Αbominable Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Αντιμετωπιζω το εξής πρόβλημα.. Προσπαθώ να παίξω αρχεία μουσικής με το amarok αλλα δεν μου τα παίζει.. Στο xmms δεν μου τα εισάγει καν στο playlist..Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω;;
Αbominable Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Ok..Τελικά το μόνταρα..Εδώ έχει σχετικές πληροφορίες.. Ήταν mp3 κυρίως. Μόνο το xmms δεν μου δουλεύει αλλα εντάξει θα χρησιμοποιώ amarok.. Nα ρωτήσω κάτι άλλο;; Έχω κατεβάσει το firefox 1.5 αλλά θέλω με κάποιο τρόπο να το κάνω link στον φάκελο /usr/bin. Χρησιμοποιώ την εντολή >sudo ln firefox /usr/bin/firefox αλλά όταν πάω να το τρέξω από το Run Command, μου πετάει σφάλμα δεν βρεθηκε ο φάκελος..Δοκίμασα και με κονσόλα αλλά πάλι τπτ.. Καμία ιδέα;;
My8os Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δεν ήξερα οτι παίζει sudo σε suse! Anyway...χωρίς να είμαι 100% σίγουρος δοκίμασε να γράψεις (αφού έχεις μπεί στον φάκελο /usr/bin): > ln -s /diadromh/sto/ektelesimo/tou/firefox . ps: η τελεία δεν μπήκε καταλάθος
matrix87 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Einai h idia entolh mono poy kanei symbolic anti gia hard link.. Pantws 8a to dokimasw..
Αbominable Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Oups..Katala8os ekana post apo allon..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.