malanos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 σκέφτομαι να πάρω φτηνό εκτυπωτή του οποίου το μαύρο μελάνι έστω και ιμιτασιόν να κοστίζει 3-4 ευρώ ξέρει κανείς?
doc1000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 φίλε μου όποιον εκτυπωτή και να πάρεις γέμισε τον με imitation μελάνι και είσαι ok! A, και μην τρέχεις στα κάθε λογής μικρομάγαζα refill που ανοίγουν σαν τα μανιτάρια για να σου το γεμίσουν. Πάρε μόνο σου μια μπουκάλα 200ml και γέμισέ το μόνος σου. Θα σου έρθει το 1/10 του original αντί για το 1/2 που θα σου κοστίσει το "made in Μητσος"
chpetros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 φίλε μου όποιον εκτυπωτή και να πάρεις γέμισε τον με imitation μελάνι και είσαι ok!A' date=' και μην τρέχεις στα κάθε λογής μικρομάγαζα refill που ανοίγουν σαν τα μανιτάρια για να σου το γεμίσουν. Πάρε μόνο σου μια μπουκάλα 200ml και γέμισέ το μόνος σου. Θα σου έρθει το 1/10 του original αντί για το 1/2 που θα σου κοστίσει το "made in Μητσος"[/quote'] Φίλε μου επειδή με ενδιαφέρει κι εμένα Από που παίρνω τη μπουκάλα και πως το γεμίζω? Με σύριγγα?
doc1000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 κατ' αρχήν ας αλλάξει τον τίτλο ο φίλος που άνοιξε το thread. Τι θα πει "υπάρχει"? Άμα βαριέται να γράψει και την ερώτηση και μεις βαριόμαστε να απαντήσουμε... Εκτός αν το κάνει για να ψαρέψει όλους τους readers από περιέργεια, πράγμα επίσης απαράδεκτο... Στο θέμα μας τώρα. Εγώ αγοράζω εδώ Θεσ/νικη απ' τον χοντρέμπορο Πανικίδη http://www.panikidis.com/ μια 200αρα μπουκάλα και τη γεμίζω πανέυκολα με σύριγγα. Στοιχίζει 1/10 όπως έγραψα του original και το 1/5 απ' τους "επιστήμονες" που τα γεμίζουν με τον ίδιο τρόπο και θησαυρίζουν εις βάρος σας...
malanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 η αλήθεια είναι ότι πάνω στη βιασύνη μου έβαλα έναν ανόητο τίτλο... πάντως αυτό το θέμα είναι σοβαρότατο, καθώς κάποιοι θέλουν να ασχολούνται με εκτυπώσεις κειμένων απ' το ίνtερνετ, αφού είναι κουραστική έως αδύνατη η συνεχής ανάγνωση σελίδων απ' το πι σι... πάντως να είμαι ειλικρίνης δεν κατάλαβα τη διαδικασία ξαναγεμίσματος ούτε που πουλάνε τέτοια μπουκάλα στην Αθήνα... Και δυστυχώς για τις εργασίες του πανεπιστημίου και όχι μόνο χρειάζεται ο εκτυπωτής...
Voorhees Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Σε ένα μαγαζί που πουλάνε Pc θα σου δώσουν ολόκληρο το πακέτο αρκεί να το ζητήσεις. Μετά είναι πανεύκολο να το κάνεις θα δείς.
malanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Πάντως επειδή δε γνωρίζω, μπορεί και το ξαναγέμισμα ενός λέιζερ εκτυπωτή (πάνω κάτω 100 ευρώ θέλει ένα τόνερ) να γίνει οικονομικά? Επίσης γίνεται ξαναγέμισμα με μπουκάλες και στα έγχρωμα μελάνια σε ινκτζέτ?Συμφέρει?Ειδικά για εκτυπώσεις φωτογραφικές...
