Προς το περιεχόμενο

GT4 Best Lap Times Cap

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Χάθηκα το Σ/Κ ε; Λοιπόν, παρακάτω ο χρόνος μου κι εμένα χωρίς aids. Το πέτυχα στον 17 γύρο, όταν είχα κολλήσει στους προηγούμενους στο 1'46''.600. Καλά μιλάμε για απίστευτη πίστα. Έχει τόσο μεγάλος πλάτος, που μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια με το πλάι.

Καλά ο ιάπωνας έχει τιμονιέρα αλλά εσύ Sorath πώς κατέβασες ένα δεύτερο κάτω;

Βασικά παίζω με pad απο το 2000, τότε στο PS1 και Colin McRae. Το έχω συνηθίσει αρκετά. Το 1'' κάτω το πέτυχα απο τύχη, όταν καθυστέρησα τα φρένα σε μια στροφή χωρίς να το θέλω, αλλά λόγω αυτού είχα καλύτερη έξοδο.

fuzi_lotus.jpg

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εδώ ο χρόνος με το Prius withoud aids. Μα καλά πως είναι έτσι αυτό; Δεν το είχα ξαναπάρει και ξαφνιάστηκα με τα οργανάκια του! Μιλάμε δεν πάει μια, αφήστε που η υποστροφή δίνει ρέστα στο βρεγμένο.... ;-)

tsuku_prius.jpg

Δημοσ.
Nαι ρε παιδια' date=' εδω ειμαστε...μετα απο τετοιο τρεμουλο στο γραφειο...απο το τιμονι Force GT της Logitech σε χωματινους αγωνες τι να σου πει...ο σεισμος!!!

[/quote']

Αυτό το τιμόνι έχω και γω εδώ και 15 μέρες (πόρωση αλλά κοντεύει να σπάσω τα χέρια μου), δεν το χαραμίζω, όμως, σε χαζοπαίχνιδα :P. Mόνο RBR. Θα έκανα και γω ένα σχετικό θεματάκι για το RBR αλλά φοβάμαι ότι θα γράφω μόνος μου...

Δημοσ.
Αυτό το τιμόνι έχω και γω εδώ και 15 μέρες (πόρωση αλλά κοντεύει να σπάσω τα χέρια μου), δεν το χαραμίζω, όμως, σε χαζοπαίχνιδα[/b'] :P. Mόνο RBR. Θα έκανα και γω ένα σχετικό θεματάκι για το RBR αλλά φοβάμαι ότι θα γράφω μόνος μου...

Kαλά χαλάρωσε λιγάκι...:?

Τroll alert!

Δημοσ.

Μια ιδέα ρε παιδιά, επειδή το συγκεκριμένο post το βλέπω να εξελίσσεται σε "τέρας" μετά από λίγο καιρό, είναι να γίνεται ένα post μετά από το τέλος κάθε συνδυασμού (πίστας-αυτοκινήτου) με τους συνολικά καλύτερους χρόνους. Δε ξέρω αν ο S2Katana μπορεί να κάνει ακόμα [EDIT] το αρχικό post του (μάλλον απίθανο), αλλά θα ήταν πολύ καλό αν γίνονταν εκεί το όλο updating των χρόνων. Αν δε γίνεται μπορούμε να πούμε του moderator (paredwse) να διευθετήσει κάπως το όλο θέμα.

Τι λέτε; Όχι τίποτα αλλά με όλες τις ιδιαιτερότητες κάθε matchup (ρυθμίσεις, conditions κλπ) καταντάει αρκετά δύσκολο να συμμετέχει κάποιος που δεν παρακολουθεί το όλο θέμα εξ'αρχής.

Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να κάνει edit όποτε θέλει το post του. Τo θέμα είναι κατά πόσο έχει την όρεξη ο S2Katana να ενημερώνει το πρώτο post.

Δημοσ.

Παιδιά δεν μπορώ με Prius και Τsukuba wet (δεν θα σπάσω τα δάχτυλα μου για αυτό το ρημάδι). Kάντε τους χρόνους σας και θα περιμένω το επόμενο challenge.

Δημοσ.

Εννοείται ότι έκανα πλάκα, αφού έβαλα και :P. Λυπάμαι που δεν το κατάλαβαν κάποιοι. Δεν μου αρέσει το GT4, απλά ενημερώνομαι (μπορεί και να μου ξέφυγε κάτι και να το έκρινα αυστηρά). Elteo, ευτυχώς που δεν έγραψες κάτι άλλο γιατί μετά θα ένιωθες περισσότερο άσχημα.

