Προς το περιεχόμενο

GT4 Best Lap Times Cap

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με λιγα απλα λογια, πας σε ενα site που κανει free image hosting, οπως το http://www.photobucket.com και βρισκεις την εικονα που θες να ανεβασεις απο το σκληρο σου.

Μετα την κανεις upload και μολις γινει αυτο, κανεις copy paste το λινκ που λεει .

Δημοσ.

Είχα μια μικρή βελτίωση στο:

Côte d'Azur - CHAPARRAL 2D '67 -0.336

Για τα άλλα θα προσπαθήσω αργότερα αφού μετά τη F1 δε μπορώ να συγκεντρωθώ!...

Δημοσ.

1) Nurburgring Nordschleife - MINOLTA Toyota 88C-V Race Car 1989 6:04:443

2) Circuit de la Sarthe I - AUDI Nuvolari Quattro ʽ03 4:17:566

3) Côte d'Azur - CHAPARRAL 2D '67 1:27:455

Ωστοσο, μετα απο υπερπροσπαθεια καταφερα να ριξω το χρονο μου με το Chaparral στο 1:25:840.Στην ουσια περναγα ''φιλερ'' απο ολες τις μπαρες!

Εισαι ηρωας που εκανες τετοιο χρονο με το Audi...

Δημοσ.

Πού να δεις που κατέβασα τους χρόνους μετά από ένα πολύ γεμάτο Κυρικάτικο απόγευμα (τώρα βρήκα χρόνο για post).

sartheinuvolaribc6.jpg

nurburgminoltakj4.jpg

monacochaparalyq2.jpg

Περίμενα να με είχες διαλύσει πάντως στη Νυρεμβέργη αφού σε μεγάλες πίστες βλέπω να κάνεις πολύ καλύτερους χρόνους.

Δημοσ.

Χαχα βλεπω καποιος επηρεαστηκε απο την F1 την Κυριακη!

Πολυ καλοι χρονοι.Μπραβο.Ποτε θες να οριστει το επομενο challenge μας?Απο Σεπτεμβρη και επειτα?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΡΕ παιδιά! εχω πάρει σχεδόν όλες τις αμαξάρες, και δεν μπορώ να βρω ακόμη, ένα αυτοκίνητο, διαθέσιμο γιαα αγορά, το οποίο είναι ικανό να τρέξει στο Gran Turismo Cup, των Professional events. Ξέρετε τίποτα?

Και κάτι άλλο. Ποια πίστα πρέπει να κερδίσω, για να μου δώσουν το Suzuki Escudo? Γιατί όποτε πηγαίνω να το αγοράσω, μου βγάζει αυτό το γαμ***νο NOT FOR SALE.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...