Sorath Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου, εγώ έχω πήξει με τις δουλειές μου αυτή την βδομάδα. Χρόνους θα στείλω μέσα στο Σ/Κ....
kostacurtas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Distixos kai ego prepei na apexo gia kapoio diastima logo xronou...
S2Katana Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Ok guys, no problem.Απλα απορησα γιατι χαθηκατε.Αναμενω τους χρονους σας το Σ/Κ
CRYING_ANGEL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 re katana kane moy mia xarh bale to dvd toy gt4 sto pc kai des sta properties posa gb soy bgazei?
S2Katana Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Moυ δειχνει 3.09 GB στο properties!!!
schumacher_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2006 einai dual layer kai ayti einai mono i mia, gi ayto vgainei mono 3gb na kanw mia erwtisi re paides? tora teleytaia egina melos kai epeidi paizw ki egw gt4, leo na kanw ki egw kamia prospatheia gia kalous xronous... vazete kapoio xroniko orio (p.x mesa se ena s/k) 'h me kapoio sygkekrimeno aytokinito, 'h me oti mporei o kathenas?
Sorath Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μην βγαίνετε off-topic please! ο CRYING_ANGEL μπορούσε να στείλει Pm, αν και βλέπω πως είναι banned τώρα.... Λοιπόν, παιδιά επειδή προσωπικά έχω πήξει στην δουλειά, θα καθυστερήσω να στείλω χρόνους. Αν είναι συνεχίστε, και θα σας προλάβω αργότερα.
S2Katana Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Ο Crying_angel δεν φροντισε να τηρησει ουτε τα προσχηματα...Ειπαμε, στο φορουμ αυτο δε μιλαμε για παρανομη αντιγραφη λογισμικου!
S2Katana Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2006 na kanw mia erwtisi re paides? tora teleytaia egina melos kai epeidi paizw ki egw gt4, leo na kanw ki egw kamia prospatheia gia kalous xronous... vazete kapoio xroniko orio (p.x mesa se ena s/k) 'h me kapoio sygkekrimeno aytokinito, 'h me oti mporei o kathenas? Ευχαριστως να μπεις στην ''αγωνιστικη'' παρεα μας.Δε βαζουμε οριο γυρων και χρονου, αλλα πρεπει σε μια-δυο μερες να μας δινεις χρονους γιατι διαφορετικα τα challenges δε θα προχωρανε.Bαζουμε συγκεκριμενο αυτοκινητο και συγκεκριμενη πιστα.Παιζουμε μονο στο arcade mode και εκει επιλεγουμε +20% αυξηση ιπποδυναμης και -10% μειωση βαρους ωστε να αγωνιζομαστε επι ισοις οροις.
schumacher_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 malista... to thema omws einai oti egw exw to GT mono sto 20% peripou (2-3 vdomades to exw) kai den exoun ksekleidwsei kai polles pistes sto arcade... p.x oute tin costa di amalfi exei, oute tin circuit de la sarthe pou paizate pio prin... mipws mporw na kanw kati gia na tis vgalw pio grigora? giati exw kai eksetaseis tora kai tha xalarwsw ligo to paixnidi...
S2Katana Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2006 Καλα, πες μας ποιες πιστες εχεις και θα διαλεξουμε απο αυτες.
Sorath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Οχι, εννοω ακριβως αυτη, την ΒΜW M Coupe.Ετσι την γραφει.Ειναι στην ουσια μια Ζ3 σε κουπε μορφη!Εχεις καταλαβει οτι παιζουμε στο arcade mode ετσι? Φίλε μου δεν το έχω αυτό το αυτοκίνητο ως επιλογή. Να σου στείλω χρόνο με το Z4;
schumacher_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 S2Katana, den ennoousa ayto re c... entaksei, de xreiazetai na kanonizetai agwnas analogws me tis pistes mou... apla eipa mipws paizotan kati allo opote kanonistei kati pou mporw na symmetasxw, tha dwsw kai dikous mou xronous... eksallou den exw prospathisei akoma, alla ama paizete poly kairo, mallon tha mou einai poly dyskolo stin arxi
S2Katana Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Φίλε μου δεν το έχω αυτό το αυτοκίνητο ως επιλογή. Να σου στείλω χρόνο με το Z4; Κατσε ρε man.Εισαι σιγουρος?Μηπως ειναι ακομη κλειδωμενη?Εγω ειμαι στο 95%.Anyway, ας δοκιμασουμε με Ζ4.Τα βοηθηματα θα τα εχει ο καθενας οπως τον βολευουν?Στειλε μου χρονο σε pm να κανω upload.
Sorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μάλλον είναι κλειδωμένη, γιατί εγώ είμαι στο 28%. Βοηθήματα όπως βολεύει τον καθένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.