Δημοσ.
Μια ιδέα ρε παιδιά' date=' επειδή το συγκεκριμένο post το βλέπω να εξελίσσεται σε "τέρας" μετά από λίγο καιρό, είναι να γίνεται ένα post μετά από το τέλος κάθε συνδυασμού (πίστας-αυτοκινήτου) με τους συνολικά καλύτερους χρόνους. Δε ξέρω αν ο S2Katana μπορεί να κάνει ακόμα [EDIT'] το αρχικό post του (μάλλον απίθανο), αλλά θα ήταν πολύ καλό αν γίνονταν εκεί το όλο updating των χρόνων. Αν δε γίνεται μπορούμε να πούμε του moderator (paredwse) να διευθετήσει κάπως το όλο θέμα.

Τι λέτε; Όχι τίποτα αλλά με όλες τις ιδιαιτερότητες κάθε matchup (ρυθμίσεις, conditions κλπ) καταντάει αρκετά δύσκολο να συμμετέχει κάποιος που δεν παρακολουθεί το όλο θέμα εξ'αρχής.

Ο καθένας μπορεί να κάνει edit όποτε θέλει το post του. Τo θέμα είναι κατά πόσο έχει την όρεξη ο S2Katana να ενημερώνει το πρώτο post.

Kαλησπερα παιδια.Κανενα προβλημα, ολες οι προτασεις δεκτες.Πραγματι, η συμμετοχη εκ μερους σας ειναι πολυ μεγαλη κ σας ευχαριστω.Λοιπον,για να καταλαβω, θελετε δλδ να οριζω/ουμε σε ενα ποστ πιστα-αμαξι-ρυθμισεις και μετα σε ενα αλλο ποστ να κανουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ upload τους χρονους ολων?Θα πρεπει να μου στελνετε σε pm το link με το site που κανει image hosting την εικονα με τον χρονο σας και καθε βραδι θα τα βαζω εγω συγκεντρωτικα σε ενα post, γραφοντας κατω απο καθε χρονο το ονομα του χρηστη!Δε χρειαζεται να βασανιζουμε τους moderators, εχουν ηδη πολυ δουλεια.Πεστε μου αν συμφωνειτε.Θα εχουμε δλδ 2-3 post ανα lap time challenge.Θα αλλαξω και τον πρωτο τιτλο του θεματος.

Δημοσ.
Εννοείται ότι έκανα πλάκα, αφού έβαλα και :P. Λυπάμαι που δεν το κατάλαβαν κάποιοι. Δεν μου αρέσει το GT4, απλά ενημερώνομαι (μπορεί και να μου ξέφυγε κάτι και να το έκρινα αυστηρά). Elteo, ευτυχώς που δεν έγραψες κάτι άλλο γιατί μετά θα ένιωθες περισσότερο άσχημα.

Ενταξει, σιγουρα εκανες πλακα, αλλα σου φαινεται πολυ λογικο να ερχεσαι και να κακοχαρακτηριζεις ενα παιχνιδι πανω στο οποιο βασιζεται το συνολο του thread στο οποιο ποσταρεις :confused: :confused: :confused: ?Δεν ειναι flamefest εδω και χρειαζεται περισσοτερη προσοχη εκ μερους σου...

Δημοσ.
Kαλησπερα παιδια.Κανενα προβλημα, ολες οι προτασεις δεκτες.Πραγματι, η συμμετοχη εκ μερους σας ειναι πολυ μεγαλη κ σας ευχαριστω.Λοιπον,για να καταλαβω, θελετε δλδ να οριζω/ουμε σε ενα ποστ πιστα-αμαξι-ρυθμισεις και μετα σε ενα αλλο ποστ να κανουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ upload τους χρονους ολων?Θα πρεπει να μου στελνετε σε pm το link με το site που κανει image hosting την εικονα με τον χρονο σας και καθε βραδι θα τα βαζω εγω συγκεντρωτικα σε ενα post, γραφοντας κατω απο καθε χρονο το ονομα του χρηστη!Δε χρειαζεται να βασανιζουμε τους moderators, εχουν ηδη πολυ δουλεια.Πεστε μου αν συμφωνειτε.Θα εχουμε δλδ 2-3 post ανα lap time challenge.Θα αλλαξω και τον πρωτο τιτλο του θεματος.

Να 'σαι καλά φίλε.

Δημοσ.

Τπτ man.Αυτο θελατε δλδ ετσι?Απλα λεω να το κανουμε απο εδω και περα και οχι αναδρομικα, γιατι θα παθω εγκεφαλικο με τοσες pictures...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...