lefterisv Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 paidia skeftomai na parw to Pro 5 <ay8entiko> gia na paizw online! to provlima einai to exw 56k syndesh...ti lete 8a moy paizei h 8a sernete:confused:
Panahs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Νομίζω ότι η 56κ δεν είναι καν η ελάχιστη ταχύτητα. Αλλά αν θέλεις να το πάρεις για να παίζεις online, απλά ξέχασέ το. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν νομίζω ότι γίνεται. Εγώ με DSL δεν μπορούσα να ολοκληρώσω ματς. Αποχωρούσε ο αντίπαλος λόγω ping...
G_Zisis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Φίλε εγώ έχω παίξει online pes5 με 56kb σύνδεση και όπως είπε ο panahs δεν μπορείς να τελειώσεις ματς.Εγώ μόνο 2 ματς έχω τελειώσει όπου και στα δύο έχασα!!
MariaTs. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Εμ! Κανείς σας δεν πρόσεξε πως ήδη υπάρχει θέμα με τον ίδιο τίτλο; :roll:
lefterisv Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 to vrika to topic poy les MariaTs alla milaei gia to Pro an xreiazete key gia online....
MariaTs. Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Συνήθως όταν κάποιος συντονιστής δει ότι υπάρχει ίδιο σε τίτλο θέμα κλειδώνει το νεώτερο, οπότε η αναζήτηση μεταφέρεται εκεί... Κι εγώ έχω κάνει ερώτησεις σε θέματα που αρχικά άλλη ήταν η απορία, αλλά απαντήσεις πήρα και στην δική μου... Απλά ό,τι σημείωσα για να σε διευκολύνω το έκανα και καμιά φορά βοηθά κι η αναζήτηση μήπως υπάρχει θέμα με τον ίδιο τίτλο... Καλή διαμονή κιόλας στα μέρη του ινσόμνια...
sotris99 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Συνήθως όταν κάποιος συντονιστής δει ότι υπάρχει ίδιο σε τίτλο θέμα κλειδώνει το νεώτερο' date=' οπότε η αναζήτηση μεταφέρεται εκεί... Κι εγώ έχω κάνει ερώτησεις σε θέματα που αρχικά άλλη ήταν η απορία, αλλά απαντήσεις πήρα και στην δική μου... Απλά ό,τι σημείωσα για να σε διευκολύνω το έκανα και καμιά φορά βοηθά κι η αναζήτηση μήπως υπάρχει θέμα με τον ίδιο τίτλο...Καλή διαμονή κιόλας στα μέρη του ινσόμνια...[/quote'] Τσακαλάκι έχεις γίνει babe! BTW ωραίο το forum σου! Παίζει να γραφτώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.