elteo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πάνω που ήμουν έτοιμος για το πρώτο επίσημο posting χρόνου κατάλαβα το λάθος μου και το γιατί ο χρόνος μου ήταν τόσο πίσω από το χειρότερο που είχε ήδη αναρτηθεί... Μπέρδεψα τα αμάξια και αντί για την M3 έτρεχα με την 330i... Είπα και εγώ' date=' μπορεί να μας πήραν τα χρόνια (όχι βέβαια ακόμα στα παπούτσια του "παππού" elteo - είμαι μόλις 27), αλλά τόσο πίσω δε νομίζω να είμαι![/b'] :mrgreen: :-? ...και αν είσαι τι θα γίνει, θα πάρεις bonus στην δουλειά σου; Σημασία έχει η συμμετοχή! Αλλωστε τον ελεύθερο χρόνο μου περνάω...δεν θα σκάσω γιατί δεν έκανα τον καλύτερο χρόνο. Αnyway...:? Συνεχίστε εσείς...εγώ απόχωρω...γιατί αγόρασα νέο game με το οποίο θα παίζω εγώ και η πάρτη μου. Καλή συνέχεια.
S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 @S2Katana[/b']: Καλή η ιδέα σου αλλά θα προτιμούσα όλοι να αναμετριόμασταν επί ίσοις όροις (ή τουλάχιστον όσο πιο "ίσοις" μπορεί να γίνει). Ακριβως για αυτο εγω το προτεινα, ωστε να υπαρχει ισορροπια μεταξυ των επιδοσεων.Anyway, μια ιδεα ηταν.
schumacher_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 siga re paidia mi stenaxwrithoume kai gia tous xronous sto GT... apla apo ekei pou paizeis me ti cpu kai einai ligo vareto, kaneis kai ligo pio sovaro "training" gia ena challenge me antipalous alla atoma... anyway, egw de vlepo na pairnw ti mixani, opote mallon paei peripato o xronos mou... S2Katana, gia tin idea peri kanonikou varous klp de symfwnw, kalytera einai epi isois orois, alla ayto me to prwto post na einai tou nikiti, to vlepoume... PS: Pao gia tourist trophy!!!!!
S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Καλα, αν θελετε σκεφτομαστε αυτο με το χρονο, ωστε να ξερουμε ποιος ξεκιναει πρωτος. Παντως, οπως ολοι ηδη ειπατε, ο στοχος του thread ειναι η διασκεδαση και η βελτιωση των ''ικανοτητων'' μας και τιποτε παραπανω!
Anexann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Έδωσα τους πρώτους δυο χρόνους μου στον S2K. Θα προσπαθήσω μέχρι αύριο να κάνω και ένα χρόνο για την τελευταία δυάδα πίστας-αυτοκινήτου. Όσον αφορά τα διάφορα σχόλια για το... "άγχος" μου για τους χρόνους ( :-D) φυσικά συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι και τίποτα περισσότερο! Απλώς ένα σχόλιο έκανα για το πολύ καλό επίπεδο των φίλων που συμμετέχουν στο thread αυτό.
S2Katana Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2006 Πραγματικα ο συναγωνισμος μαζι σας παιδια ειναι απιστευτος.Ειτε ειναι απλα θεμα τυχης και βρεθηκαν πολλοι ικανοι παιχτες GT4 στο thread αυτο ειτε μας εχει δυναμωσει πολυ το ιδιο το GT4. @Anexann εκανα upload τους χρονους σου,στο αντιστοιχο post που εκανα και τους δικους μου, αλλα εχω ενα προβλημα με την προβολη της εικονας.Αν και βαζω δε μου τις δειχνει!
Anexann Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 S2K έχεις pm. Λέω σιγά - σιγά να σκεφτόμαστε και το επόμενο δίδυμο/challenge. Λέω να πάμε στα αφιλόξενα dirt/snow rallies. Απλά για να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο. Μόνο θα παρακαλούσα με κάποιο ξεκλειδωμένο αυτοκίνητο καθώς είμαι μόλις στο 6.5% του παιχνιδιού (η 3η φορά που το ξαναρχίζω - albeit στο δικό μου πια PS2).
