Προς το περιεχόμενο

Σφάλμα κατα τη διαρκεια διαδικασιας του partition magic -> the end?

Kornhlios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο ενα format, ανοιξα το Partition magic, οπου και ειδα οτι στον 2ο μου δισκο (που βαζω ολα τα downloads-πααααρα πολλα) υπηρχε ενα μικρο μερος (~8 mbytes) unallocated. Οποτε φτιαχνω ενα μικρο Partition, και μετα προσπαθω να το ενωσω με τον υπολοιπο δισκο με το merge. Επιλεγω το μεγαλο Partition να γινει υποφακελος στον τελικο δισκο που θα δημιουργηθει.

Μετα απο καμια ωρα δουλειας, πεταει σφαλμα το προγραμμα, και ο σκληρος εξαφανίζεται!

Απο τοτε δε ξερω και γω τι εχω δοκιμασει..

Active partition manager, ptdd partition table doctor .. τιποτα

Ο σκληρος εμφανιζεται σαν unallocated χώρος.

ΕΙμαι αισιοδοξος οτι τα δεδομενα υπαρχουν ακομα εκει, αλλα δεν υπαρχει εγγραφη για το partition..

Δοκιμασα και το fixmbr, παλι τιποτα

Οποιαδήποτε συμβουλη ειναι παραπανω απο ευπροσδεκτη

Δημοσ.

kornhlios kalos irthes sto forum.se pirazan ta 8 mb ekei pou itan.ax ax.tora apla programma gia epanaforadedomenon opos file scavenger kai easy recovery professional gia na ta epanafereis se allo disko .kai propanton min grapseis tipota dioti oso grafeis toso miononte oi pithanonites gia comple epanafora.kai opos leo panta backup backup backup.

Δημοσ.

Μετα απο απειρα χτυπηματα του κεφαλιου στον τοιχο, βρηκα τη λυση.

Getbackdata for ntfs

Το μονο προγραμμα που 'ειδε' τον δισκο και μου επανεφερε το 90% των περιεχομένων του σε άλλον δισκο.

Ειχα δοκιμασει τα προγραμματα που ειπατε (χιλια ευχαριστω για τον κοπο σας), αλλα δε βρισκανε καν το χαμενο παρτιτιον, και οσα το βρισκανε δε μπορουσανε να κανουνε τιποτα για αυτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...