Προς το περιεχόμενο

GT4 Best Lap Times Cap

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μας έχουν φάει οι δουλειές. Πιστεύω το επερχόμενο τριήμερο θα έχουμε άπλετο χρόνο για κανένα, ή και δυο, challenges. Άντε να ακούσουμε προτάσεις.

Καλημέρα.

Δημοσ.

Καλησπερα ρε παιδια!Ναι, να κανουμε κανα-δυο challenges.Απλα να τα ορισουμε μεχρι την Παρασκευη, ωστε να παραδωσω χρονους γιατι θα ειμαι εκτος Αθηνων απο το Σαββατο απογευμα!Σκεφτειτε προτασεις και αν ειναι θα σας πω και εγω αυριο τις ιδεες μου.

Δημοσ.

Μα καλα θα μεινω εγω με τον αξιοσεβαστο Anexann μονο?Μονοι μας θα παιζουμε?Ουτε μια φορα καθε δυο βδομαδες δε γινεται?

Δημοσ.

Και εγώ έχω γενικά πολλά τρεξίματα αλλά το επόμενο τριήμερο θα έχει πολύ... τρέξιμο! :-D :mrgreen: :-D

Προτάσεις θα κάνω αύριο το μεσημεράκι (2 challenges) γιατί τότε θα έχω χρόνο να ανοίξω το PS2. Αφού θα έχω λίγο χρόνο παραπάνω, την Κυριακή κυρίως, θα προχωρήσω και λίγο το παιχνίδι.

Δημοσ.

Οκ, περιμενω τις προτασεις σου.Απλα οτι χρονο εχω να κανω θα τον κανω μεχρι Σαββατο πρωι γιατι μετα θα φυγω για το τριημερο και δεν ειμαι σιγουρος αν θα παρω το PS2!

Δημοσ.

Άργησα να βάλλω τα challenges αφού εχθές δεν επέστρεψα σπίτι μέχρι τα μεσάνυχτα. Πολύ δουλειά μέχρι να την κάνω για τριήμερο.

Λοιπόν δεδομένου ότι οι περισσότεροι φεύγουν και χάνονται... από PS2 syndrome... θα έλεγα να αφήσουμε τα 2 πιο κάτω challenges μέχρι το επόμενο weekend.

Οι προτάσεις μου είναι:

1)Citta di Aria - Alfa Romeo GTV3.0 V6 24V '01 και

2)Cote d'Azur (Το πασίγνωστο Μονακό) - RE Amemiya (Japanese cars) AMEMIYA ASPARADRINK RX7 (JGTC) '04

Καλούς γύρους.

Δημοσ.

Συμφωνω μαζι σου Anexann.Πολυ ενδιαφερουσες οι προτασεις σου.Για να σουμε τι μπορει να κανει η Μιλανεζα Alfa στο...σπιτι της!Αρα deadline το επομενο Σ/Κ.Μεσα στην εβδομαδα θα κανω post τους χρονους και μετα σειρα σου.Καλο τετραημερο!

Δημοσ.

καλησπερα. εγω συνδεσα το usb stick πανω στη κονσολα εκανα μερικους γυρους με bmw m3 gt3 και τραβηξα καποιες φωτογραφιες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...