Προς το περιεχόμενο

GT4 Best Lap Times Cap

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mετά από ένα 20λεπτο. Αλλο χρόνο και υπομονή δεν βρήκα. Ωραία πίστα πάντως.

Ο χρόνος έγινε χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα...καλύτερα από τα μούτρα που έβγαζε με αυτά.

s2katana πάρε την φωτό και βάλε την στο συγκεντρωτικό όταν κάνουν χρόνο και οι άλλοι.

dsc00070custom6ux.jpg

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

e re gmt... i vlakeia einai oti prepei na daneistw kai pali ti fwtografiki mixani... mou fainetai tha me anagkasete na pao na parw ki egw mia! :D

den exoume pei mexri pote isxyei to challenge paides... mexri kyriaki, klassika? giati ayto to s/k tha exw ligo xrono na dokimasw gia kalytero xrono apo ayton pou exw tora...

asxeto, alla poso eisai elteo? mias pou kseroume gia mena kai to (mpempi) S2Katana... :D

Δημοσ.

Ο ''μπεμπης'' λεει πως ισχυει μεχρι και Κυριακη, ωστε να μην πιεζουμε τα ατομα που εχουν ανειλλημενες υποχρεωσεις!

Δημοσ.

kala, pali ton efaga... den exw parei akoma ti mixani na vgalw pic, alla exw xrono konta sto 1:30... einai 1:29.9 an thimamai kala... opote parw ti mixani, sas stelnw kai tin eikona... oxi oti tha ginei kati diladi...

episis, ama mporesete (kai sas aresei) vreite to tourist trophy... apo xthes to evala sto ps2 kai efaga kollima!!

Δημοσ.
kala' date=' pali ton efaga... den exw parei akoma ti mixani na vgalw pic, alla exw xrono konta sto 1:30... einai 1:29.9 an thimamai kala... opote parw ti mixani, sas stelnw kai tin eikona... oxi oti tha ginei kati diladi...

episis, ama mporesete (kai sas aresei) vreite to tourist trophy... apo xthes to evala sto ps2 kai efaga kollima!![/quote']

Πώς τον έφαγες αφού έχει 1.28...:confused:

Δημοσ.
Δεν εννοει οτι "εφαγε" τον S2Katana, αλλα κατι αλλο που αν το ελεγε ακριβως θα γινοταν το thread ακκαταληλο για ανηλικους... :oops:

Ελήφθη! :)

Δημοσ.

Mε τη σειρα μου θα πω πως τον ''εφαγα'' (ναι, αυτον που καταλαβαινετε...) απο τον kostacurtas!Που να παρει, λιγο κρατησε η χαρα μου!

Υ.Γ. Προτεινω αλλαγη στους κανονες.Οποιος νικαει σε χρονο καθε φορα, ειτε να κανει υποχρεωτικα πρωτος upload το νεο χρονο σε νεο challenge(ωστε να μη μπορει να διορθωσει μετα) ειτε να τρεχει με ''μαμα'' βαρος και οχι μειωμενο κατα 10% οπως οι υπολοιποι(ακριβως οπως και το WTCC).Συμφωνειτε με την ιδεα μου?

Δημοσ.

Πάνω που ήμουν έτοιμος για το πρώτο επίσημο posting χρόνου κατάλαβα το λάθος μου και το γιατί ο χρόνος μου ήταν τόσο πίσω από το χειρότερο που είχε ήδη αναρτηθεί... Μπέρδεψα τα αμάξια και αντί για την M3 έτρεχα με την 330i... Είπα και εγώ, μπορεί να μας πήραν τα χρόνια (όχι βέβαια ακόμα στα παπούτσια του "παππού" elteo - είμαι μόλις 27), αλλά τόσο πίσω δε νομίζω να είμαι!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Θα επανέλθω αύριο με τρια best times στο παρών, αλλά και σε δυο προηγούμενα, "trials να το πω"???...

Όπως και να έχει το εννοήσατε.

@S2Katana: Καλή η ιδέα σου αλλά θα προτιμούσα όλοι να αναμετριόμασταν επί ίσοις όροις (ή τουλάχιστον όσο πιο "ίσοις" μπορεί να γίνει).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...