Προς το περιεχόμενο

spit it out!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου άρεσε το 50 first dates, και το spanglish, και το punch drunk love, άρα μου αρέσει ο adam sandler.

είδα στο σινεμά το along came polly και το constantine, και ντρέπομαι πολύ γι αυτό.

Δεν έχω δει ούτε μια ταινία του Αγγελόπουλου.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σταματήσει να γυρίζει ταινίες ο Woody Allen. Στο match point με είχε πιάσει νευρικό, κάτι που έχει να μου τύχει άπο το eyes wide shut. Αν δεν ήταν του Woody Allen, θα το έιχαν δει 5 άνθρωποι.

Όπως λέει και η meg ryan: what is it with men and the godfather?:confused:

Θεωρώ το Haneke σοβαρά αρρωστημένο, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να βλέπω ταινίες του.

Δεν αντέχω όσους αποκλείουν ταινίες με τη μόνη δικαιολογία ότι είναι αμερικάνικες ή καλύτερα αμερικανιές! (δεν παέι να είναι και το eternal sunshine, πόσο μάλλον αφού παίζει o cable guy):mad: :mad: αλλά προτιμούν να τρέχουν στο άλφαβιλ και στο άστυ να βλέπουν 'αριστουργήματα' όπου ο Buñuel συναντά το Jacques Tati και καταλήγουν να είναι βλακείες! Κάτι που ποτέ δεν παραδέχονται (vicious circle). σινεφίλ μάι ας! πρόβατα που βλέπουν ό,τι τους πασάρουν. Προτιμώ villageάνθρωπους που βλέπουν X-men, και δεν θεώρουν ότι κάνουν και τίποτα σημαντικό!

That felt good!

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμφωνω με τον απο πανω

Βλεπω περιεργες ταινιες αλλα δεν μου αρεσουν επειδη ειναι περιεργες,μαρεσουν αν ειναι περιεργες ΚΑΙ καλες ταινιες

Πχ λατρευω τον Λυντς αλλα το Στρεητ Στορυ και το Γουαιλντ ατ Χαρτ δεν με ξετρελαναν

Σκατα σε οσους θεωρουν το Μπατμαν Μπιγκινς μαλακια επειδη ειναι ταινια κομικ και λατρευουν το Χ-"Σολαρις" επειδη "ειναι ταρκοφσκυ" και ας κοιμηθηκαν στα μισα

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...ΣΚΑΤΑ σε οσους επιμενουν οτι "το σινεμα ειναι για να περνας 2 ωρες ευχαρστα" και ως εκ τουτου δεν μας κανει το "Συριανα"

Η σωστη εκφραση ειναι "ΓΙΑ ΜΕΝΑ το σινεμα ειναι για να περνας 2 ωρες ευχαρστα" οποτε δικαιωμα σου να μην θες να παρεις τιποτα αλλα μην υποβιβαζεις την ιδια την τεχνη

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μου τη σπάνε αυτοί που θεωρούν πως όσοι βλέπουν κλασικές κινηματογραφικές ταινίες, το κάνουν για να το παίξουν μάγκες, με τον ίδιο τρόπο που πολλοί μου λένε ότι ακούω κλασική μουσική για να το παίξω μούρη (λες και είχα καμιά σκασίλα) και είναι και μάλιστα ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι όλοι όσοι βλέπουν-ακούνε τέτοια είδη, στην πραγματικότητα βαριούνται του θανατά, αλλά ντρέπονται να το παραδεχτούνε.

Αντίστοιχα, μου τη σπάνε αυτοί που θεωρούν αυτούς που δε βλέπουν τις κλασικές κινηματογραφικές επιτυχίες ακούλτουρους ή απαιτούν από εμένα να μην χαρακτηρίζω ταινίες όπως το fight club αριστουργήματα, γιατί δε γυρίστηκαν από τον Φελίνι. Ή τους ενοχλεί που πλήρωσα 4 ευρώ για να δω το "BloodRayne".

Γενικά δηλαδή, με ενοχλούν όλοι όσοι δεν αντιλαμβάνονται την διαφορετικότητα του ανθρώπου κ όταν την βρούνε μπροστά τους, επειδή δεν μπορούν να βρούν τρόπο να την εξηγήσουν, καταφεύγουν σε επιχειρήματα του τύπου "το κάνει για κοινωνικούς λόγους". Οι μεν για να μην τους πούνε ακούλτουρους και οι δε για να μην τους πούνε ξενέρωτους.

Δημοσ.
Μου άρεσε το 50 first dates, και το spanglish, και το punch drunk love, άρα μου αρέσει ο adam sandler.

κάπως έτσι συνέβη και με μένα. το punch drunk love βέβαια είναι

και καλύτερη ταινία. (ο p.t. anderson einai από τους masters της νέας γενιάς)

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σταματήσει να γυρίζει ταινίες ο Woody Allen.

