doc1000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Το Antec P160 παιδιά έχει άριστη ποιότητα κατασκευής! Ειδικά με τα λαμπάκια του είναι χάρμα οφθαλμών! Λίγο το "window" δεν μου άρεσε σαν ιδέα να βλέπεις το εσωτερικό του PC αλλα οκ. Κατα τα άλλα είναι σκέτη χλίδα! Ακόμα πιο εντυπωσιασμένος όμως έμεινα απ' το τροφοδοτικό Enermax Liberty 500W. Στην Ελλάδα το φέρνει μόνο το HAC με καπέλο 20% στην τιμή... 15 χρόνια ασχολούμαι με υπολογιστές και τετοια ποιότητα τροφοδοτικού δεν ξαναείδα! Συστήνεται ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ !!! Όσο για την Pixmania ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημένος με άμεση εξυπηρέτηση και ταχύτατη αποστολή. Πλέον μόνο από Παρίσι μου φαίνεται θα ψωνίζω!
Green Dragon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Τελικά τη πρόδωσα την Antec!!!!! Το καινούργιο μου κουτί είναι το Coolermaster Wavemaster. Αλουμινένιο, όμορφο, ελαφρύ στα 7kg, εξαιρετική ποιότητα κατασκεύης και πολύς χώρος. Ένας ανεμιστήρας 120άρης πίσω και 2 80άρηδες μπροστά. Το είχε σε προσφορά στα Multirama μαζί με τροφοδοτικό Tagan TG480w-U22. Τελική τιμή στα 199e. Το τροφοδοτικό είναι θηρίο, αθόρυβο με μεγάλη δυνατότητα συνδέσεων. Αυτό που με προβλημάτισε ήταν τα πολλά καλώδια και ζορίστηκα να τα βάλω σε τάξη. Και να σκεφτείται ότι ελάχιστα χρησιμοποιώ από αυτά. Για να είμαι ειλικρινής σκέφτομαι να το πουλήσω όσο-όσο και να πάρω ένα πιό μικρό, να μην έχει τόσα καλώδια για να μπορώ να τα κουμαντάρω πιό εύκολα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Τι λέτε;
doc1000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Το tagan δεν έχει αποσπώμενα καλώδια? Πάντως κι εμένα το antec P160W με το 500αρι enermax liberty με τα αποσπώμενα καλώδια μου κόστισαν 205euro. Πού την είδες την προσφορά απ' τους κλέφτες του Multirama? Εγώ εκεί δεν πατάω ούτε για floppy!... Επίσης tagan δεν θα έπαιρνα με τίποτα με όλα αυτά που έχω διαβάσει για κάποια "εκρηκτικά" στην κυριολεξία μοντέλα!... Τέλοσπάντων καλορίζικο. Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς να το πουλήσεις και να πάρεις ένα πιο μικρό... Σε watt? την ίδια πλεξούδα καλώδια θα έχει κι αυτό... Μόνο αν πάρεις κάποιο με αποσπώμενα καλώδια...
Green Dragon Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δεν έχει αποσπώμενα καλώδια γμτ. Είτε τα χρησιμοποιείς είτε όχι, αυτά είναι εκεί να γεμίζουν το χώρο. Αν εξαιρέσεις αυτό το μειονέκτημα, είναι εξαιρετικό τροφοδοτικό, τελείως αθόρυβο. Πάντως όταν είδα τη foto του liberty που πόσταρες, με τα αποσπώμενα καλώδια...έπαθα. Άν πoυλήσω το tagan, αυτό θα πάρω. Πολύ ωραίο. Και κάτι άλλο. 'Ηθελα να σε ρωτήσω κάτι για pixmania. Αν κάνεις μια ενιαία παραγγελία. π.χ. δέκα κομμάτια, τότε για έξοδα αποστολής πληρώνεις 15e για το καθένα;
doc1000 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2006 όχι, είτε ένα είτε 500κομμάτια πάρεις 15euro θα πληρώσεις ταχυδρομικά. Εγώ αγόρασα case και το enermax με 15euro ταχυδρομικά, τα οποία έφτασαν άμεσα στην πόρτα μου. Τϊ να σου κάνω?... Δεν με άκουσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.