pp6210 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Οκ κατεβαίνω αύριο Στουρνάρη.... Φίλε μου εκτός απο την εναλλακτική να μπλέξεις με σύριγγες (!), υπάρχει και η επιλογή του να πάρεις εκτυπωτή που έχει ξεχωριστά μελάνια και δέχεται imitation μελάνια, λύση λίγο πιό ακριβή αλλά και καθόλου μπελαλίδικη. Εγώ έχω τον Canon pixma IP3000, με 4 διαφορετικά μελάνια, με τον οποίον είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, και του οποίο τα original μελανια έχουν 9,5 ευρώ, αλλά τις τελευταίες 2 φορές έχω χρησιμοποιήσει κάτι γερμανικά compatible μελάνια, με κόστος 4,5 Ευρώ, αγορασμένα απο έναν εισαγωγέα στην Γλυφάδα (byron shops). Και νομίζω οτι είδα τα ίδια μελανάκια και στο multirama.
Godfath3r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Πάντως επειδή δε γνωρίζω' date=' μπορεί και το ξαναγέμισμα ενός λέιζερ εκτυπωτή (πάνω κάτω 100 ευρώ θέλει ένα τόνερ) να γίνει οικονομικά? [b']Επίσης γίνεται ξαναγέμισμα με μπουκάλες και στα έγχρωμα μελάνια σε ινκτζέτ?Συμφέρει?Ειδικά για εκτυπώσεις φωτογραφικές...[/b] Eννοείται πως χάνεις σε ποιότητα...
malanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δε ξέρω, αλλά με ενδιαφέρουν οι απολύτως φτηνότερες εκτυπώσεις... O HEWLETT PACKARD Deskjet 3940 μάλλον θα είναι η τελική μου επιλογή... 49 ευρώ στο πλαίσιο! Αριθμός Χρωμάτων 6 Δοχεία Μελανιών 2 Γράφει... To refill kit είναι σαν αυτό κάτω? Επίσης θα είναι ειδικό για τον εκτυπωτή μου η μπορώ και άλλης εταιρείας? http://www.re-inks.com/HP-classic-refill-kit-HP-3940.asp
Godfath3r Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Αν σε νοιάζει μόνο το κόστος (μικρό) τότε νομίζω πως είναι καλή λύση το printer αυτό.Για το Kit γεμίσματος δεν ξέρω...
malanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Άντε να δούμε!!Μέχρι πριν λίγες ημέρες είχαν και πολυμηχάνημα με 69 ευρώ αλλά το απέσυραν...........Θα πάρω αναγκαστικά αυτό...
malanos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2006 Αν θέλουν οι moderators ας ανοίξουμε ένα Thread με τίτλο ¨Το πιο φτηνό!¨. Θα γράφουμε π.χ. αγόρασα σήμερα έναν εκτυπωτή στην τιμή των 38 ευρώ μάρκας τάδε απ' το μαγαζί τάδε! Ο άλλος: αγόρασα χθες μια μητρική 40 ευρώ από... Αν συμφωνείτε...Πολλοί θα θέλαν φτηνά προιόντα με εγγύηση γι ανα κάνουν τη δουλειά τους...Και πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί που υπολογίζουν μέχρι το τελευταίο ευρώ...
Godfath3r Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Αν θέλουν οι moderators ας ανοίξουμε ένα Thread με τίτλο ¨Το πιο φτηνό!¨. Θα γράφουμε π.χ. αγόρασα σήμερα έναν εκτυπωτή στην τιμή των 38 ευρώ μάρκας τάδε απ' το μαγαζί τάδε! Ο άλλος: αγόρασα χθες μια μητρική 40 ευρώ από... Αν συμφωνείτε...Πολλοί θα θέλαν φτηνά προιόντα με εγγύηση γι ανα κάνουν τη δουλειά τους...Και πιστέψτε με υπάρχουν πολλοί που υπολογίζουν μέχρι το τελευταίο ευρώ... Καλή η ιδέα σου...Το προτείνω και γώ λοιπόν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.