S2Katana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα.Σημερα ψωνισα αυτο http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Headphones&cp_id=53719 και εχω προβλημα με το μικροφωνο.Ναι μεν τα ακουστικα ειναι οκ, αλλα το μικροφωνο δε δειχνει να δουλευει.Η επιλογη του μικροφωνου ειναι επιλεγμενη απο τα settings της Creative SB Live 7.1 μου και ο ηχος στο max.Καμια ιδεα?Παντως αλλο μικροφωνο που δοκιμασα δουλευει τελεια
@zouve@ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 dokimase na to valeis kai se kapoion allo ipologisti des tin simperifora tou allios pigaine to piso .........
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Aπο οτι φαινεται για καποιο λογο η SB Live δεν αναγνωριζει το μικροφωνο, γιατι η onboard το βλεπει κανονικοτατα...Ετσι, καθε φορα που θελω να χρησιμοποιησω μικροφωνο πρεπει να κανω disable την SB...
Godfath3r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μήπως φταίει κάτι απο τις ρυ8ίσεις για το τί είδους είσοδος/έξοδος είναι το κάθε βύσμα??Δηλαδή να αλλάξεις τις ρυθμίσεις 5.1/7.1 σε 2.1!!
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ενδιαφερον αυτο που λες.Δε θυμαμαι αν εχω κανει αλλαγη, αλλα εχω ηχεια μεγαλα 2.1 και σε αυτα μια χαρα παιζει η καρτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.