Προς το περιεχόμενο

GT4 Best Lap Times Cap

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας κρατησουμε τις 2 πρωτες πιστες και βαλε εσυ τα αυτοκινητα, απο αυτα που εχεις.

Ναι Grand Valley Speedway εννοω.Σορρυ, my mistake!

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι προτάσεις μου είναι:

Fuji Speedway 2005 --> ASL ARTA Garaiya (JGTC) ('03)

High Speed Ring --> Minolta Toyota 88C-V

Grand Valley --> Lexus IS300 Sports Cross

Hong Kong --> Mini Cooper S

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εδώ είμαστε λοιπόν μετά από ένα αρκετά μεγάλο stint για το τελευταίο challenge. Λίγο οι γιορτές, λίγο τα τρεξίματα με τη δουλειά, πέρασε ο καιρός και πάμε να χαιρετίσουμε το 2006. Οι καλύτεροι μου χρόνοι λοιπόν είναι:

aslfujispeedway05sa6.jpg

Ίσως η πρώτη φορά που δε μου άρεσε το εν λόγω αυτοκίνητο λόγω της τρομερής του τάσης για υποστροφή... Μάλλον δεν του ταιριάζει η πίστα απόλυτα. Ευτυχώς πολλές φορές η σχεδίαση της πίστας επέτρεψε για μεγάλα κομάτια ασφαλτοστρωμένου χώρου έξω από κλειστές στροφές που πολλές φορές ήταν σωτήρια.

minolta88cvhighspeedyu8.jpg

Ίσως η πρώτη φορά που ένιωσα, ανάμεσα στα challenges έως τώρα, ότι είναι η κούρσα της μιας... ανάσας! Σχεδόν τα 3/4 της πίστας το αυτοκίνητο πάει σα διάολος!

minicoopershongkongzw7.jpg

Τρελές γραμμές, ευχάριστη υπερστροφή και ολοκληρωτική αμνησία όσον αφορά τη χρήση του φρένου... Ωραίο "δίδυμο"!...

lexusis300grandvalleysprv0.jpg

Το εν λόγω ζευγάρι δε μου άρεσε καθόλου αφού αυτή η "μαούνα" δεν οδηγείται! Μετά βίας κατάφερα και έκανα ένα γύρο της προκοπής!

---------------------

Αυτά για φέτος. Πάμε για ένα mid-season break και επανερχόμαστε με το καλό μέσα με τέλη Φεβρουαρίου. Αν θες S2K να βάλουμε 4-5 chalenges μέχρι τότε, είμαι μέσα. Βάλε τις πίστες να βάλω τα αμάξια.

Δημοσ.

Φιλε μου εχω κανει χρονους αλλα τελικα παρεμεινα εκτος Αθηνων και δεν μπορω να κανω upload φωτογραφιες.Παντως εχεις κανει πολυ καλους γυρους.

Απο Τριτη που θα επιστρεψω, θα ανεβασω χρονους και προτασεις!

Σορρυ για την καθυστερηση.Καλη Χρονια!

Δημοσ.

Nα οι χρονοι μου μετα απο μια υπερβολικη καθυστερηση

06012007128.jpg

Οχι πολυ ευχαριστο στην οδηγηση.

06012007129.jpg

Τρελο αμαξι, τρομακτικη αισθηση!

06012007130.jpg

Αστα να πανε, ειδικα μετα το Toyota...

06012007131.jpg

Πολυ το ευχαριστηθηκα, cartισια αισθηση!

Νεες προτασεις για 15/2/2007

Infineon Raceway Sports Car Course -->Caterham 7 Fireblade

Autumn Ring -->Mazda RX7 Type R Bathurst R

Seattle Circuit -->Shelby Mustang GT350R (νομιζω η πρωταγωνιστρια του Gone in 60 seconds)

El Capitan -->BMW M5

Δημοσ.

Καλά από ό,τι βλέπω από όλες τις προτάσεις των αυτοκινήτων που κάνεις το GT4 πρέπει να έχει τρομερά τετράτροχα σε λίγο. Προτείνω να κάνουμε ένα διάλειμμα μέχρι 2-3η βδομάδα Φεβρουαρίου, να ανέβω και εγώ στο GT mode, να πάρω κανένα καινούργιο αυτοκίνητο, γιατί έτσι που είμαι δε γίνεται δουλειά...

Όπως κατάλαβες για άλλη μια φορά δεν έχω σχεδόν κανένα από τα 4 που προτείνεις. Μια που έχω και τρεξίματα μέχρι τέλη Φλεβάρη λέω να το αφήσουμε λίγο... Όταν έχω κάτι νεότερο θα επανέλθω με post ή pm.

Δημοσ.
Νεες προτασεις για 15/2/2007

Infineon Raceway Sports Car Course -->Caterham 7 Fireblade

Autumn Ring -->Mazda RX7 Type R Bathurst R

Seattle Circuit -->Shelby Mustang GT350R (νομιζω η πρωταγωνιστρια του Gone in 60 seconds)

El Capitan -->BMW M5

αν καταλαβα καλα πως λειτουργει το ολο πραγμα εχουμε περιθωριο μεχρι τις 15/2 για να κανουμε τους καλυτερους χρονους που μπορουμε με τα εν λογω οχηματα?

Δημοσ.

Βασικα ναι, αλλα ας πουμε 20/2 για να διευκολυνουμε τον φιλο Anexann.Εχω και εγω εξεταστικη...

Παιζουμε στο Arcade-Time Trial Mode με +10% ιπποδυναμη και -10% βαρος.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

βασικά είμαι ολίγον φάουλ καθώς ζήτημα ειναι να εχω παίξει 2-3 φορές απο τότε.για ανέβασε εσύ να δούμε που βρισκόμαστε..

Δημοσ.

Μέσα είμαι και εγώ παιδιά.Στο τελευταίο challenge δεν πρόλαβα να τρέξω τίποτα όχι από χρόνο, αλλά από αμνησία! Ας ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο για το ερχόμενο weekend γιατί προβλέπω πολύ κλείσιμο στο σπίτι με την "καλοκαιρία" που έρχεται!...

S2K κάνε μια πρόταση να δω και εγώ τι αυτοκίνητα έχω και να καταλήξουμε μέχρι αύριο το βραδάκι... με το καλό.

Δημοσ.

Χαιρομαι που ολοι ειμαστε in!

Ας ξαναπαιξουμε το παλιο setup, γιατι εκανα χρονους αλλα μετα απο τοσο καιρο δε θυμαμαι που εχω τις pics!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...