S2Katana Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Εγω το ειχα κερδισει αλλα δε θυμαμαι που. Καλυτερα ρωτα εδω http://www.insomnia.gr/vb3/showthrea...t=Gran+Turismo για να μην ανακατωνουμε το συγκεκριμενο thread.
indiansoul Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 γεια σας φιλοι του GT...ειμαι νεο μελος...εχω παιξει τα GT 1,2,3 (100%) ...το 4 δεν ...εδεησε ο god "να πεσει" στα χερια μου μαλλον σε λιγες μερες θα το ξεκινησω...) ...λιγο αργα βεβαια αλλα τι να γινει....σε λιγο θα κυκλοφορει το 5 και εγω ακομη στο 4 !!! lol
S2Katana Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 E τοτε ξεκινα εξασκηση να μπεις στο Cup μας!
indiansoul Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 μπορειτε να βρητε χρησιμα στοιχεια για το GT4 σε αυτο το site: http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/561066.html
indiansoul Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2006 κατι ακομη... οποιος εχει το Suzuki Escudo,να κανει ολα τα upgrades + αλλαγη λαδιων και στα settings: - - downforce εμπρος ...οσο παει - + downforce πισω ...οσο παει - gearbox: ολες μακριες στο max + final - off ολα τα ηλεκτρονικα ...αντισπιν,κτλ επειδη δεν το εχω παιξει ακομη το GT4 δεν γνωριζω τις πιστες αλλα πιστευω οτι θα εχει καποια Test Course (oval μεγαλου μηκους) και να τρεξει εκει... ειχα βρει πριν ~3χρονια 1 post ενος τυπου για το Escudo στο GT3 (με περισσοτερα settings ...αλλα δεν τα θυμαμε ολα...θα τα βρω καποια στιγμη... lol) και ο οποιος ελεγε ουτε λιγο ουτε πολυ οτι το Escudo...πεταει !!! εκανα τις αλλαγες που ελεγε και το αποτελεσμα: 870+ km/h !!! LOOOOOOL δεν πεταξε βεβαια αλλα: - με τα 1800+ HP γλυστρουσε ακομη και με 6η - σηκωθηκε στις πισω ροδες εννοειτε - απο τη στιγμη που η -downforce εμπρος σηκωσε τους εμπρος τροχους ... δεν προλαβαινα να δω τα km στο κοντερ !!! δυστυχως ειχα φτασει στο τελος της ευθειας και ευτυχως που υπηρχε παραπετο lol - επισης χρειαζετε να εχεις πορεια παραλληλη με την πιστα γιατι απο τη στιγμη που θα σηκωθει...δεν εχεις τιμονι lol ....περιμενω να το δοκιμασετε ;)
S2Katana Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2006 Το εχω κανει ηδη και εχει πολυ πλακα!
Anexann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2006 Καλό φθινόπωρο σε όλους. Επιστροφή μετά από μια μικρή εκδρομούλα και είμαστε και πάλι έτοιμοι για νέες κόντρες. S2K αναμένω τις πρώτες σου προτάσεις για weekend αν μπορείς και εσύ.
S2Katana Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2006 Kαλως τον! Θα σου εχω προτασεις μεχρι την Παρασκευη!
S2Katana Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπερα. Συγγνωμη που δεν εχω προλαβει ακομη να κανω ποστ τις προτασεις μου, αλλα πνιγομαι με την εξεταστικη.Με την πρωτη ευκαιρια θα τις γραψω, αλλιως ελευθερα προτεινε κατι εσυ. Cheers.
Anexann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2006 Πάει ξεχάστηκα και εγώ αφού έχω τρεξίματα με τη δουλειά. Αύριο θα προσπαθήσω να βγάλω μια τριάδα, αλλά θα την τρέξουμε μέχρι 10/10 γιατί μετά και μέχρι τέλη Οκτώβρη θα... εξαφανιστώ!
S2Katana Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Αστα ο καθενας εχει τα δικα του. Οπως σε βολευει, πρωτα οι υποχρεωσεις.
Anexann Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Πάει καιρός που... όπα άλλο τραγούδι αυτό. Μια που είμαι πάλι σε ένα σταθερότερο πρόγραμμα τι λες ρε S2K να επανέλθουμε στις "κόντρες" μας;
S2Katana Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Χαθηκαμε φιλε μου! Οποτε θελεις, ανεβασε τις προτασεις σου!
elteo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2006 ακόμα τρέχετε ρε άρρωστοι? κάτσε να παραλάβουμε την Logitech G25...και θα τα πούμε.8)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.