στο πάτωμα. Και δεν ήταν και πολύ βαρύ. Ήθελε να πει δύο τρία πράγματα, τα είπε να τα καταλάβουμε όλοι και όλα οκ. (Σε αντίθεση με τον Αντίχριστο για παράδειγμα) Και η Κιντμαν επίσης δεν ήταν τραγική. Ίσα ίσα μ'άρεσε κιόλας. Ακόμα να δω τους ηλίθιους βέβαια, που είναι και το πιο γνωστό του.δεν ειναι οι ηλιθιοι το πιο γνωστο του.θαρρω ειναι το δαμαζοντας τα κυματα.μαρθα βουρτση στυλ ---------- Προσθήκη στις 13:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:08 ---------- Δεν σου άρεσε το Dogville; Χάνω πάσα ιδέα! γιατι θα πρεπε???????????????
the_end Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 element of crime κανείς? ή είμαι μόνος? ps: ο trier πρέπει να'ναι στους 5 μεγαλύτερους εν ζωή σκηνοθέτες.
suspiria Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 καποιες φορες παθιαζομαστε με καποια πραγματα παρα πολυ.θελοντας να μοιραστουμε την συγκινηση ή τον ενθουσιασμο που μας προκαλεσαν αυτα (μπορει να ειναι μια ταινια, ενα τραγουδι, ενα ποιημα) προτρεπουμε καποιον γνωστο μας ή δικο μας ανθρωπο να το κανει και αυτος κτημα του και να νιωσει οπως και μεις.εκει ομως πεφτουμε σε τοιχο τις περισσοτερες φορες.παλαιοτερα το εκανα συχνα αυτο αλλα τωρα οχι.το τι συγκινει εμενα το πιο πιθανο ειναι να μη λεει τιποτα στον αλλον ή να λεει πολυ λιγοτερα πραγματα.οποτε κρινω οτι η προσπαθεια να πεισει ο ενας τον αλλο για κατι που σιχαινεται ή αγαπα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ!οποτε ο καθενας ας πει την γνωμη του και ας μη προσπαθει να πεισει τον αλλο για το αντιθετο.με κανατε και επεσα και γω στην παγιδα.σου αρεσει ο τριερ?με γεια σου με χαρα σου.και μενα μου αρεσει το ροκυ το 3.χωστε τα εκει που θελετε και μην τα χωνετε στην αποψη του αλλου.
Sellers Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 καποιες φορες παθιαζομαστε με καποια πραγματα παρα πολυ.θελοντας να μοιραστουμε την συγκινηση ή τον ενθουσιασμο που μας προκαλεσαν αυτα (μπορει να ειναι μια ταινια, ενα τραγουδι, ενα ποιημα) προτρεπουμε καποιον γνωστο μας ή δικο μας ανθρωπο να το κανει και αυτος κτημα του και να νιωσει οπως και μεις.εκι ομως πεφτουμε σε τοιχο τις περισσοτερες φορες.παλαιοτερα το εκανα συχνα αυτο αλλα τωρα οχι.το τι συγκινει εμενα το πιο πιθανο ειναι να μη λεει τιποτα στον αλλον ή να λεει πολυ λιγοτερα πραγματα.οποτε κρινω οτι η προσπαθεια να πεισει ο ενας τον αλλο για κατι που σιχαινεται ή αγαπα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ!οποτε ο καθενας ας πει την γνωμη του και ας μη προσπαθει να πεισει τον αλλο για το αντιθετο.με κανατε και επεσα και γω στην παγιδα.σου αρεσει ο τριερ?με γεια σου με χαρα σου.και μενα μου αρεσει το ροκυ το 3.χωστε τα εκει που θελετε και μην τα χωνετε στην αποψη του αλλου. Κουβέντα κάνουμε βρε. Κανείς δεν τα χώνει σε κανέναν. Τέχνη είναι, περι ορέξεως... Γιατι το πήρες έτσι στραβά?
Members gsarig Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Παιδιά, μη χάνετε την ουσία του topic... εδώ βγάζει ο καθένας τα απωθημένα του και εξομολογείται την αντιπάθειά του για δημιουργούς και ταινίες που δεν του άρεσαν ενώ "θα έπρεπε" (σε εισαγωγικά). Όσο μεγαλύτερος είναι ο σκηνοθέτης ή η ταινία που μπαίνει στο στόχαστρο, τόσο το καλύτερο - δεν παρεξηγούμε Θάψτε λοιπόν χωρίς φόβο και πάθος (ή και με πάθος, δεν τρέχει τίποτα)
*georgia* Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εμένα πάλι δε μου άρεσε το "Δαμάζοντας τα κύματα" καθόλου...Και γενικά έχω καλή εικόνα για τον Τριερ..Η ταινία που δε μου άρεσε και τόσο (ντρέπομαι λίγο που το λέω)είναι η Λευκή...Γενικά τον Κισλόφσκι τον υπεραγαπάω αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μου έκατσε καλά η Λευκή..Ίσως φταίει ότι είδα τα χρώματα όλα μαζί και σε σχέση με την Μπλε(!!!!) και την Κόκκινη δεν λέει και πολλά...(συγνώμη Κισλόφσκι)
Members gsarig Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Εμένα πάλι δε μου άρεσε το "Δαμάζοντας τα κύματα" καθόλου...Και γενικά έχω καλή εικόνα για τον Τριερ..Η ταινία που δε μου άρεσε και τόσο (ντρέπομαι λίγο που το λέω)είναι η Λευκή...Γενικά τον Κισλόφσκι τον υπεραγαπάω αλλά δεν ξέρω γιατί δεν μου έκατσε καλά η Λευκή..Ίσως φταίει ότι είδα τα χρώματα όλα μαζί και σε σχέση με την Μπλε(!!!!) και την Κόκκινη δεν λέει και πολλά...(συγνώμη Κισλόφσκι) Εντάξει, κι εγώ πιστεύω πως η Λευκή ταινία δεν είναι στο επίπεδο των άλλων δύο, αν και τη βρήκα πολύ ευχάριστη. (όσο για τον Κισλόφσκι, μην αγχώνεσαι, του εξήγησα πως έχει η κατάσταση και δεν θα σε παρεξηγήσει - σε συγχώρεσε ήδη). Το Δαμάζοντας τα Κύμματα το είχα δει κάποτε σε τελείως άκυρη φάση σε κάποιο τοπικό κανάλι, χωρίς να ξέρω ποια ταινία είναι και χωρίς να έχω ιδέα για το τί να περιμένω. Γι' αυτό το λόγο μου είχε αφήσει πολύ παράξενη αίσθηση, με την καλή έννοια όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα