Προς το περιεχόμενο

spit it out!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Maresei o Steven Seagal giati einai atsalakwtos.An blepeis tainia opou kapoios tha deirei 345 anthrwpous tote mou fainetai pio logiko na min ton akoumpisoun para na ton deiroun 345 anthrwpoi epi 30' kai autos na mporesei me 10 klwtsies se 15'' na tous xaplwsei kai tous 345 AFOU exei faei xylo

ntropi sou pou sou aresei gia ton opoiodipote logo

(about Coppola)...opws therw-kai niwthw monos- oti to Godfather einai KALYTERO apo to Godfather 2....

den eisai monos

NAI.....o Stallone einai kalyteros tou Arnie kyriws giati exei estw psigmata talantou kai ws ithopoios(vlepe Copland) kai ws paragwgos(Oxi' date='to Rocky DEN einai katholou kaki tainia)[/quote']

symfwnw sta peri tou Stallone. to taxi driver omws exase oscar kaliteris tainias apo to rocky omws. imarton(an kai sta tetoia mas ta oscar)

Elpizw na min eimai o monos pou thewrei oti o megalyteros paramythas tou Hollywood einai o Burton kai oxi o Spielberg
exeis parea kai pali

Pisteuw oti o Pitt einai kalyteros ithopoios apo ton Norton alla o Norton exei paixei poly pio dynatous rolous.Brad allaxe atzenti.

tha symfwnisw

O DeNiro EINAI kalyteros tou Pacino giati mporei kai na "swpasei" ektos apo to na "fwnazei".An kai logw autou arxizei kai anevenei pio psila kai o Jacko.Pantws an o theos ton eixe kanei ligo pio asximo,o Brando tous eixe gia prwino kai tous 3

thewrw oti o deniro einai pio polydiastatos, exei kanei pio gennaies epiloges

stin kariera tou alla sympathw poly ton pacino(ftaiei autos o nonos1)

kai nai o brando einai allo prama...

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν αντεχω τις ελληνικες ταινιες και τους

ελληνες ηθοποιους, μηδενος εξαιρουμενου...

Aπο ταινιες δε θελω να ακουω για τις παρακατω:

perfect storm

contact

dancer in the dark

eraserhead (oσο και αν λατρευω τις υπολοιπες του lynch,

αυτο δε βλεπεται :mrgreen:)

και απο καινουργιες

saw

chronicles of narnia

και φυσικα η νεα λουφα που ακομη δεν εχω συνειδητοποιησει

πως με πεισανε να τη δω σινεμα... :-?

Επισης μου δινουν στα νευρα οι παρακατω:

barbara streisand

jodie foster

julia roberts

meryl streep

angelina jolie

alfred hitchcock (οχι παρα πολυ ομως :P)

woody allen

al pacino (εξαιρειται η παρουσια του στο godfather)

marlon brando

Ηδη νιωθω καλυτερα..αμα θυμηθω τιποτα ακομη θα επανελθω... :mrgreen:

Δημοσ.

να ρωτησω κατι?

μπορειτε να μου αναφερετε ποιες γενναιες επιλογες εχει κανει ο ντε νιρο?(γιατι και ο πατσινο εχει παιξει και διαφορετικους ρολους καπως)

επισης,ο μπραντο τοσο φοβερος ειναι?

εχω δει μονο την ανταρσια του μπαουντυ και το νονο 1 και το αποκαλυψη τωρα(+το the score)...και δε μου φανηκε κατι συγκλονιστικο...

(ειναι και αλλες εποχες αυτες και ισως αν δω πιο παλιες ταινιες με μπραντο να μην καταλαβω το μεγεθος της ηθοποιιας)

Δημοσ.

Επισης μου δινουν στα νευρα οι παρακατω:

al pacino (εξαιρειται η παρουσια του στο godfather)

marlon brando

Ηδη νιωθω καλυτερα..αμα θυμηθω τιποτα ακομη θα επανελθω... :mrgreen:

μηπως δεν εχεις δει το scarface?η το devils advocate?η δεν ξερω και γω τι!?

Δημοσ.

Κατι μου λεει aku οτι θα κοιμηθω σα

πουλακι σημερα...:mrgreen:

edit

john, και τα δυο τα εχω δει, οπως και

το heat που προαναφερθηκε και δε ξερω

και γω σε ποσες αλλες....αλλα δε τον παω

καθολου... :mrgreen:

Δημοσ.
να ρωτησω κατι?

μπορειτε να μου αναφερετε ποιες γενναιες επιλογες εχει κανει ο ντε νιρο?(γιατι και ο πατσινο εχει παιξει και διαφορετικους ρολους καπως)

επισης' date='ο μπραντο τοσο φοβερος ειναι?

εχω δει μονο την ανταρσια του μπαουντυ και το νονο 1 και το αποκαλυψη τωρα(+το the score)...και δε μου φανηκε κατι συγκλονιστικο...

(ειναι και αλλες εποχες αυτες και ισως αν δω πιο παλιες ταινιες με μπραντο να μην καταλαβω το μεγεθος της ηθοποιιας)[/quote']

exeis dei to raging bull? tha tromakseis! 25-30 kila eixe parei o de niro

gia na gyrisei kapoies skines. genika einai arketa tsalakwmenos stous rolous tou, exei paiksei kai se film tou terry gilliam(brazil) dil. mesa stin trela tin idia,

exei kanei to king of comedy (meta to raging bull) opou tolmise na paiksei kati kwmiko kai ligo diaforetiko kai den typopoiithike. riskare na kanei kainourgia pragmata. einai peiramatikos ithopoios. den epaize mono macho kai mafia.

des mad dog and glory, pou paizei enan deilo ousiastika anthrwpo.

einai xamailewn o anthrwpos

gia brando twra as milisoune ta film tou. arxise na vlepeis douleies tou

ki o,ti sou milisei. den einai anagki na ton thewriseis megathirio.

apla an oxi, tha se kanoume ban ap'to insomnia(kiddin')

Δημοσ.

to exw dei to raging bull,ekei ta edwse ola ontws...(btw foberh tainia,isws h kalyterh toy scorcese)

basika,ayta poy les apo de niro den ta exw dei...enas rolos poy htan anatreptikos gia ta dedomena toy pisteyw htan o rolos toy oikogeneiarxh sto a bronx tale....

kai o pacino den exei paiksei sto scent of a woman,sto frankie and johnny?den einai kati diaforetiko?

Δημοσ.
Κατι μου λεει aku οτι θα κοιμηθω σα

πουλακι σημερα...:mrgreen:

edit

john' date=' και τα δυο τα εχω δει, οπως και

το heat που προαναφερθηκε και δε ξερω

και γω σε ποσες αλλες....αλλα δε τον παω

καθολου... :mrgreen:[/quote']

ενταξει,μπορει να σου τη σπαει η φατσα του....

δεν παραδεχεσαι ομως οτι ειναι καλος ηθοποιος?

Δημοσ.
να ρωτησω κατι?

Dokimase Taxitzi' date='Ragin Bull,Angel Heart,Elafokinigos,King of Comedy(!!!nai,nai,kai mauri kwmwdia),Awakenings,Cape Fear(pou kanei kai ton kako!) kai polla alla.In his time exei kanei polla file moy,para polla

επισης,ο μπραντο τοσο φοβερος ειναι?

(ειναι και αλλες εποχες αυτες και ισως αν δω πιο παλιες ταινιες με μπραντο να μην καταλαβω το μεγεθος της ηθοποιιας)

Leoforeio o Pothos,o Atithasos,on the Waterfront,Teleutaio Tango sto Parisi,Viva Zapata,o typos einai thrylos

Δημοσ.

απο ολα αυτα που λες δεν εχω δει τον ελαφοκυνηγο και το king of comedy...

θα τσεκαρω καποιες ταινιες του μπραντο καποια στιγμη....

παντως γενικα,μου τη σπαει η φατσα του,εχει κατι το χοντροκομμενο....(εχουν αλλαξει και βεβαια τα προτυπα στη σημερινη εποχη)

Δημοσ.

η julia roberts ειναι ΜΠΑΖΟ!?(οπως και η σαρα τζεσικα παρκερ)

EYΓΕ!!! ΕΥΓΕ!!!!!!!!

ΜΠΑΖΑ με ολη τη σημασία! ΟΥΣΤ!! 0 sexiness! Και τις προωθούν και σαν ωραίες..

Δημοσ.

john1987 αν δεν σ'αρεσει ενας ηθοποιος ή μια σειρα ηθοποιων παλιοτερων χρονων -για τον α ή τον β λογο*- δεν προκειται ποτε να του-τους αναγνωρισεις την αξια του-τους και το ταλεντο του-τους , οσες ταινιες και να δεις με αυτον-ους .

Κι'αν εχω καταλαβει καλα , απο την επαναλαμβανομενη φραση σου , ''σνομπαρεις'' τους ηθοποιους παλιοτερων ετων για αυτο ακριβως τον λογο .

* που θεωρω οτι ειναι απλα το γεγονος οτι ανηκουν σε αλλες εποχες .

Δημοσ.
ενταξει' date='μπορει να σου τη σπαει η φατσα του....

δεν παραδεχεσαι ομως οτι ειναι καλος ηθοποιος?[/quote']

Καθε αλλο, θα ελεγα η φατσα του συμπαθητικη μου φαινεται :mrgreen:

Πρoσεξε που μπλεκεις, γιατι οταν εκφραζεις αντικειμενικη

κριση εχεις την υποχρεωση να την τεκμηριωσεις και αυτο

ισως να ειναι πολυ ποιο δυσκολο απο οσο νομιζεις ;) :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...