Στο match point με είχε πιάσει νευρικό' date=' κάτι που έχει να μου τύχει άπο το eyes wide shut.

Αν δεν ήταν του Woody Allen, θα το έιχαν δει 5 άνθρωποι.

Όπως λέει και η meg ryan: what is it with men and the godfather?:confused:[/quote']

το έχω σκεφτεί κι εγώ αλλά το απέρριψα σαν σκέψη. όσο κι αν δεν περιμένω

να ξαναδώ ένα manhattan, annie hall, hannah and her sisters,

πιστεύω ότι είναι συγκινητικό που ο woody υπάρχει και κάθε χρόνο μας δίνει ταινίες.

δεν πιστεύω ότι τα τελευταία χρόνια έχει πέσει κάτω του μετρίου ποτέ, άντε δεν μου άρεσε πολύ

η κατάρα του πράσινου σκορπιού προσωπικά, +όσο για το matchpoint, έχω ανάμικτα συναισθήματα.

ίσως το όνομα woody να μέτρησε πολύ στην περίπτωσή του.

το anything else, melinda and melinda μ' έπεισε ότι θέλω να συνεχίσει να κάνει ταινίες.

έχεις ίδιες σκέψεις και για το eyes wide shut? i am impressed.

οσο και να φαίνεται ''τραβάω από τα μούσια'' κάτι, και αναφέρομαι

στην χρησιμοποίηση του πιο πολυσυζητημένου/χοτ τότε ζευγαριού

νικόλ-τομ, ο στάνλει είχε higher λόγο να το κάνει αυτό.

εξυπηρετεί άλλα πράγματα, μέχρι και την κριτική του στην scientology μπορώ να σου πω,

πολεμάει την φωτιά με την φωτιά, αν θες.

το eyes wide shut πιστεύω είναι από τις καλύτερες ταινίες που μας άφησε.

(και σαφώς όλοι πήγανε να το δούνε γιατί είναι κιούμπρικ. το θέμα είναι

ότι ήτανε κιούμπρικ όνομα+πράγμα.) that's my view on this

όλα σεβαστά+ωραία. Ceridwen keep posting more msgs (in general)

τα συμπαθώ πολύ τα ποστς σου! cheers :)

Δημοσ.

Το 85% των ευρωπαικών ταινιών που έχω δει με νανούρισαν

Το άλλο 10% με άφησαν παγερά αδιάφορο, και ένα 5% μου άρεσε

Είμαι απο αυτούς που τάσονται κατά της ''Αμερικανιάς'' (συνεπώς δεν θα με αντέχει ο Ceridwen), αλλά οι 2 ταινίες που νοίκιασα σήμερα ήταν αμερικάνικες και πολύ πιθανών και αυτές που θα νοικιάσω αύριο θα είναι αμερικάνικες.

Μου αρέσει πολύ ο Κιούμπρικ και είναι απο τους λίγους που έχουν κάποια στανταρ σημέια σε όλες τις ταινίες δηλαδή μπορώ και καταλαβαίνω ποιλες ταινίες έχει κάνει, αλλά δεν μου αρέσει ο Μπέργκμαν π.χ γιατί είναι ευρωπαιός=νάνι.

Τέλος λατερύω τον Peter Sellers και τον θεωρώ καλύτερο ηθοποιό όλων των

seasons, αλλά δεν μου αρέσει ο Robert de niro και ο Morgan freeman γιατί ο πρώτος παίζει κυριολεκτικά σε ότι βρει μπροστά του, ενώ ο δεύτερος απο μικρός πρέπει να ήθελε να γίνει ή μπάτσος ή κρατούμενος. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Δημοσ.
Το 85% των ευρωπαικών ταινιών που έχω δει με νανούρισαν

Το άλλο 10% με άφησαν παγερά αδιάφορο' date=' και ένα 5% μου άρεσε

Είμαι απο αυτούς που τάσονται κατά της ''Αμερικανιάς'' (συνεπώς δεν θα με αντέχει ο Ceridwen), αλλά οι 2 ταινίες που νοίκιασα σήμερα ήταν αμερικάνικες και πολύ πιθανών και αυτές που θα νοικιάσω αύριο θα είναι αμερικάνικες.

Μου αρέσει πολύ ο Κιούμπρικ και είναι απο τους λίγους που έχουν κάποια στανταρ σημέια σε όλες τις ταινίες δηλαδή μπορώ και καταλαβαίνω ποιλες ταινίες έχει κάνει, αλλά δεν μου αρέσει ο Μπέργκμαν π.χ γιατί είναι ευρωπαιός=νάνι.

