xpapias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Γειά χαρά! Είμαι συνδρομητής της Vodafone και επειδή κάθε μήνα έχω ένα ψιλοκαλό (>30Ε) λογαριασμό, έχω δωρεάν σύνδεση Dialup με την Panafonet μέσω PSTN. Παρόλο που τη σύνδεση την έχω γύρω στα 2 χρόνια, με αξιοπρεπείς για τα δεδομένα της PSTN ταχυτητες (περίπου 42Κbps) στην περίοδο αυτή, το τελευταίο 20ήμερο παρατήρησα οτι η ταχύτητα μου σπάνια ξεπερνάει τα 34,6Κbps. Φταίει άραγε η Panafonet (φορτωμένη λόγω γιορτών, συνδρομητών) ή να αρχίσω να ψάχνομαι με τη γραμμή μου; Σκέφτηκα να δοκιμάσω να συνδεθώ και με κάποια άλλη σύνδεση (πχ TellasFree κλπ) αλλά δεν θα έχω κάποιο μέτρο σύγκρισης (δεν είχα ξαναδοκιμάσει παλιότερα).
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 dokimase kai me alli sindromi alla to pio pithano ine na einai grammi.apla dokimase kai me pio new drivers ama breis gia to modem sou.pantos ston ote ama peis oti sindeesai me 34,6 ennoite oti den to dexontai gia blavi.
gerontas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Την έχω χρησιμοποιήσει στα ξενοδοχεία της μισής Ελλάδας εδώ και τέσσερα χρόνια Δεν βλέπω κάποια πτώση τώρα τελευταία, μάλλον στη γραμμή σου ή το modem είναι το πρόβλημα. Κάνε μια (σύντομη ) σύγκριση μ' αυτές τις "free" και βλέπεις.
panhatzis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Εγώ τι ναπώ που πιάνω 37,2 kbps συνέχειαέχω δοκιμάσει 3 εταιρείες με τα ίδια αποτελέσματα μόνο μια εβδομάδα είχα κινηθεί περίπου στα 48-52. Τι να πω έλεος
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 paidia min iste iperobolikoi.37,2 gia ton ote simenei oti apla petas.ta48 ine poia oneira idika gia pragmatika 48.
panagioths Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Τον τελευταιο καιρο μπαινω απο HOL και FORTHnet και B-Online (visp της ΤΙΜ απο forthnet) σε διαφορετικες γραμμες που ειναι πανω σε isdn (προσοχη εγω συνδεομαι με κλασσικο 56αρι μοντεμ χρησιμοποιωντας αναλογικη πορτα του νετμοντ) και συνδεομαι με κατι αθλιες ταχυτητες του στυλ μαξ 33,2kbps. Μηπως ο οτε κατι κανει στις γραμμες για να μας πουλησει περισσοτερο aDSL? Απλα σκεψη εκανα...
pkoutsias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Εγώ έχω ISDN αλλά συνδέομαι με απλό μόντεμ απο την αναλογική θύρα του NetMod. ¨εχω provider Panafonet και κατεβάζω με 5.9 max.(Η σύνδεση γίνεται με 115.2 kbps!!!Φοβερή ακρίβεια αυτά τα Windows!) Δεν σας λέω που μένω γιατί θα έρθετε εδώ που έχει καλές ταχύτητες και θα πέσουν από τον πολύ κόσμο:mrgreen:
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Τον τελευταιο καιρο μπαινω απο HOL και FORTHnet και B-Online (visp της ΤΙΜ απο forthnet) σε διαφορετικες γραμμες που ειναι πανω σε isdn (προσοχη εγω συνδεομαι με κλασσικο 56αρι μοντεμ χρησιμοποιωντας αναλογικη πορτα του νετμοντ) και συνδεομαι με κατι αθλιες ταχυτητες του στυλ μαξ 33' date='2kbps. Μηπως ο οτε κατι κανει στις γραμμες για να μας πουλησει περισσοτερο aDSL? Απλα σκεψη εκανα...[/quote'] file panagioth apo ton ote iparxei kati antistoixo kai me tin adsl.opos stin adsl ama pareis 384 kai pezeis sta 200 ine mia xara etsi kai stin pstn ama iparxei mikros thorivos stin grammi sou kai anti gia 50 pou theoro to megisto dinato pexeis sta 33 ise mia xara .an exeis px kati 10 nai tote isos to dextoun san vlavi alla poles fores sou leei o ote opos egine kai me filo mou oti den katharizei i grammi i oti fteei i kalodiosi sto spiti sas(spanio alla ginetai) kai ama thelete kati kalitero parte isdn gia na exeis 64.kai athlio opos ixa pei den einai to 33,2 alla ta 10.15 me feresixno i akoma xirotera gia kapoious pou zoun poli makria kai pezoun kati san doriforiko kai to mono pou mporoun na kanoun ine mono na paroun tilefono.to internet apla den sindeetai.apokomenoi apo ton kosmo.mono i deh ftanei se autous. pkoutsias osoi kai na erthoun den tha pesei i taxitita.i pstn einai poia tipota gia ton isp kai o ote den se kovei afou den iparxei dslam.
xpapias Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Τελικά μάλλον δεν φταίει η Panafonet. Δοκίμασα να συνδεθώ (με άλλο όμως υπολογιστή) από αλλη πρίζα τηλεφώνου στο σπίτι και πιάνω 44Κbps. Οπότε ή είναι θέμα modem ή φταίει η πριζα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 dokimazeis anapoda .me to idio pc stin palia priza kai blepeis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.