S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Αγαπητε Sorath: 1.Προκειται για 1 απο τα 2-3 αγαπημενα μου αυτοκινητα 2.Χωρις TRC μονο με πεταλιερα μπορεις να παιξεις με τετοιο σπιναρισμα(αν και ομολογω πως η καθημερινη μου εμπειρια με το ναζιαρικο Yaris μου εχει μαθει πολλα για μπροστοκινητο σπιναρισμα) Εισαι ηρωας που με pad εκανες τετοιο χρονο...
elteo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Ναι το κατάλαβα μετά ότι πρόκειται για Arcade. Ρε παιδιά γιατί τέτοιος μαζοχισμός...χωρίς βοηθήματα μου ήρθε να το σπάσω. Σπίνιαρε σαν ηλίθιο και πέταγε για πλάκα τον κ@λο. Με pad στην χειρότερη μου πίστα για ένα 20λεπτο που άντεξα πρίν σπάσω το χειριστήριο ο χρόνος μου. 1'.49".676 Καλύτερα δεν μπορούσα γιατί δεν έχω υπομονή. Την επόμενη φορά παιδιά απαραίτητα ΤCS και τα ρέστα.
Sorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μπαααα.... δεν γίνεται τίποτα καλύτερο. Ακόμα και με τα βοηθήματα ανοικτά ο χρόνος είναι ο παρακάτω. Πάντως καμία σχέση η συμπεριφορά του αυτοκινήτου με πριν. Μου αρέσει που δεν σπινιάρει αλλά στις στροφές δεν πετάει κώλο και δεν με βολεύει ιδιαίτερα....
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Ζωντανη βλεπω την ομαδα...Well done guys.Απο αυριο θετουμε νεα πιστα/αυτοκινητο για το Cup μας.
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Καλά πώς έκανες αυτό το 7.30" με το NSX R concept; Είσαι ήρωας! Πήγα να τρέξω σήμερα και λιγότερο από 8.15" δεν κατάφερα να κάνω. Γλύστραγε αρκετά και έβγαζε πολλά μούτρα...τι να πω. Μιλάμε για απείραχτο έτσι; Πάντως είχε καταπληκτικό ήχο! Koιτα βγαζει πολλα μουτρα αν το πιεσεις υπερβολικα στο φρεναρισμα.Αν συνηθισεις την ισορροπια γκαζι-φρενο στο NSX, ανετα κανεις καλους χρονους.Οσο για το μοτερ του...τα σχολια περιττευουν!
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 H αγαπημένη μου Μ3 CSL... Πραγματι' date=' φοβερη η CSL... [img']http://img.photobucket.com/albums/v398/Alex-R/05012006085.jpg[/img]
elteo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μπαααα.... δεν γίνεται τίποτα καλύτερο. Ακόμα και με τα βοηθήματα ανοικτά ο χρόνος είναι ο παρακάτω. Πάντως καμία σχέση η συμπεριφορά του αυτοκινήτου με πριν. Μου αρέσει που δεν σπινιάρει αλλά στις στροφές δεν πετάει κώλο και δεν με βολεύει ιδιαίτερα.... http://img227.imageshack.us/img227/7398/dsc00020custom6ve.jpg Σε εμένα υπάρχει βελτίωση με τα ηλεκτρονικά ON. 3 δεύτερα κάτω.
elteo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν προτείνω την αμέσως επόμενη από την Laguna Seca, την Τsukuba. Mε πίσω κίνηση τώρα ΒMW 330i τέρμα δεξιά το Power και τέρμα αριστερά το Weight. Ηλεκτρονικά ON το TRC μόνο. [edited]
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ok.Θα εχουμε μονο traction αλλα οχι ASM, ωστε να γυρναει ελαφρα κ να μπορουμε να την τοποθετησουμε.Κατα τις 5 θα εχετε το χρονο μου.
elteo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ok.Θα εχουμε μονο traction αλλα οχι ASM, ωστε να γυρναει ελαφρα κ να μπορουμε να την τοποθετησουμε.Κατα τις 5 θα εχετε το χρονο μου. Αγνωσται αι βουλαι του Κυρίου...δοκίμασα την 330 χωρίς ηλεκτρονικά και έκανα καλύτερο χρόνο...1'.05".243 Ηταν πιο ευχάριστη και εύκολα προβλέψιμη.
elteo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ok.Θα εχουμε μονο traction αλλα οχι ASM, ωστε να γυρναει ελαφρα κ να μπορουμε να την τοποθετησουμε.Κατα τις 5 θα εχετε το χρονο μου. οk θα κάνω τον χρόνο μου όπως το θέτεις και θα ποστάρω φωτό. Τελικά το TypeR είναι πολύ δυσκολοδήγητο χωρίς TRC & ASM. S2katana παράκληση εάν το παίζεις με τιμονιέρα για να είναι πιο δίκαιο κάνε το με pad. Να είμαστε ίσοι σε όλα. Εκανα edit το ποστ μου με τους κανονισμούς.
Sorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 S2katana παράκληση εάν το παίζεις με τιμονιέρα για να είναι πιο δίκαιο κάνε το με pad. Να είμαστε ίσοι σε όλα. Ε εντάξει. Αφού έχει συνηθίσει με την τιμονιέρα, θα φρικάρει αν πιάσει το pad στα χέρια του. Ο καθένας με οτι τον βολεύει, δεν πειράζει, δεν δίνουμε και κανένα χρηματικό έπαθλο στο τέλος
elteo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 As you wish. Αυτή είναι η τελευταία μου φωτό γιατί δεν έχω άλλο ελεύθερο χρόνο για gt4. Η δουλειά με καλεί. Γεια χαρά.
Sorath Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν, ο χρόνος μου κι απο μένα, και μάλλον τέρμα για σήμερα. Μπορεί ίσως το βράδυ να παίξω πάλι για λίγο. Εδώ χωρίς βοηθήματα. λέω οτι βολεύει το καθένα με τα driving aids.
S2Katana Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2006 Ε εντάξει. Αφού έχει συνηθίσει με την τιμονιέρα, θα φρικάρει αν πιάσει το pad στα χέρια του. Ο καθένας με οτι τον βολεύει, δεν πειράζει, δεν δίνουμε και κανένα χρηματικό έπαθλο στο τέλος Βασικα ειμαι φαν της χειροκινητης αλλαγης ταχυτητων, οποτε πραγματικα φρικαρω με τα δεκαδες κουμπακια του gamepad...Eνω με τα puddles πισω απο το τιμονι ειναι αλλιως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.