Προς το περιεχόμενο

spit it out!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kai na mhn ksexaso' date=' apexthanomai ton Samy hypia (ths liverpool) lol. Den mporo otan blepo th mourh tou mou erxetai na bareso thn thleorash[/quote']

sorry 3efevgw apo thn syzhthsh alla den borw na to krathsw....

miseis ton Hyypia kai den miseis thn fatsa tou kainourgiou epi8etikou tis liverpool Peter Crouch. o an8rwpos einai 1,90+ kai otan exei 3asteria vlepeis ta eswterika tou organa. ton vlepw na paizei kai aporw pws to 40% pou den pistevei stous e3wghinous den exei pis8ei akoma! KLEISTE TON STHN APOMONWSH KAI TAISTE TON SKETO LIPOS GIA TOULAXISTON 10 XRONIA PRIN KATASTREPSEI TO A8LHMA!

parte ena deigma:

http://www.football365.com/mediastore/Story_Images/F365_Homepage/Lookalikes/crouchtimmy.jpg

http://news.bbc.co.uk/media/images/40869000/jpg/_40869193_crouch300.jpg

http://www.liverpool.is/myndasafn/profiles/profile_crouch_180x220.gif

kai gia na pw kai kati peri tou 8ematos. o al patsino sto any given sunday epai3e arketa kala, eidika stis skhnes pou ta eperne sto kranio.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ela re ase ton krouch yshxo, to palikari einai sympathitiko, toulaxiston ton lypasai kai den ton koroideueis., einai adikia apo ton theo. Eno me ton hypia einai teleios diaforetiko, den milao gia asxhmia apla mou thn dinei h fatsa tou kai o tropos pou poulaei magkia otan kai kala poronetai gia na parei apotelesma h omada, kati teteio. Kati paromoio kai me ton konstantinou pou exei synexeia mia mourh san ton mamao che toung kai kala tora tha sas fao kai ta dino ola gia thn omada kai den mporei na stripsei oxi na paiksei mpala.

Oso gia ton pacino, entaksei kaloutsikos htan sto any given sunday, den koimotan opos se alles apo tis telutaies tou tainies, alla auto gia ton pacino den einai arketo.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πηγα προχτες να νοικιασω τον πρωτο κυκλο 24 .

Γυρναω σπιτι , το βαζω στο ντιβιντι , το βλεπω μεχρι τελος του επεισοδιου - ολα ωραια κ καλα μεχρι στιγμης .

Βαζω το δευτερο ντιβιντι .

Κ τι ανακαλυπτω ?

Οτι στο πρωτο επεισοδιο οι αστερες που εκαναν τους υποτιτλους -αυτοι πρεπει να ειναι οι υπευθυνοι - το επαιξαν χασαπηδες κ εκοψαν σκηνες απο το πρωτο ντιβιντι .

Τις οποιες σκηνες τις δειχνει στην αρχη του επομενου ντιβιντι .

Και λεω ''νταξει , δν πειραζει , ισως εγινε λαθος ''

Παω να βαλω το τριτο ντιβιντι κ βλεπω να γινεται το ιδιο πραγμα .

Σκηνες ουσιαστικης σημασιας - η απαγωγη της γυναικας του Μπαουερ ή η σκηνη με τον θανατο της μαυρης αστυνομικου - ΔΕΝ υπαρχουν στο προηγουμενο αλλα τις δειχνει στο ''δειτε τι εγινε στο προηγουμενο επεισοδιο''

Εγω , νοικιαζω μια σειρα - 2,3,4 ντιβιντι - για να τα δω ΟΛΟΚΛΗΡΑ .

Οχι για να βλεπω στην αρχη του καθε επομενου τι παιχτηκε στο προηγουμενο κ το προηγουμενο αυτες τις σκηνες να ΜΗΝ τις εχει .

Δεν ειναι επαναληψη επεισοδιων το ντιβιντι για να κοβει σκηνες ..

Αυτα .

Τα ειπα αλλα δεν ξεθυμανα γμτ ..

