Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το DVD Shrink και τα DVD διπλής στρώσης

nautilus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα με τις ταινίες που κάνω back up σε DVD διπλής στρώσης: Κολλάνε στιγμιαία στην αλλαγή στρώσης και μόνο εκεί.

Στην αρχή νόμιζα ότι έχει να κάνει με το πόσο καλά γραμμένο είναι το δισκάκι (χρησιμοποιώ μόνο Verbatim), αλλά πρόσφατα κατάλαβα ότι δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά με το DVD Shrink που χρησιμοποιώ για τη δημιουργία του αντιγράφου. Παρατήρησα λοιπόν ότι κολλάνε μόνο οι ταινίες τις οποίες επεξεργάζομαι με το DVD Shrink και όχι αυτές τις οποίες κάνω back up 1:1 με το dvd decrypter.

Τα παραπάνω τα συνειδητοποίησα όταν θέλοντας να ελέγξω ένα .iso image για το που βρίσκεται το layer break, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη επιλογή του προγράμματος Image Burn (imgburn), πήρα το μήνυμα που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.

506395

Επομένως το πρόβλημα είναι στο DVD Shrink. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω: Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποφύγω αυτό το λάθος ή πρέπει να χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο, ίσως πιο πολύπλοκο, πρόγραμμα για να κάνω τη δουλειά μου;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

an katevazes to dvd ston skliro me to shrink kai meta to adegrafes me to nero p.x.?

p.s. prepei na allajeis tis rithmiseis wste na dwseis disko egrafis (ara kai megethos arxeiou) gia dvd9.

Δημοσ.

To προβλημα δεν ειναι στο μεγεθος του αρχειου, αλλα στον υπολογισμο και καθορισμο του ιδανικου σημειου για την τοποθετηση του layer break...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...