Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με PSTN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες.

Πρώτα από όλα συγγνώμη αν έχω βάλει το thread μου σε λάθος κατηγορία.

Να σας πω το πρόβλημά μου:Έχω pstn και όταν πατάω κλήση για να συνδεθώ στο ίντερνετ καθώς ακούγεται ο συνιθησμένος ήχος κλήσης από το μόντεμ σε μια στιγμή σαν να κολλάει αυτός ο ήχος και ακούγεται μόνο κάτι σαν ζζζζζζζζζζζ και μετά μου εμφανίζει σφάλμα 678.Να πω ότι αυτό είχε γίνει πριν αρκετο καιρο και εγώ πήρα τηλ στην otenet και μου είπε να πηγαίνω στη διαχείριση συσκευών και να πατάω κατάργηση στο μόντεμ και μετά να πατάω ανίχνευση για αλλαγές υλικού.Τελικά αυτό έπιασε αλλά κάθε δύο φορές που συνδέομαι την τρίτη ξανασυμβαίνει το ίδιο πρόβλημα και πρέπει να κάνω πάλι όλα από την αρχή.

Μήπως ξέρετε γιατί εμφανίζεται αυτό το σφάλμα και τι μπορώ να κάνω για να μην κάνω συνέχεια τα ίδια και τα ίδια γιατί είναι σπαστικό κάθε φορά σχεδόν που συνδέομαι στο ίντερνετ να πρέπει να χάνω 2-3 λεπτά για να κάνω αυτήν την π@π@ριά.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Κανένας άλλος?Το μόντεμ μου είναι Microcom InPorte Home.Μου δίνετε κανένα link με τους τελευταίους drtivers γιατί εγώ έψαξα στο google αλλά δεν βρήκα.Α..να τονίσω ότι αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν κάνω σύνδεση με κάρτα της otenet,όσες φορές έχω μπει με tsak bam δεν μου έχει εμφανίσει ποτέ αυτό το πρόβλημα.

Δημοσ.

sa1901,που ακριβώς πρέπει να πατήσω για να κατεβάσω τους drivers,γιατί βλέπω πολλά μοντέλα μόντεμ?

zouve,επειδή τώρα μπαίνω για λίγο με το tsak bam δεν μου εμφανίζει το σφάλμα.Όταν το δω θα σου πω.Αν και από ότι θυμάμαι έλεγε κάτι 'Ο απομακρησμένος υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται..',κάτι τέτοιο.

Δημοσ.
sa1901,που ακριβώς πρέπει να πατήσω για να κατεβάσω τους drivers,γιατί βλέπω πολλά μοντέλα μόντεμ?

Από την λίστα των Analogue, διάλεξε το μοντέλο του δικού σου μόντεμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...