Δημοσ.

Katse giati arxisa na fovamai.Mou mpike mia tromaxtiki idea pou den moupes sto msn: Re sy,ti allagew se DVD??Kathe DVD nomizw exei 2 i 4 episodeia mesa.Exei gousto na exei to prwto ta 1-4 kai sy na vazeis kateuthian to 2o DVD xwris na deiw ta 2-3-4

Δημοσ.

Δεν τα εχει .

Το σκεφτηκα στο πρωτο ντιβιντι αυτο που λες .

Το ειδα την δευτερη φορα ισαμε το τελος , γιατι ειπα ''δεν μπορει , θα υπαρχουν'' αλλα ΔΕΝ .

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αμα δεν το πω θα σκασω!

Το Final Destination,ειναι μεγαλη μουφα!

Ακους εκει,"απο τον σκηνοθετη των x-files" και ψαρωνεις...

Απιστευτη ηλιθιοτητα!

Δημοσ.
to planet of the apes eprepe na leipei apo tin filmografia tou tim burton

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

ΤΟ ΒΙG FISH EINAI KALYTERO??

O SOKOLATAS??

O AKEFALOS KAVALARIS?? AYTOS DEN EINAI PIO ANALAFROS, PIO JOKE???

Δημοσ.
isws ftaiei oti den eimai poly tou comic genikotera

okay. den to thigw allo

OOOπα φοβηθήκαμε εδώ εεεε....

Οχι ρε γαμώτο εγω το θίγω:

Το batman fovever είναι καλύτερο (ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΑ Ε;)

ΒΑΤΜΑΝ FOREVER' date=' φορέβερ!!

Δημοσ.

όλα τα batman θα τα κάνω επανάληψη προσεχώς, το είχα σκοπό.

λοιπόν κοίτα αγαπητέ τιμ μπάκλει, το πρώτο μισό του μπάτμαν φορέβερ

ίσως είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει απ' όλα τα μπάτμαν, αλλά το φινάλε

μου την έδωσε λίγο με την όλη φάση του μπατμομπίλ.

ο νόλαν είναι σκηνοθετάρα, ο μπέιλ είναι μέγας και μπλα μπλα τα έχω ξαναπεί.

μην αναλάβεις φατάλιτυ κάιζερ, πληζ. οκει.

αλλωστε δηλώνω αδαής ως προς τα κόμικ γενικότερα και τον μύθο

του μπάτμαν συγκεκριμένα. τι άλλο να πω που να μην θίγει το μπάτμαν φορέβερ.... cheers! :)

PS: για τον πιθηκοπλανήτη είμαι κάθετος. έχει κάνει κι άλλες χαζομάρες ο μπάρτον

αλλά εδώ μιλάμε για πατάτα. προτιμώ το μπιγκ φις αν και δεν μου μίλησε ιδιαίτερα,

ο σοκολάτας ήταν παιδικό και μια χαρά(Αδιάφορο για μένα), ο καβαλάρης ήτανε μαι χαρά ταινιάκι

αν και είχε πολλά κλισέ, τλχ είχε μια Α δόση ατμόσφαιρας και ο τζόνι ήτανε απόλαυση.

ήτανε ένα ζωντανό παραμύθι, πως να το κάνουμε. εγω εμμένω ο τιμ μπάρτον υπάρχει

για μένα από την μέρα που έφτιαξε το ed wood. μέχρι να δω αυτό δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με την

πάρτι του. όχι ότι τώρα κόβω καμια αρτηρία, αλλά οκ... cheers again, welcome to the board jazzsta!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εδώ χώνουμε; Χιχιχι... δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό το τόπικ (δημιουργήθηκε στην αποφράδα περίοδο των 6 μηνών που δεν είχα DSL). Ας αρχίσω και εγώ λοιπόν ( όρεξη που την βρήκα καλοκαιριάτικα να θάψω, ε; ) :

Δε με ενθουσιάζει ο Πολάνσκι. Εκτός από τον Ένοικο που θεωρώ αριστούργημα, δε θεωρώ ότι έχει κάνει δεύτερη ταινία αντίστοιχου βεληνεκούς. Μου αρέσουν μεν οι ταινίες του, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι υπερεκτιμημένος.

