Προς το περιεχόμενο

Θα γίνεις Ευρωπαίος βρε Π-ΟΤΕ, Γερμανέ γερμανέ??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα από τον Γερμανό στις 13 Δεκεμβρίου του.. περασμένου έτους το ondsl kit. Πριν φύγω από το μαγαζί, ρώτησα τους ιθύνοντες πότε περίπου να περιμένω ενεργοποίηση της γραμμής. Μου απάντησαν μεταξύ 5 και 10 εργάσιμων ημερών. Κυρίως το ρώτησα για τυπικούς λόγους καθώς ήμουν σε θέση να γνωρίζω πως όλοι οι γνωστοί μου που είχαν προμηθευθεί το εν λόγω kit (αλλά κα γενικά dsl γραμμή), ήταν στην ευχάριστη θέση να απολαύσουν τα «προνόμια» μετά 2 μέρες το πολύ, άμα την αγορά. Αυτοί.. όχι εγώ. Έκτοτε λοιπόν πέρασαν 22 μέρες (μη συμπεριλαμβανομένης της σημερινής εννοείται ούτε και της ημέρας που έγινε η αγορά) και 14 (δεκατέσσερις) εργάσιμες. Και ακόμη περιμένω. Όταν όμως πέρασε η δέκατη εργάσιμη μέρα δίχως αποτέλεσμα, πήρα τηλέφωνο πρώτα στον γερμανό να σιγουρευθώ πως είχαν φροντίσει να στείλουν την αίτηση στον ΟΤΕ (όπως και υποχρεούνται). Μου απάντησαν κατηγορηματικά πως, ναι το έπραξαν την ίδια κιόλας ημέρα που έκανα την αγορά. Κατόπιν πήρα τηλέφωνο στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών όπου και με φρίκη διαπίστωσα πως η αίτηση δεν είχε ποτέ σταλθεί!! Επικοινωνώ αμέσως με τον Γερμανό και μου απαντούν πως θα το κοιτάξουν και θα επικοινωνήσουν οι ίδιοι με τον ΟΤΕ. Τελικά με ενημέρωσαν πως ουδεμία ανησυχία συντρέχει και πως να μην ανησυχώ μήτε και να.. αγχώνομαι (!!!????). Και πως η αίτηση είναι σε καλό δρόμο. (προσοχή μην την χάσετε παίδες). Το πιο απίστευτο ήταν ο ισχυρισμός που προέβαλλε η κοπέλα από τον γερμανό πως ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών για συνδέσεις adsl που αναγράφεται στο κουτί είναι άχρηστος!! Και πως κακώς πήρα σε εκείνο το τηλέφωνο προσπαθώντας να διαλευκάνω το μυστήριο. Παρέλειψα να σας πω ότι ήταν η ίδια που όταν αγόρασα το κυτίον, με προέτρεψε αν ήθελα να μάθω την πορεία της αιτήσεως, να επικοινωνήσω σε αυτό ακριβώς το νούμερο…

Αυτό λοιπόν που θα με ενδιέφερε να μάθω είναι αν και εφόσον γνωρίζει κάποιος να μου πει αν πράγματι ο αριθμός εξυπηρέτησης πελατών dsl που αναγράφεται στο κουτί είναι άχρηστος ή όχι. (για κάποιον που θέλει εννοείται να μάθει τι γίνεται με την αίτηση ενεργοποίησης της γραμμής του)

Το μόνο βέβαιο στην όλη υπόθεση? Το 2006 νομοτελειακά θα με βρει με dsl γραμμή!!

Δημοσ.

λογω των ημερων επειδη υπηρχαν πολλες προσφορες απο τις εταιριες παροχης internet και ετυχε 3 φιλοι μου να παρουν συνδρομες και τις πηραν απο γερμανο το μονο που εχω να πω ειναι οτι δεν φταιει σε καμια περιπτωση ο γερμανος αν στειλουν την αιτηση και δεν την παρουν καθαρα αναγνωσιμη σε καμια περιπτωση δεν θα παρουν το γερμανο τηλ να του πουν να την ξαναστειλει τι τους νοιαζει αλωστε το πακετο το πουλησανε ας ενδιαφερθει ο πελατης σου λενε και απο την αλλη ο οτε για λογους ανταγωνισμου εχει ξεκανει τις αλλες εταιριες στις καθυστερησεις ενεργοποιησεων για δικο του οφελος

Δημοσ.

Επειδη λοιπον σα ζωα μας συμπεριφέρονται, και εγω σα ΓΑΙΔΑΡΟΣ ειχα υπομονη να παιρνω ΟΤΕ & Hol καθε μέρα μέχρι να βρω ακρη και φως (1024) στο τουνελ....

Τι να πω και εγω που απο εκει που ειχα εστω 384, ξαφνικα με το ολο σκηνικό που πρεπει να ακυρωσεις και να κανεις αιτηση απτην αρχη, βρεθηκα χωρις καθολου νετ για 2.5 βδομάδες....

Δημοσ.

Μια απο τα ιδια με τον Γερμανο στο Mediterrenean Cosmos...

Καναμε απλη DSL 3μηνη forthnet και περιμεναμε να μπουμε. Το μοντεμ σεταρισμενο και περιμενε.... και περιμενε, και περιμενε.... Απο την εμπειρια μου ξερω πως ενεργοποιουνται σε αντε 2 ωρες το πολυ. Ελα ντε ομως που σε μας η αιτηση ειχε σκαλωσει στον Γερμανο. Η Forth να λεει πως δεν παραλαβανε τιποτα, και ο Γερμανος να λεει πως την εστειλε και μαλιστα μιλησε με την Forthnet!!! (το ψεμα της αρκουδας)

Να ναι καλα το CC της Forth που μας εδωσαν ντεμο account μεχρι να στειλουμε με FAX την αποδειξη αγορας απο τον Γερμανο. Εφαγε και ξεχεσιμο μετα ο Γερμανος και τελειωσε η υποθεση.

Παρεπιπτοντως εκεινη την ημερα ειχα παει σε 4 Γερμανους και ο καθενας μου ζητουσε και διαφορετικα δικαιολογητικα για να μου κανει συνδεση!!! Επιπροσθετα ο ενας γερμαναρας δεν πουλουσε απλες συνδρομες, παρα μονο τα start up kits... δεν πα να τους ελεγα πως εγω πριν ενα μηνα απο αυτους ειχα παρει τριμηνη με 60 ευρω... σκετη συνδρομη.... αυτοι ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ... και να προσπαθουν να μου δωσουν 3μηνη με μοντεμ κλπ κλπ... Πραγματικα, δεν ζηταω απο του πωλητες να ξερουν τις παναγιας τα ματια... απλα να ξερουν τι πουλανε. Ουτε αυτο ομως....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...