Προς το περιεχόμενο

GT4 Best Lap Times Cap

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Honda rulez στα μούτρα σου! :)

Πατέρας Α159 2.2 (παραγγέλθηκε πριν 1 εβδομάδα) εγώ Citroen C4 2.0VTS (από τον Μάρτιο) :mrgreen:

Ιταλογαλλική συμμαχία!:twisted:

βρε-βρε-βρε κατι φυντανακια που βρισκει κανεις στο νετ... ;)

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα κάνω μια πρόταση για την επόμενη πίστα ώστε να μπορώ να συμμετάσχω και εγώ μιας και είμαι (πιστεύω up to speed in this one):

Πίστα-> Circuit de la Sathe I [World Circuits]

Αυτοκίνητο->ASL ARTA Garaiya (JGTC) ('03) [Japan->ASL->Το δεξιό]

Πείτε μου αν συμφωνείτε και μέσα στο weekend θα postάρω και το δικό μου χρόνο (μέσω pm στον S2Katana).

Δημοσ.
βρε-βρε-βρε κατι φυντανακια[/b'] που βρισκει κανεις στο νετ... ;)

Καλώς τον xbox-άκια...yeap its me! :mrgreen:

Φυντανάκια στα μούτρα σου twice! Oρίστε μας!:-D

Δημοσ.
Θα κάνω μια πρόταση για την επόμενη πίστα ώστε να μπορώ να συμμετάσχω και εγώ μιας και είμαι (πιστεύω up to speed in this one):

Πίστα-> Circuit de la Sathe I [World Circuits]

Αυτοκίνητο->ASL ARTA Garaiya (JGTC) ('03) [Japan->ASL->Το δεξιό]

Πείτε μου αν συμφωνείτε και μέσα στο weekend θα postάρω και το δικό μου χρόνο (μέσω pm στον S2Katana).

Από μένα ok. Ξεκινώ...για χρόνο.

Δημοσ.
Να ξανα-προτείνω αυτοκίνητο μόνο. Nissan 350Z ή Honda S2000 type V ; Ωχ ξέρω τι θα απαντήσει ο ακατονόμαστος...:lol:

XAXAXAXA, να υποθεσω οτι αναφερεσαι εμενα?Αν θελετε, παμε μια και με S2K, μετα το challenge στο Circuit de la Sarthe.

Δημοσ.

Μπράβο στρογγυλοποίηση...παιδιά μην με περιμένετε λόγω χρόνου θα απέχω από το θέμα για λίγο καιρό.

Οταν μπορώ θα δίνω χρόνους.

Γεια χαρά.

Δημοσ.

Οκ, εμεις εδω θα ειμαστε κ θα περιμενουμε τους χρονους σου.Λοιπον ειστε για μια Costa di Amafi(Normal) στο City Courses με BMW M Coupe?

Δημοσ.

Οχι, εννοω ακριβως αυτη, την ΒΜW M Coupe.Ετσι την γραφει.Ειναι στην ουσια μια Ζ3 σε κουπε μορφη!Εχεις καταλαβει οτι παιζουμε στο arcade mode ετσι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...