Δε μου άρεσαν η Λευκή κ η Μπλέ ταινία. ίσως λόγω διαφοράς απόψεων με τον σκηνοθέτη.

Συνήθως βλέπω τις ταινίες του Κιούμπρικ με μούτρα, γιατί μ'ενοχλεί ότι υπερασπίζεται (με ομολογουμένως εξαιρετικό τρόπο) θέσεις και ιδέες στις οποίες είμαι κάθετα αντίθετος. Με εξαιρέσεις αυτό.

Οι ταινίες που βαριέμαι αφόρητα, δεν είναι οι ταινίες με μεγάλης διάρκειας πλάνα (όταν αυτό βέβαια γίνεται με κάποια καλαισθησία), αλλά οι ταινίες δράσης όπου βλέπεις κλωτσομπουνίδια όλη την ώρα κ δεν ξέρεις τι γίνεται. Άσε που δεν έχω κανένα δέσιμο συναισθηματικό με χαρακτήρες του τύπου "ο παλληκαράκος που θα σώσει τον κόσμο ή το παιδί του ή που ήταν αθώος και του στήσανε πλεκτάνη" οπότε γιατί να έχω καμιά σκασίλα αν θα γλυτώσει;

Κάτι αντίστοιχο παθαίνω με τα θρίλερ όπου το 70% από τα πλάνα, είναι κάποιος ηθοποιός που ανοίγει πόρτες, μπαίνει σε δωμάτια, κινείται γενικά, και εμείς δε βλέπουμε καθόλου το δωμάτιο ή αυτά που βλέπει ο ίδιος, αλλά τη φάτσα του, σε μια απεγνωσμένη απόπειρα του σκηνοθέτη να δημιουργήσει κλίμα από το τίποτα.

Σιχαίνομαι τα αντιρεαλιστικά love story, όπου η σχέση των δύο πρωταγωνιστών δεν επηρεάζεται από τίποτα άλλο στον κόσμο, παρά μόνο από τη μεταξύ τους χημεία, που προσπαθούν με το ζόρι να βγάλουν νοήματα του τύπου "η αγάπη νικάει τα πάντα" κτλ κτλ. Αντίστοιχα, με ενοχλούν πολύ τα νοήματα "το καλό νικάει πάντα". Εξαίρεση φυσικά τα παραμύθια, που τα λατρεύω, γιατί έχουν ένα σημαντικό ρόλο σαν είδος. Το να μην σε αφήνουν να ξεχνάς πως θα ΗΘΕΛΕΣ να είναι ο κόσμος. Αλλά από το παραμύθι, μέχρι το να προσπαθούμε και να λέμε πως "έτσι είναι τα πράγματα" μπας και ξορκίσουμε το κακό, η διαφορά είναι τεράστια. I hope you get the point.

Απαίσια κωμωδία ήταν το 40 year old virgin, για το οποίο είχα μεγάλες ελπίδες, γιατί η παρέα που παίζει στην ταίνία, μου άρεσε πολύ στο Anchorman:Ron Burgundy. Απορώ πως έγινε επιτυχία μια τέτοια μούφα. Μα είχε ελάχιστα σημεία που θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον να γελάει για κάποιον λόγο. Πλήρως ανεκμεταλευτος πέρασε ο πρωταγωνιστής, που θεωρώ ικανό να βγάλει πάρα πολύ γέλιο.

Συμφωνώ απόλυτα με Akujin για crash, forrest gump, mystic river, big fish, green mile, gosford park. Πολύ υπερεκτιμημένες (με εξαίρεση το big fish, που είναι πολύ καλή ταινία, αλλά όχι η καλύτερη του Μπάρτον. Ed Wood rules!)

