Προς το περιεχόμενο

GT4 Best Lap Times Cap

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ενταξει, σιγουρα εκανες πλακα, αλλα σου φαινεται πολυ λογικο να ερχεσαι και να κακοχαρακτηριζεις ενα παιχνιδι πανω στο οποιο βασιζεται το συνολο του thread στο οποιο ποσταρεις :confused: :confused: :confused: ?Δεν ειναι flamefest εδω και χρειαζεται περισσοτερη προσοχη εκ μερους σου...

Λογικότατο! Αν δεν κάνω εδώ πλάκα για το GT4, που θα κάνω; Στο thread του ΑΟΕ3; Και να σου πω την αλήθεια, όποιος την δέχεται την πλάκα έχει καλώς, εγώ πάντως δεν θα δεχτώ οτιδήποτε άλλο!

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε καλά τώρα μην το κάνουμε και θέμα. Τελείωσε, it's just a game.

S2Katana σε ευχαριστούμε για την βοήθειά σου! Βρε άτιμε, πραγματικά με αφήνεις άφωνο με τους χρόνους σου! Που διάολο ξετρύπωσες 4''; Μπράβο βρε φίλε. Αλλά έτσι είναι...... άμα είσαι hondάκιας.... ;-) ;-) ;-) Και εγώ έχω ένα honda SH (scooter), μια 400cc Honda CB, ο πατέρας μου ένα Honda XX και για 12 χρονια ένα Civic ESi.... χε,χε,χε....

Δημοσ.
Λογικότατο! Αν δεν κάνω εδώ πλάκα για το GT4, που θα κάνω; Στο thread του ΑΟΕ3; Και να σου πω την αλήθεια, όποιος την δέχεται την πλάκα έχει καλώς, εγώ πάντως δεν θα δεχτώ οτιδήποτε άλλο!

Ok, εγω δεχομαι την πλακα χαλαρα, και ειμαστε ενταξει.No problem man.

Δημοσ.
Ε καλά τώρα μην το κάνουμε και θέμα. Τελείωσε' date=' it's just a game.

S2Katana σε ευχαριστούμε για την βοήθειά σου! Βρε άτιμε, πραγματικά με αφήνεις άφωνο με τους χρόνους σου! Που διάολο ξετρύπωσες 4''; Μπράβο βρε φίλε. Αλλά έτσι είναι...... άμα είσαι hondάκιας.... ;-) ;-) ;-) Και εγώ έχω ένα honda SH (scooter), μια 400cc Honda CB, ο πατέρας μου ένα Honda XX και για 12 χρονια ένα Civic ESi.... χε,χε,χε....[/quote']

Μμμμ, σε θεματα υποστροφης και μονο σε αυτα με διευκολυνει η τιμονιερα οπως ειχα πει και παραπανω.λογω του ευκολοτερου ελεγχου στο γκαζι.Γενικοτερα, με το gamepad κανω καλυτερους χρονους αλλα δε βολευομαι να αλλαζω ταχυτητες(μπερδευομαι με τα κουμπακια...το GT4 φταιει που δεν επιτρεπει full customization).

Bλεπω η οικογενεια υποστηριζει τα Honda....Honda Rulez:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Στο θεμα μας, ειμαι ανοιχτος σε νεες προτασεις για challenge laps.Οτι θελετε.

Δημοσ.

Honda rulez στα μούτρα σου! :)

Πατέρας Α159 2.2 (παραγγέλθηκε πριν 1 εβδομάδα) εγώ Citroen C4 2.0VTS (από τον Μάρτιο) :mrgreen:

Ιταλογαλλική συμμαχία!:twisted:

Δημοσ.
Honda rulez στα μούτρα σου! :)

Πατέρας Α159 2.2 (παραγγέλθηκε πριν 1 εβδομάδα) εγώ Citroen C4 2.0VTS (από τον Μάρτιο) :mrgreen:

Ιταλογαλλική συμμαχία!:twisted:

Dad Honda S2000 '05...

Γ@ματη η Alfa, καλοριζικα και τα 2(Αlfa-C4)!!!

Oκ, Suzuka-RS6.To σενταν η το station?

Δημοσ.
Dad Honda S2000 '05...

Γ@ματη η Alfa' date=' καλοριζικα και τα 2(Αlfa-C4)!!!

Oκ, Suzuka-RS6.To σενταν η το station?[/quote']

Το σεντάν!

Να ρωτήσω κάτι, πιτσιρικάδες είστε όλοι;

Εγώ είμαι 28. S2katana πόσο; Μας έχεις κάνει ρεζίλι...δεν παίζεσαι. Στο πιο πάνω κάτω από 1.20 δεν μπόρεσα να κάνω με τίποτα κι εσύ 1.15;

Παίζει ρόλο η τιμονιέρα;

Δημοσ.

Κοιτα εγω ειμαι 20 ετων.Ρε κοψε κατι, σιγα τους χρονους.Παντως αν θελετε παιζω μονο με gamepad για να ειμαστε επι ισοις οροις σε ολα...

Σε λιγο θα κανω upload.Στειλε μου με pm το λινκ της εικονας σου.Οπως ειπα και στον Sorath, η τιμονιερα με οφελει μονο σε θεματα υποστροφης, δλδ αν δεν εχουμε trc.Σε αλλες φασεις ειμαι πιο γρηγορος με gamepad, αλλα ευχαριστιεμαι πιο πολυ με τιμονιερα.

Δημοσ.

Απογευματάκι θα ασχοληθώ γιατί έχω λίγη δουλίτσα.

Λοιπόν:

δεν παίζεστε...δεν μπορώ καν να πλησιάσω τον Sorath πόσο μάλλον το s2katana...αυτες είναι οι τελευταίες μου.

Τοyota Prius

DSC00054Custom.jpg

Audi RS6

DSC00055Custom.jpg

με ένα μισαωρο το καθένα.

Δημοσ.

Καλα παει η ομαδα μας βλεπω.Well done guys.Ρε παιδια ομως δεν ειπαμε να μου στελενετε τα λινκς απο τα site που κανουν image hosting ωστε να τα εχουμε ολες τις φωτο μαζεμενες σε ενα thread???A, οι χρονοι μου συμπερλαμβανομενου και της Suzuka θα γινονται απο εδω κ περα με gamepad για να ειναι εντελως δικαιο για ολους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...