Προς το περιεχόμενο

Virtualdubmod και "μαζική" μετατροπή αρχείων..

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα, θα με έβγαζε απο πάρα πολύ κόπο..

Έχω μια σειρά απο αρχεία, στα οποία θέλω να κάνω μια μαζική μετατροπή. Πχ αρχικά θέλω να μετατρέψω σε όλα το bitrate του ήχου σε 96kbps, και μετά σε μερικά απο αυτά να κατεβάσω το bitrate του DivX. Μήπως υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος απο το να τα ανοίγω ένα-ένα και, να αλλάζω την επιλογή και να το βάζω στη job control???

Δημοσ.

Χμμμ.. Και άντε για το bitrate του ήχου ξέρω πως να το ρυθμίσω..

Όσον αφορά το βίντεο (που δε με ενδιαφέρει και ΤΟΣΟ πολύ η ποιότητα για να χάσω κανα 2 μέρες με διπλά περάσματα σε όλα τα βίντεο και fixed size encoding, γιατί δεν είναι και όλα τα βιντεάκια ακριβώς ίδιας διάρκειας, έχουν αποκλίσεις μέχρι και 10 λεπτά σε σύνολο 40), πως μπορώ να "υπολογίσω" το one-pass quality encoding?? Το percentage δε πιστεύω να μπορώ να το πάρω τελείως αναλογικά, έτσι? Δηλ. για bitrate 1000 να βάλω 75% target quality και να μου το βάλει μόνο του 750.. Δε νομίζω να δουλεύει τόσο απλουστευμένα το AutoGK..

Εγώ βασικά, επειδή θέλω να τα "στριμώξω" λίγο για να χωρέσουν σε 2 δισκάκια, σκέφτηκα να κατεβάσω σε όλα το bitrate του ήχου απο 128 σε 96 (αφού πρόκειται για TV-Rip), και σε κάποια που είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος (δηλαδή μεγαλύτερης διάρκειας) να βάλω χαμηλότερο (κοινό όμως για όσα επιλέξω να επεξεργαστώ) bitrate στο DivX..

Δημοσ.

!!!Να τα ενώσω σε ένα?!?!?!?

Γιατί?? είναι κάπου 60επεισόδια σε DivX απο 30 ως 40 λεπτά το καθένα..

Τεσπά, δεν πειράζει, θα τα κάνω ένα-ένα.. Απλά είπα μήπως υπάρχει κανένας τρόπος batch processing που να κάνει την ίδια επεξεργασία αυτόματα σε μεγάλο αριθμό αρχείων. Γιατί είδα κάτι για scripts στο vdubmod, αλλα δεν έβγαλα άκρη..

Δημοσ.
!!!Να τα ενώσω σε ένα?!?!?!?

Γιατί?? είναι κάπου 60επεισόδια σε DivX απο 30 ως 40 λεπτά το καθένα..

Τεσπά' date=' δεν πειράζει, θα τα κάνω ένα-ένα.. Απλά είπα μήπως υπάρχει κανένας τρόπος batch processing που να κάνει την ίδια επεξεργασία αυτόματα σε μεγάλο αριθμό αρχείων. Γιατί είδα κάτι για scripts στο vdubmod, αλλα δεν έβγαλα άκρη..[/quote']

Γιατι σε ενα αρχειο και με fixed size θα εχεις την ιδια ποιοτητα για ολα...

Δημοσ.
το autogk περναει και codecs? γιατι δεν θελω να μου τα μπερδεψει με τα ηδη υπαρχοντα

Mονο τον Xvid...

...και συγκεκριμενα ενα αρκετα προσφατο build(12/2005)...

Μπορεις να το αποτρεψεις κατα την εγκατασταση...

...αλλα δουλευει καλυτερα με αυτο το build, λογω των MTK profiles που περιεχονται...

Οποτε καλυτερα ειναι να απεγκαταστησεις πληρως οποιαδηποτε προηγουμενη εγκατασταση του Xvid και να προτιμησεις αυτη που ερχεται με το AutoGK...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...