Προς το περιεχόμενο

GT4 Best Lap Times Cap

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υστερα απο την παραινεση καποιων μελων του φορουμ αποφασισα να ανοιξω αυτο το thread.Ο στοχος του ειναι να οριζουμε καθε βδομαδα(ωστε ολοι να μπορουν να παιξουν μεσα στο Σαββατοκυριακο,αλλωστε καποιοι εργαζονται) πιστα/ες και 2-3 αυτοκινητα σε μια συγκεκριμενη κατηγορια(πχ τετρακινητα) ωστε ολοι να βολευονται πανω κατω.Επισης θα οριζουμε επιπεδο βελτιωσης, max 400bhp (ωστε ολοι να μπορουν να παιζουν ανετα-->μεγαλος ανταγωνισμος).Βεβαια, πρεπει να τονισω οτι ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ μιας και δεν υπαρχει τροπος ελεγχου απο τους υπολοιπους.Μετα θα τραβαμε μια screenshot με κινητο τηλεφωνο(πιστευω οτι ολοι εχουμε) και θα την κανουμε upload σε ενα site με image hosting.Καθε βραδι θα μου στελνετε pm με το link του site που κανει image hosting και εγω θα μαζευω συνολικα τους χρονους σε ενα ποστ ωστε να μη γινει το thread τεραστιο.Καλο θα ειναι να εχει μικρο μεγεθος, πχ 300x300 ωστε να μην επιβαρυνουμε το forum.Σας ευχαριστω για τη συμμετοχη!!!

Gentlemen, start your engines!!!

• Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ακουω προτασεις για τη βδομαδα αυτη, σε πιστες και αυτοκινητα.Προτεινω Subaru Impreza STi (2004) ή Mitsubishi EVO VIII(2005), εξατμιση stage 3, αναρτηση sport(stage 1) και αλλαγη λαδιων.βεβαια θα πρεπει να εχει μηδενικα χλμ ωστε να μην εχει κερδισει αλογα.ΟΧΙ νιτρο.Θα κανουμε χρονους με ενα απο αυτα, οποιο θελει ο καθενας.Αν ειστε οκ πειτε το.Thanx

Δημοσ.

Λοιπόν αφού σύνδεσα το Playstation στο PC και κατάφερα με απίστευτη πατέντα να έχω και ήχο και μάλιστα στερεοφωνικό, μπορώ να παραθέσω screenshots και video μιας και USB δεν μου αναγνώρισε το PS2, ούτε έχω κινητό με κάμερα.

Προτίνω, να παίζουμε σε Arcade mode, και το φτιάξιμο του αυτοκινήτου να είναι όσο θέλουμε στο Quick Tune. Καθώς και να παραθέτετε το πλήρες screenshot της τηλεόρασης.

Για το Nibu, με Mitsubishi Evo III με full power και low weight ο χρόνος είναι ο παρακάτω:

Nibu.jpg

Δημοσ.

Καλο αυτο.Ετσι θα εχουμε και αποδειξεις για ιπποδυναμη του αυτοκινητου.Well done Sorath.Λοιπον αυριο θα δοκιμασω σε arcade mode και θα κανω upload τα δικα μου αποτελεσματα.Αν θες πες μου με pm πως συνεδεσες το PS2 στο PC.

Δημοσ.

A καταλαβα, με καρτα τηλεορασης ε?Καλο, εγω εχω μια εξωτερικη και κανω capture τα βιντεακια μου, αν και ειναι τεραστια!

Δημοσ.

Πολύ καλή προσπάθεια.

Θα μου τη δώσει καμία από αυτές τις μέρες και θα πάω να χτυπήσω κανένα slim PS2 με τιμονιέρα και θα με χάσει ο κόσμος... (διαβολάκι)

Υπάρχουν υποχρεώσεις όμως... (αγγελάκι)

Δημοσ.

Ναι μέσω TV Tuner το σύνδεσα. Το γέλιο είναι πως έχω συνδέσει τον ήχο. Απίστευτη πατέντα! Θα το πάρω φωτογραφία και θα την ανεβάσω αύριο.

Λοιπόν, ο παραπάνω χρόνος είναι με την 1η προσπάθεια με το EVO, αύριο θα προπονηθώ και θα δω πόσο μπορεί να πέσει ο χρόνος. Να είχα και μια τιμονιέρα καλά θα ήταν. ;-)

Α! Έγραψα και το video με την mission 34. Το θέμα είναι οτι είναι μεγάλο ρε γαμώτο. Βγαίνει γύρω στα 25Mb, το αρχικό capture ήταν 2.5GB!!!. Να το ανεβάσω να το δείτε;

[EDIT] Λοιπόν, Εδώ το έχω. Κάντε κατευθείαν δεξί κλικ και Save as.

A! Επίσης όταν παίζουμε να έχουμε τα driving aids κλειστά! Έχει πιο ενδιαφέρον έτσι!

Δημοσ.

Α! Έγραψα και το video με την mission 34. Το θέμα είναι οτι είναι μεγάλο ρε γαμώτο. Βγαίνει γύρω στα 25Mb' date=' το αρχικό capture ήταν 2.5GB!!!. Να το ανεβάσω να το δείτε;

[EDIT'] Λοιπόν, Εδώ το έχω. Κάντε κατευθείαν δεξί κλικ και Save as.

Άξιος νέε μου!!

Δημοσ.

Το παραθέτω κι εδώ:

506234

Πάντως τον καλύτερο μου γύρο τον έκανα με ένα μαμα Μerc 190E EVO 2.5

Στο Ring τα πολλά άλογα δεν είναι απαραίτητα καλά. Θέλει ισορροπία.

Δημοσ.

Από ένα από τα αγαπημένα μου το Mercedes CLK Touring Car 450hp στο Ring που αλλού πηγαίνοντας φυλαγμένα μιας και είχα καιρό να τρέξω.. :)

506668

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...