elteo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Ε όχι το 190 ΕVO είναι καταπληκτικό! Το DTM όχι το απλό! Καλά πώς έκανες αυτό το 7.30" με το NSX R concept; Είσαι ήρωας! Πήγα να τρέξω σήμερα και λιγότερο από 8.15" δεν κατάφερα να κάνω. Γλύστραγε αρκετά και έβγαζε πολλά μούτρα...τι να πω. Μιλάμε για απείραχτο έτσι; Πάντως είχε καταπληκτικό ήχο! Με ένα Integra 290hp έκανα 7.50".
omnimal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 γεια χαρα παιδες ! ! ! ! πολυ καλη ιδεα αυτη για τα time trials , αντε να μαζευτουν και αλλοι να κανουμε τουρνουα π.χ. στις κατηγοριες : stock <300 hp tuned <700 hp + stock supercars highly tuned , racing modification και "LM" cars<1000 hp Le-Man class ( minolta , merc clk gtr , nissan R89C , nissan R92CP , nissan R390 GT Race , merc C 9 , mazda 787b , toyota gt-one , toyota 7 , bentley s 8 , audi R 8 ) , ξεχασα κανενα ? F1 class
Sorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν, στον 2ο γύρο, με Subaru με Racing εξάτμιση, Chip, Semi-Racing αναρτήσεις και racing-φρένα.
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Λοιπον μιας και μαζευτηκαμε αρκετοι ας βαλουμε μια ταξη. 1.Θελετε να τρεχουμε στο arcade mode η στο simulation?Προτεινω arcade, για να ελεγχουμε το επιπεδο βελτιωσης και να αγωνιζομαστε επι ισοις οροις 2.Θα συζητησουμε τι αυτοκινητα θελουμε να δοκιμασουμε και καθε βραδι ο καθενας μας θα κανει upload το χρονο του, με το προκαθορσμενο αμαξι. Συμφωνειτε?
Sorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 OK. Σωστά, εως τώρα απλά πειράματα κάναμε. Arcade λέω κι εγώ, και καθορισμένες πίστες και αυτοκίνητα. Και φτάνει με το Nubu γιατί του έχουμε αλλάξει τα φώτα Μια τελευταία με το NSX στα 370hp με Racing ανάρτηση και φρένα:
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Το NSX δεν ειναι απιστευτα σταθερο στο 'Ring? Σωστος.Να δοκιμασουμε ολες τις πιστες βρε παιδια, αλλα μια καθε φορα, ωστε να βελτιωσουμε ακομη περισσοτερο τις ικανοτητες μας.Λοιπον ας αποφασισουμε πιστα και αμαξι.
Sorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Τι λέτε για Laguna Seca με Civic Type-R 210hp με ρυθμίσεις τέρμα δεξιά power, τέρμα αριστέρα wieght, Sport ελαστικά και φυσικά χωρίς driving aids. Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι, υποστρέφει του κερατά....!
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μεσα.Σε μιση ωρα επιστρερφω με χρονο!Λετε να φτιαξουμε ενα συστημα βαθμολογιων για να ''χοντρυνουμε'' λιγο το παιχνιδι?Πχ 1ος 10 βαθμοι, 2ος 8 βαθμοι κ παει λεγοντας...
elteo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Oχι Laguna Seca...δεν την πάω σαν πίστα. Είναι η χειρότερή μου.
Sorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Eltεο πρότινε τότε ποιά πίστα θες και ποιό αμάξι, αν κι έτσι κι αλλιώς σιγά σιγά απο όλες θα περάσουμε!
elteo Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Τι λέτε για Laguna Seca με Civic Type-R 210hp με ρυθμίσεις τέρμα δεξιά power' date=' τέρμα αριστέρα wieght[/b'], Sport ελαστικά και φυσικά χωρίς driving aids. Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι, υποστρέφει του κερατά....! Θα προσπαθήσω αλλά μου εξηγείς τα bold...;:oops:
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Honda Civic Type-R - Laguna Seca Να'μαι παλι.Καλα χωρις ΤRC θελει πολυ προσοχη στο γκαζι το CTR... S2Katana Anexann
S2Katana Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Θα προσπαθήσω αλλά μου εξηγείς τα bold...;:oops: Αν ριξεις μια ματια στο arcade--> Time Trial, αφου επιλεγεις αμαξι, φορτωνεις την πιστα και μετα πηγαινεις στα settings.Εκει βαζεις το δεικτη της ισχυος τερμα δεξια(+20% αυξηση ιπποδυναμης) και το δεικτη του βαρους τερμα αριστερα(-10% βαρος).Ματα διαλεγεις τα συμφωνημενα λαστιχα και βοηθηματα (TRC/ASM)
Sorath Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2006 1:35.963??? :-? :-? :-? Καλά βρε άνθρωπε πως μου ρίχνεις 8'' με ένα τέτοιο αμάξι; Με χίλια ζόρια κατάφερα και έπεσα κάτω απο το 1:44. Να σου πω, εγώ επειδή παίζω με PAD, σπηνιάρει συνέχεια όλη την 2α. Εσύ απο οτι ξέρω έχεις τιμόνι και πετάλ. Ρυθμίζεις το γκάζι έτσι ώστε να μην σπινιάρει; Αν είναι τόση μεγάλη η διαφορά, ε να πάρω ένα σετάκι τιμονι - πετάλια! :mrgreen: ΥΓ: Τέλος για σήμερα το GT4, αύριο το μεσημεράκι πάλι. Καλό βράδυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.