Τέλος λατερύω τον Peter Sellers και τον θεωρώ καλύτερο ηθοποιό όλων των

seasons, αλλά δεν μου αρέσει ο Robert de niro και ο Morgan freeman γιατί ο πρώτος παίζει κυριολεκτικά σε ότι βρει μπροστά του, ενώ ο δεύτερος απο μικρός πρέπει να ήθελε να γίνει ή μπάτσος ή κρατούμενος. Δεν εξηγείται αλλιώς.[/quote']

αλήθεια, έχεις δει μπέργκμαν ?

Δημοσ.

Μπορεί να ήμουν λίγο απότομη στον τρόπο μου, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι και στις δυο περιπτώσεις, μια φιλη μου το είπε καλύτερα, πρόκειται για δυο πολύ καλούς σκηνοθέτες που το έχουν χάσει. Αλλά γενικά, δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος να σχολιάσει το Woody Allen. Μου αρέσει αλλά ως εκεί. Γελάω ακόμα βέβαια με διάφορες ατάκες όπως:

-Shall we say pistols at dawn?

-We can say it. I donʼt know what itʼll mean. But we can say it.

ʽΗ

(από την ίδια ταινία)

I will go to Austria and make peace with the Crown. Not the King, just the Crown!

Lololol

Με αυτές τις δυο ταινίες, έχω και ένα άλλο πρόβλημα: δεν αντέχω ούτε τους Τομ-Νικόλ ούτε τους Τζόναθαν-Σκάρλετ. But thatʼs just me!

Και μιλώντας για σκηνοθέτες που με έχουν απογοητεύσει, θα ήθελα ο σόντεμπεργκ να σταματήσει να κάνει βλακείες και να σοβαρευτεί!! Τι παθαίνουν οι άνθρωποι μετά το όσκαρ;!;!;

(ελπίζω να μην πάρει ο Spike Lee, σύντομα)

*το batman begins, παραδόξως, μου άρεσε πάρα πολύ. Λίγο λιγότερο μουάι τάι και τάε κβό ντο να είχε… επίσης αυτός που κάνει τον τρελό δολοφόνο είναι ο Tim Booth των James. I (heart) James!!

Sellers, you missed my point.

αλλά μου θύμισες το what's new pussycat? οπότε παίρνω πίσω ό.τι είπα για το woody allen. Απίθανη!!!!!

Akujin, congrats! you got yourself a stalker!

Δημοσ.

Sellers, you missed my point.

αλλά μου θύμισες το what's new pussycat? οπότε παίρνω πίσω ό.τι είπα για το woody allen. Απίθανη!!!!!

Τρομερός ο Sellers ως ψυχολόγος ε??? Αλλά λίγο βαρετούτσικη ταινια... (my opinion)

Δημοσ.

Να τους ξαναπαρει και να τους ξανασηκωσει

τους Coen, αν στο Hail Caesar δε παιξουν οι

Turturro, Buscemi και κυριως η μεγαλη μου

αδυναμια, ο Goodman. :evil:

Ελεος πια με τα Batman. Αν ειναι δυνατον...

βαζουν τον batman και πρωταγωνιστει.

Δυσκολο ειναι να καταλαβουν οτι αν

πρωταγωνιστουσε ο superman, ή ακομη

καλυτερα ο spiderman, τα εργα θα ηταν

ηδη κλασικα; :twisted:

Για τον Lynch δε λεω τιποτα ακομη. Εχω

υπομονη γαϊδαρου :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Για τον Lynch δε λεω τιποτα ακομη. Εχω

υπομονη γαϊδαρου :mrgreen:

Δεν σχολιάζω τίποτα. Μα τίποτα. :P

• 3 χρόνια αργότερα...
  • Members
Δημοσ.

Μέρες που είναι, δεν το ξεθάβω - το ανασταίνω

...και αρχίζω το θάψιμο:

• δεν μου αρέσει ιδιαίτερα ο Χίτσκοκ και ειδικά το Vertigo και το Ψυχώ δεν μου άρεσαν καθόλου
  • εκεί που ήμουν φαν του Ταραντίνο, εχώ αρχίσει σιγά-σιγά να πηγαίνω στο άλλο άκρο και να τον βρίσκω βαρετό
  • Πιστεύω πως ο Τιμ Μπάρτον, αν και καλός, είναι υπερεκτιμημένος και έχω αρχίσει να τον βαριέμαι κι αυτόν
  • Το Solaris, η Θυσία και η Νοσταλγία (του Ταρκόφσκι όλα) δεν μου άρεσαν. Το Solaris δεν μου άρεσε ούτε από τον Σόντεμπεργκ.

(όταν σκεφτώ κι άλλα θα επανέλθω)

Δημοσ.

[*] Το Solaris, η Θυσία και η Νοσταλγία (του Ταρκόφσκι όλα) δεν μου άρεσαν. Το Solaris δεν μου άρεσε ούτε από τον Σόντεμπεργκ.

Τα υπόλοιπα του Ταρκόφσκι σου άρεσαν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...