Προς το περιεχόμενο

GT4 Best Lap Times Cap

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι γίνεται ρε πώς τους κάνετε τους χρόνους; Καλά ο ιάπωνας έχει τιμονιέρα αλλά εσύ Sorath πώς κατέβασες ένα δεύτερο κάτω; Μου βγήκαν τα δάχτυλα. Αnyway.

Εγώ λέω οι ρυθμίσεις να είναι default και μόνο τα ηλεκτρονικά να δουλεύουν όπως βολεύει τον καθένα.

Ποιά πίστα προτείνετε και τι αμάξι; (όχι άλλη Tsukuba πόσ μάλλον σε wet)

Δημοσ.

Οκ elteo.Συμφωνοι για τα ηλεκτρονικα, αλλωστε και στο simulation mode ο καθενας επελεγε οτι τον βολευε!Θες να προτεινεις κατι εσυ?Παντως με τιποτα χωματινες πιστες...Ειμαι εντελως αχρηστος σε αυτες...

Δημοσ.

ok.Καλη ιδεα.Μονο που υπαρχουν 3 διαφορετικες εκδοσεις της Fuji και αρκετες διαφορετικες Elise!Τι θελεις να διαλεξουμε?

Δημοσ.

Προσωπικά σημειώνω τι παίζετε (πίστες, αυτοκίνητα) και όταν βρεθώ ξανά προστά στο PS2 θα δω πως συγκρίνομαι απέναντί σας. Με pad δυστυχώς, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα.

Δημοσ.

Καλως τον.Αυτο, σκεφτομουν οτι εσυ εχεις προβλημα απο οτι εχω καταλαβει με τον ελευθερο σου χρονο και δεν παιζεις Gt4!Περιμενουμε τους χρονους σου...ετσι οπως παμε θα εχεις αρκετη δουλεια(=διασκεδαση...)

Δημοσ.
Αψογος elteo!well done.Με ξεπερασες χαλαρα αυτη τη φορα...

Με pad παίζω κι εγώ (ένα πολύ καλό της Logitech) γιατί το αυθεντικό το έχω σπάσει...:oops: :)

Πάντως χωρίς ηλεκτρονικά το αμάξι είναι καλύτερο, πιο ρυθμίσιμο εκτός από εκείνο το ανεκδιηγητο TypeR που δεν μπορούσε να βάλει την δύναμη κάτω.

[edit] Νέο challenge έχουμε μετά από τον σεισμό αφού επιβιώσαμε; :P

Δημοσ.

Nαι ρε παιδια, εδω ειμαστε...μετα απο τετοιο τρεμουλο στο γραφειο...απο το τιμονι Force GT της Logitech σε χωματινους αγωνες τι να σου πει...ο σεισμος!!!

Δεν ξερω για πιστα, αλλα τι λετε να γινουμε λιγο οικολογικοι μετα απο τοσο βενζινη?Παμε μια Τsukuba βρεγμενη με Toyota Prius???(lol ε, μικρη πιστα γιατι δεν αντεχεται το Prius με τις μπαταριες του...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...