kostacurtas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Συμφωνω και εγω για την αποστολη του πρωτου χρονου απο τον πρωτο του challenge. Πως ακριβως θα γινεται αυτο ομως; :-? Ισως ο πρωτος να εχει προθεσμια μεχρι το Σαββατο για να μην υπαρχει προβλημα και με τον ελευθερο χρονο του καθενος. Αν θα μπορει να στειλει και πιο γρηγορα καλως. Οι υπολοιποι θα μπορουν να στειλουν αμεσως μολις ανακοινωθει ο χρονος στο thread. Οταν καποιος ομως θα πρεπει (λογω δουλειας για παραδειγμα) να στειλει το χρονο του πιο γρηγορα απο τον πρωτο; Σε αυτη την περιπτωση θα προτεινα να στελνει το PM στον S2Katana αλλα να μην ανακοινωνεται στο thread μεχρι την αποστολη του χρονου απο τον πρωτο. Αυτη ειναι μονο μια προταση, οποιος θελει προτεινει κατι αλλο. Αν και σε λιγο θα χρειαζομαστε βιβλιο οδηγιων... :grin: Συμφωνω και για ενα dirt ή snow νεο challenge, αν και το Gran Turismo δεν ειναι και τοσο ρεαλιστικο σε αυτες τις συνθηκες θα ειχε ενδιαφερον. Θα προτεινα για αυτοκινητο ενα απο τα "κτηνη" του Groupe B. :twisted: Αν θελει ας προτεινει ο Anexann το challenge για να μην εχουμε προβλημα με κλειδωμενο αυτοκινητο.
S2Katana Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2006 Συμφωνω καθ'ολα με τον νικητη του προηγουμενου challenge kostacurtas.Αρα 1.Απο τη στιγμη που θα αποφασιζουμε νεο challenge, ο νικητης του προηγουμενου θα κανει χρονο μεχρι το Σαββατο. 2.Μολις λαβω και κανω post τον χρονο του, ξεκινα η προθεσμια για τους υπολοιπους 3.Αν καποιος δυσκολευεται να δωσει χρονο στο διαστημα Σαββατο-Κυριακη, θα μου τον στελνει με pm νωριτερα και θα ανακοινωνεται μολις λαβω το χρονο του νικητη του προηγουμενου challenge Καταλαβαινω οτι το ''νομοθετικο πλαισιο'' του thread ειναι αρκετα αυστηρο(sorry guys) αλλα ο μεγαλος ανταγωνισμος/συναγωνισμος που εχει αναπτυχθει μεταξυ μας απλα μας αναγκαζει να πιεζουμε πιο πολυ τον νικητη του εκαστοτε challenge. P.S. Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω για την υποστηριξη στο thread μας, το οποιο φυσικα ξεκινησε ως αποτελεσμα του ''αδελφου'' thread του Anexann.Τnx guys
Anexann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2006 Να και ο τελευταίος χρόνος μου. S2K αν μπορείς αντέγραψε τον στο κατάλληλο post. Για το επόμενο challenge αυτό το weekend προτείνω Cathedral Rocks Trail II (μόλις την ανακάλυψα σαν πίστα)! + Peugeot 205 Turbo 16 Rally Car '85
S2Katana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Βασικα δεν μπορω να αντιγραψω την εικονα, αφου δεν εχω το ακριβες λινκ.Μην ξεχνας πως δεν μπορω να κανω edit το δικο σου post για να δω το λινκ, αφου μονο ο συγγραφεας του μπορει. Οκ, καλη η ιδεα σου, αν και σας ενημερωνω ολους πως θα κανω μακραν το χειροτερο χρονο.
S2Katana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2006 Οποτε περιμενουμε να κανει χρονο ο kostacurtas και μετα κανουμε οι υπολοιποι ε?
kostacurtas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 S2Katana μπορεις να αποθηκευσεις την φωτογραφια με τον χρονο του Anexann στον υπολογιστη σου (δεξι κλικ πανω στην φωτογραφια και αποθηκευση ως...) και να την κανεις upload εσυ.:wink: Ρε παιδια σημερα ανακοινωνεται το challenge και αυριο πρεπει να στειλω χρονο; Δοκιμαστικα δεν θα κανω; Πλακα κανω δεν πειραζει, αυριο θα στειλω το χρονο μου.
S2Katana Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Nαι ρε εχεις δικιο.Οκ, αν θες το τραβαμε μεχρι Δευτερα, δεν εγινε και τιποτα
Anexann Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2006 S2K για το θέμα της εικόνας, αν και έχεις δίκιο, μπορείς να κάνεις απλώς δεξί click πάνω στην εικόνα και βρίσκεις το full path της εικόνας. Αν προτιμάς όμως θα σου στέλνω από εδώ και πέρα μέσω pm τα της εικόνας με κάθε νέο χρόνο μου. Τα περασμένα challenges που έχω αφήσει θα τα τρέξω εν καιρό αφού τα αυτοκίνητα κατ'αρχάς και ορισμένες πίστες αφ'ετέρου στο 8.5% που έχω φτάσει το παιχνίδι δεν είναι διαθέσιμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.