Anexann Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Καλώς μέχρι αύριο θα έχω έτοιμες τις προτάσεις μου με διαφορετικά αυτοκίνητα στις πίστες που πρότεινες. Η διορία αυτή τη φορά λέω να είναι μέχρι τις 20/6 αφού θα λείψω για λίγες μέρες.
S2Katana Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Ναι καλα ειναι μεχρι τις 20/6.Και εγω εχω εξεταστικη...
Anexann Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Ιnfineon Raceway(Sports Car Course)--> Minolta Toyota 88C-V El Capitan--> RUF RGT '00 Tokyo R246--> Honda NSX-R Prototype LM Race Car '02 Ελπίζω να μην έχεις παράπονο. Γρήγορα αυτοκίνητα και τα μυαλά στα κάγκελα. Το RGT που το πήγα μια βόλτα μου έβγαλε την παναγία για αυτό και το επέλεξα. Πρέπει να αλλάξω ολοκληρωτικά τον τρόπο οδήγησης για να κάνω κάποιο σεβαστό χρόνο με αυτό... Θα τα πούμε...
S2Katana Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μμμ ενδιαφερουσες οι επιλογες σου... Η RGT συμπεριφερεται σαν τετρακινητη ενω ειναι πισωκινητη και μαλιστα με το μοτερ σχεδον στον πισω προφυλακτηρα!Ειναι ζορικη αλλα εχει εναν ηχο, μα εναν ηχο!
Anexann Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Ενδεικτικά αναφέρω που κινούνται οι χρόνοι μου για να έχουμε μια τάξη μεγέθους και ένα κίνητρο για περαιτέρω βελτίωση: Ιnfineon Raceway(Sports Car Course)--> Minolta Toyota 88C-V [κάτω από 1'12"] - περίπου 13 laps El Capitan--> RUF RGT '00 [κάτω από 1'55" - περίπου 8 laps] Tokyo R246--> Honda NSX-R Prototype LM Race Car '02 [κάτω από 1'30" - περίπου 5 laps] Ομολογώ πως μέχρι τώρα δεν έχω τρέξει αρκετά τις πίστες αν και το να συγκεντρώσεις όλα τα καλύτερα κομμάτια σε μια πίστα -ώστε να κάνεις τον καλύτερο/αψεγάδιαστο γύρο- με τα ζευγάρια πίστας/αυτοκινήτου που έχουμε επιλέξει είναι αρκετά χρονοβόρο εγχείρημα. Νομίζω ότι κάθε φορά που ανοίγω το PS2 θέλω τουλάχιστον 2 γύρους για να φέρω την πίστα στο μυαλό μου και μετά να δω τι μπορώ να κάνω για να πάω πιο γρήγορα.
S2Katana Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Αυτο που λες ειναι απολυτα λογικο, αφου εχουμε επιλεξει αυτοκινητα δεοντως απαιτητικα, τα οποια απαιτουν απολυτους χειρισμους και σωστες γραμμες.
S2Katana Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Λοιπον εχω χρονους Ιnfineon Raceway(Sports Car Course) - Minolta Toyota 88C-V El Capitan - RUF RGT '00 Tokyo R246 - Honda NSX-R Prototype LM Race Car '02
Anexann Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Άργησα λίγο γιατί έχω φάει κάτι τρελά τρεξίματα στη δουλειά. Εδώ είναι και οι χρόνοι μου: Το τρίτο matchup δε μου φαίνεται completely fair... Τώρα βέβαια δε μπορώ να καταλάβω πως εμφανίζονται αυτές οι διαφορές. Υγεία πάνω απ'όλα. Αναμένω με ανυπομονησία τις επόμενες challenges! Τα λέμε πάλι από... Ιούλιο!
S2Katana Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2006 Εκπληκτικοι χρονοι!Μα καλα πως τους εκανες? Δεν ξερω τι γινεται με το ΝSX?Μαλλον εχει καλυτερη αναπνοη το μοτερ στην περιοχη μου!(lol) Εντος της εβδομαδας θα κανω upload τα νεα challenges.
S2Katana Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2006 Λοιπον οι προτασεις μου Twin Ring Motegi Road Course --> Subaru Impreza 22BSTi Grand Valley Speedway --> Pagani Zonda C12S 7.3 George V Paris --> Lotus Elise 111R Αν δεν εχεις καποιο αμαξι μπορουμε φυσικα να κανουμε αλλαγες.
Anexann Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2006 Μόλις επέστρεψα από δουλειές. Μέχρι την Παρασκευή θα σου πω για τις προτάσεις σου αφού τώρα δεν προλαβαίνω ούτε καν να κοιτάξω αν έχω τα αυτοκίνητα...
Anexann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Άργησα γιατί είχα πολλά τρεξίματα. Δυστυχώς εξώτικά αυτοκίνητα δεν υπάρχουν τόσο πολύ στη συλλογή μου ακόμα και τα αυτοκίνητα για τις δυο πρώτες πίστες που πρότεινες δεν τα έχω. Η Lotus 111R 04 πάντως είναι OK. Ως αντιπρόταση για τις δυο πρώτες πίστες προτείνω: Twin Ring Motegi Road Course --> Subaru CUSCO SUBARU ADVAN IMPREZA (JGTC) '03 Grand Valley Speedway --> Lister Storm V12 Race Car Ρίξε μια ματιά και πες μου.
S2Katana Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Τα εχω τα αυτοκινητα οποτε εχουμε: George V Paris --> Lotus Elise 111R Twin Ring Motegi Road Course --> Subaru CUSCO SUBARU ADVAN IMPREZA (JGTC) '03 Grand Valley Speedway --> Lister Storm V12 Race Car Παντως μου κανει εντυπωση πως σου εχει ελευθερο το Impreza του JTTC και οχι το πιο ''καθημερινο'' 22BSTi. Να πουμε μεχρι 20/7?
Anexann Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2006 Εντάξει μέχρι 20/7. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, εκτός από τα αρχικά ξεκλειδωμένα, τα υπόλοιπα που έχω στο garage είναι αυτά που έχω κερδίσει στο GT mode. Είμαι βλέπεις περίπου στο 26%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.