Και δύο θετικές γνώμες:

Θεωρώ εξαιρετικό ηθοποιό τον Johnny Depp. Είναι από αυτούς που με τραβάνε ότι ρόλο κ να παίζουν. Ίσως γιατί παρακολουθώ τα όσα κάνει σαν να βρίσκομαι σε μάθημα υποκριτικής. Κάτι που ισχύει για ελάχιστους, μεταξύ των οποίων ο Τζων Μάλκοβιτς, ο Αλεκ Γκίνες, ο Ιαν ΜακΚελεν και η Ληβ Ούλμαν (η μόνη από γυναίκες).

Λατρεύω σαν σκηνοθέτη, ηθοποιό, συνθέτη και προσωπικότητα, τον Τσάρλι Τσάπλιν.

Δημοσ.
όλα τα batman θα τα κάνω επανάληψη προσεχώς' date=' το είχα σκοπό.

λοιπόν κοίτα αγαπητέ τιμ μπάκλει, το πρώτο μισό του μπάτμαν φορέβερ

ίσως είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει απ' όλα τα μπάτμαν, αλλά το φινάλε

μου την έδωσε λίγο με την όλη φάση του μπατμομπίλ.

ο νόλαν είναι σκηνοθετάρα, ο μπέιλ είναι μέγας και μπλα μπλα τα έχω ξαναπεί.

μην αναλάβεις φατάλιτυ κάιζερ, πληζ. οκει.

αλλωστε δηλώνω αδαής ως προς τα κόμικ γενικότερα και τον μύθο

του μπάτμαν συγκεκριμένα. τι άλλο να πω που να μην θίγει το μπάτμαν φορέβερ.... cheers! :)[/quote']

Re!!! Tou Nolan einai to Begins!

To Batman Forever einai i paparia tou Shumaker me ton Carrey kai ton Jones

Δημοσ.

Απο τους κλασσικούς σκηνοθέτες θεωρώ υπερτιμημένο τον Παζολίνι (αν και το Θεώρημα μου άρεσε αρκετά).

Μου τη σπάει το Green Mile, θεωρώ όλα τα έργα του Burton μετά το Ed Wood μέτρια προς άσχημα, απο την άλλη το Forrest Gump αν και όντως ρηχό έχει κάτι που μου αρέσει.

Κατα τη γνώμη μου το Blair Witch Project ηταν απλά απαράδεκτο.

Τρομερά ατάλαντο θεωρώ τον Μ. Νιght Shyamalan (με εξαίρεση το Unbreakable).

Δημοσ.

Θεωρω την μονη αξιολογη ταινια του Σπιλμπεργκ το Στενες επαφες.Ολα τα αλλα ειναι μεηνστριμ παραμυθακια και σε τετοιο επιπεδο ο Μπαρτον ειναι καλυτερος

Θεωρω τον Ταραντινο πολυ χαβαλετζη και καλο σε αυτο που κανει αλλα οχι σκηνοθεταρα.Ακομα και το αγαπημενο μου Ρεζερβουαρ Ντογκς ειναι μεχρι ενος σημειου

Βρισκω καλυτερο το Σολαρις του Σοντεμπεργκ απο αυτο του Ταρκοφσκυ

Δεν καταλαβαινω γιατι πολλοι βρισκουν τον Νονο2 καλυτερο απο τον Νονο1

Το Εμπαιρ Στραικς μπακ μου αρεσε λιγοτερο απο το Ε Νιου Ηοουπ

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Τρομερά ατάλαντο θεωρώ τον Μ. Νιght Shyamalan (με εξαίρεση το Unbreakable).

Δεν πιστεύω στα μάτια μου. Το Unbreakable είναι η εξαίρεση της φιλμογραφίας του Night Shyamalan;

Μάλλον ο κανόνας είναι. Ο αισχρός και απαράδεκτος κανόνας. Από τις λίγες ταινίες που με αρρώστησαν σχεδόνα από την αρχή...

Όχι απλώς απαράδεκτη, χειρότερη κι από την Barbra Streisand.

(no offence)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...