Kontos_Harry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες επιτραπέζιος δορυφορικός δέκτης noname με διπλό τuner...Έτσι σεττάρεις το ένα LNB Hotbird px και το άλλο σε "άλλο" δορυφόρο που σου στέλνει τα κλειδιά από διάφορες κάρτες...έτσι μπορείς να βλέπεις κλειδωμένα κανάλια Ελληνικά και ξένα, με διάφορα πρωτόκολλα κλειδώματος Irdeto2 ,Nagra2 Viaccess klp.....
DIMERR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Boreis na dwseis kapoio link gia plirofories?
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 ti les re megale ?irdeto 2?to eides esi me ta matakia sou?
sotris99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 To irdeto 2 δεν σπάει με τίποτα παιδάκια...
Kontos_Harry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 ΔΕΝ είπα ότι σπαει....Card sharing γινεται.....οπότε εμάς τι μας πειράζει?
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 poli kalo...kamia epipleon pliroforia omos?
sotris99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 ΔΕΝ είπα ότι σπαει....Card sharing γινεται.....οπότε εμάς τι μας πειράζει? Τι είναι αυτό?
JXID Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Endiaferon akoygete. Gia dose kamia epipleon plhforia h pes mas poios doryforos einai aytos poy stelnei ta kleidia.
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 card sharing...file mperdemana poli mas ta les...se xanarotao to eides me ta matakia sou?mi kanoume posts xoris logo
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 card sharing...file mperdemana poli mas ta les...se xanarotao to eides me ta matakia sou?mi kanoume posts xoris logo
manesis78 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 isxiei auto douleuei apo to kalokairi ala kalo einai na min dosete links giati an ginete den tha douleuei gia poli kairo.an thelete na vreite kati psakste sto google gia dektes me ethernet kai kati tha vreite
sotos65 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά card sharing μέσω internet γίνεται εδώ και πολύ καιρό με αρκετούς δέκτες που έχουν κάρτα δικτύου ethernet και δεν τίθεται θέμα γι αυτό (όποιος θέλει μπορεί να το ψάξει, ακόμα και η ένωση των συνδρομητικών καναλιών έχει ανησυχήσει από αυτό το φαινόμενο και θέλει να παρθούν μέτρα εναντίον του). Αυτό που λέει ο Κontos_Ηarry το διάβασα κι εγώ, είναι διαφορετικό, αλλά δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες μιας και τον δέκτη ούτε τον έχω δοκιμάσει για να ξέρω ότι πράγματι δουλεύει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, ούτε βρίσκεις εύκολα πληροφορίες γι αυτόν στο internet. Νομίζω μάλιστα ότι αν πράγματι δουλεύει θα ήταν ίσως καλύτερα να μην αναφερθούν λεπτομέρειες για το πως, και από που γίνεται η λήψη, στο παρόν forum διότι διαφορετικά μάλλον γρήγορα θα σταματήσει να δουλεύει. Κι ο νοών νοήτω...
Kontos_Harry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 ....isxiei auto douleuei apo to kalokairi.... ala kalo einai na min dosete links giati.... σωστόοοοοοςςς
Kontos_Harry Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 ...o sat με τα k*ys einai o *****DELETED*****....details not here....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.